Lisanne beleeft #11

Het is weer tijd voor mijn fotodagboek van afgelopen week! Ik schilderde weer eens een paar houten poppetjes en we speelden spelletjes. Ook keken we films, puzzelden we en namen we een kijkje op een wintermarkt. Genoeg leuks dus!

Ik maakte een foto van mijn outfit. Aan het eind van de dag besloot ik dat het rokje dat ik droeg heel leuk is, maar wel een beetje te klein. Gek is dat, een jaar geleden was hij nog te groot! Ik ben wat kilo’s aangekomen, haha.

We keken een film, The Knight Before Christmas. Ik heb nog nooit zulke neppe sneeuw gezien in een film. Het verhaal was grappig, maar alles was zo nep! Ik ben helemaal niet zo kritisch als het gaat om films, maar bij deze film viel het me ontzettend op. Ik kon later in de week een andere film des te meer waarderen, er zat namelijk echte sneeuw in, haha.

Op dinsdagavond had ik weer teken- en schilderles. Ik gebruikte pastelkrijt, super leuk om eens geprobeerd te hebben. Ik ben er nog niet heel handig mee, haha.

En mijn portret, hier ben ik al meerdere weken mee bezig. Nu ben ik met houtskool over de acrylverf heen gegaan. Ik was eerst een beetje bang om er nog iets mee te doen, maar het is toch wel goed gelukt! Vind ik leuk.

Volgende keer ga ik verder met mijn landschap.

Ook maakten we een puzzel. Deze kocht ik afgelopen week bij de kringloopwinkel, dus het was nog even afwachten of hij wel compleet was. Gelukkig bleek hij inderdaad compleet te zijn. Het was een puzzel van Jan van Haasteren met kerstthema, superleuk!

Ik voelde me afgelopen week weer steeds meer moe en daar baalde ik een beetje van. Wel maakte ik krullen in mijn haar, dat staat altijd zo leuk!

We gingen naar Jysk voor iets heel anders, toen ik dit leuke inpakpapier tegenkwam. Zo schattig! Tipje van mij.

Waar we voor kwamen: stoelen! Ik heb deze stoelen al meer dan zes jaar, maar het zijn er maar vier en aan de tafel passen er zes. We wilden eigenlijk andere stoelen kopen bij onze tafel, maar we komen er steeds niet aan toe en dat is toch ook best nog wel een investering natuurlijk. Dus we kochten gewoon nog twee van deze stoelen. Nu zijn we super blij met onze complete tafel!

En we speelden een escaperoom spel. We kozen de mad house versie. Het is gemaakt voor twee personen, maar ik vind dat je hem beter in je eentje kan maken, haha. Het was niet een heel groot succes.

Samen met Allard ging ik zondag naar winterdromen, een leuke markt. Spulletjes bekijken. Er waren superveel zelfgemaakte dingen, daar krijg ik altijd zin van om ook aan de slag te gaan. En: om zelf op zo’n markt te staan met mijn zelfgemaakte dingen! Wie weet dat het ooit nog gaat gebeuren, haha.

Na de markt gingen we nog even naar het tuincentrum, waar ik deze kerstboom vol zoete kerstversiering tegenkwam. Ik vind dit er zo gezellig uitzien! Lekker hysterisch.

ook maakte ik zelf een kersthangertje, een engeltje. Ik vind het gezichtje niet zo heel goed gelukt, haha. Maar het was een goede poging!

En ik ontving post van Dikie, superleuk! Een pocketletter, die heb ik volgens mij nog nooit eerder gehad. Superleuk om zo’n zelfgemaakt cadeautje te krijgen.

Ik nam een kijkje bij Action. Daar kwam ik prachtige papierblokken tegen en twijfelde om ze te kopen. Aan de ene kant: Ik heb ook nog wel leuk papier. En ik gebruik het niet heel erg veel. Maar: als ik het wel gebruik, dan zet ik het vaak online en krijg ik veel vragen waar het papier vandaan komt, haha. Maar om daarvoor nu papier te kopen… misschien als ik mijn oude papier meer gebruik!

En ik kwam twee leuke winterse puzzels tegen. Ik heb alleen nog twee kerstpuzzels liggen, dus ik maakte een fotootje voor het geval ik de andere kerstpuzzels allemaal heb gemaakt en er meer “nodig” heb. Daarnaast vind ik het toch ook wel heel leuk om ze tweedehands te kopen, vaak zijn puzzels tweedehands helemaal niet veel gebruikt

En ik maakte peg dolls van mijn favoriete vloggers, Hans & Shifra!

Omdat ik de vraag heel vaak krijg waar ik de poppetjes gekocht heb, nog een keer de link. Ik heb ze op ali-express gekocht bij deze verkoper. Ik kocht de set met 50 verschillende poppetjes, daar kun je al superveel mee maken.

DELEN:

3 reacties

  1. Dio 3 december 2019 / 19:27

    Superleuk overzicht! En die poppetjes zijn echt heel erg mooi!

  2. Darina 4 december 2019 / 08:18

    Mooi overzicht. Leuk om te puzzelen, misschien waag ik me er ook weer een keer aan 🙂

  3. Naomi 4 december 2019 / 08:46

    Leuk overzicht. Balen dat je weer meer moe was, maar wat een prachtige droom ook om zelf op zo’n markt te staan, ooit. Dat puzzelen van jou blijft me trouwens maar ‘aansteken’ om ook snel een puzzel op tafel te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.