Lisanne beleeft #110

Wat was dit een geweldige week! Ik ben in mijn eentje naar buiten geweest, dat had ik al een jaar niet gedaan. Verder begon ik aan een puzzel, dronk ik chocomel aan zee en hingen we de eerste kerstlichtjes op. Wat ik nog meer deed laat ik je graag zien!

Het was echt herfstweer, super donker! Dus… dan maar overdag werken met de lampen aan, zo jammer vind ik dat. Maar het hoort bij de tijd van het jaar.

Wat ook hoort bij de tijd van het jaar? Puzzelen! Ik twijfelde tussen twee puzzels, eentje met voetbal en eentje op het strand.

Het werd die met het strand!

Ik begin altijd met alle stukjes goed omdraaien en de kantjes sorteren.

Gezellig met alle lampjes en kaarsjes aan. Deze kocht ik bij De Boet, wat ik nog meer kocht staat online in deze blogpost.

Het begin ging hard, dit was na één avond. Uiteindelijk ben ik er vier of vijf dagen mee bezig geweest. En nu heb ik nog maar één puzzel van 500 stukjes, dat is wel jammer. Ik ga maar weer op zoek naar nieuwe, want ik vind 1000 stukjes écht te moeilijk en te lang duren, haha. Misschien met voorbeeldplaatje dat 1000 ook wel te doen is (maar dat is bij Wasgij natuurlijk niet, daar puzzel je iets anders dan het voorbeeldplaatje).

Ik kreeg weer een superleuk kaartje van mijn oma per post. Ze zoekt altijd zulke leuke kaartjes uit!

Bij Wibra kocht ik vorige week een nieuwe trui, een lekker herfstig exemplaar.

En bij Hema kerstboomhaakjes. Ik heb alleen zilver en brons terwijl mijn hele boom goudkleurig is, ik grijp al jaren mis als het gaat om goudkleurige kerstboomhaakjes, haha. Nu heb ik ze maar alvast! Als ik een kunstboom had dan had ik hem al wel neergezet, maar ik ga weer voor een echte.

Donderdag had ik echt een topdag, ik ging namelijk even alleen naar buiten. In verband met mijn epilepsie doe ik dat eigenlijk nooit alleen, ik was al een jaar niet alleen op pad geweest. Nu was ik in totaal 20 minuten weg, maar het was zó fijn!

‘s Avonds maakte ik samen met mijn moeder een Hello Fresh pakket.

Ik heb geen foto gemaakt van het resultaat, maar het was heeeeeel lekker. Echt een geslaagd recept!

Ik heb lampjes in het Lego huisje gedaan! En hem op een draaiplateau gezet, zodat je makkelijk alle kanten kan bekijken.

En donderdagavond heb ik nog even gephotoshopt en toen was mijn dag echt helemaal top. Zo veel gedaan! ‘s Avonds keek ik lekker tv.

Mijn sokken van Monki kwamen binnen, ik kocht een set met 5 paar kerstsokken. Dit is toch te schattig?

Ik vind van wel. Heel erg blij mee! Dit is het setje, mocht je ze ook willen.

Zaterdag was een iets minder geweldige dag.

Maar een beetje make-up (en rustig aan doen) doet wonderen.

Zondag trok ik mijn lampjessokken aan, want ik ging lampjes ophangen!

Het was nog even gokken welke van de drie snoeren de juiste was, maar ik heb in een keer goed gegokt. Yes!

Er zijn zelfs actiefoto’s van het ophangen, haha.

Daarna gingen we naar Storm aan zee, warme chocomel drinken. Lekker!

Daarna liepen we nog (een heel klein) rondje richting het strand maar zo weer terug de dijk op.

Zo ziet Storm er van buiten uit! Je kan je vast voorstellen dat het uitzicht geweldig is. Het is echt een van mijn favoriete plekjes in Den Helder.

Zondag keken we ook Downton Abbey af, echt een geweldige serie. Nu zijn we op zoek naar iets nieuws om te kijken!

DELEN:

4 reacties

 1. Naomi 22 november 2021 / 14:53

  Wat moet dat heerlijk geweest zijn om even alleen naar buiten te gaan!
  Het Lego-huisje op het plateau vind ik een briljant idee. Staat superleuk zo en je kunt er ook nog eens lekker aan alle kanten mee pronken;).

 2. Irene 22 november 2021 / 21:31

  Zo fijn dat je alleen naar buiten gegaan bent! 🙂 En ook op verplaatsing warme chocomelk hebt gedronken, dat wil ik binnenkort eigenlijk ook graag eens doen.

 3. Anoniem 23 november 2021 / 13:24

  Hi, fijn om heerlijk op pad te kunnen hè. Ik heb ook epilepsie, ik heb voor de zekerheid altijd midazolam neusspray bij me voor als ik een aanval voel aankomen. Misschien kan dit ook iets voor je zijn zodat je vaker de deur uit kunt? Bespreek het eens met je arts.

 4. Dionne 25 november 2021 / 00:47

  Ik zag het in je instastories over het alleen naar buiten gaan, zo leuk om te lezen en herkenbaar hoe fijn dat wel niet voelt. Ik geniet er nu nog elke keer van als ik alleen op stap ben. De 1000 stukjes puzzel ligt hier trouwens al klaar, voor wanneer er sneeuw op komst is haha, daar doe je inderdaad wel wat langer over..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.