Lisanne beleeft #112

We kunnen wel zeggen dat afgelopen week voor een groot deel in het teken stond van Kerst. Ik begon met het openen van de adventskalenders, haalde een kerstboom in huis en kocht cadeaupapier en cadeautjes voor de kerstdagen. Ik neem je graag mee in deze feestelijke maar kneuterige week.

Op Instagram schreef ik een stukje over puzzelen, ik maakte voor het eerst in mijn eentje een puzzel van 1000 stukjes af.

Na het boodschappen doen liepen mijn moeder en ik langs de Zeeman en we besloten even naar binnen te gaan. Gelukkig maar, want ze hadden superleuke sokken. Ik heb ze al aangehad en ze zijn allemaal echt fijn! En lampjes (die gebruik ik voor fotografie) en inpakpapier. Echt heel fijn dat ze zo veel leuks hadden!

Mijn adventskalenders mochten bijna aangebroken worden, spannend! Ongeveer de helft van mijn volgers heeft ook één of meerdere kalenders.

Dit zijn wat dikkere sokken, van Zeeman dus. Ze zitten heel fijn!

Afgelopen week stond bij veel mensen de boom nog niet, maar ik denk vanaf dit weekend bij veel mensen toch wel, haha.

Ik maakte bij mijn ouders wraps met krokante kip. Dit spul van Santa Maria is glutenvrij. Je mengt het met kip (of bloemkool) en olie en vervolgens doe je het in de oven en krijgt het een heerlijk krokant laagje. Echt een aanrader!

Mijn tafel (en daarachter) lag he-le-maal vol. Tijd om het op te ruimen!

En om de kalenders neer te zetten! Wat staan ze leuk zo, vind je niet?

97% van mijn volgers vond het leuk om unboxings dagelijks te zien, dus dat is wat ik deze maand doe. Als je het terug wil kijken, dat kan in de hoogtepunten op mijn Instagram.

De eerste nagellak die erin zat is deze. Echt een januarikleurtje vind ik het! Maar ik heb hem nu ook al op mijn nagels gesmeerd, haha. Ik wilde er zo graag eentje uit de kalender en deze zat in vakje 1.

Ik maakte ruimte vrij in mijn kamer…

Voor een boom!

Ik heb echt een grote boom dit jaar! Ik denk dat ik nog wel een blogpost maak over de boom en mijn mooiste ornamenten.

Spotify wrapped kwam langs, als je ook Instagram hebt heb je het waarschijnlijk wel voorbij zien komen bij meerdere mensen. Ik luisterde blijkbaar vooral naar rustige en neerslachtige muziek, haha.

Heel veel mensen op Instagram luisteren naar koffiehuis muziek. Ik denk dat dat ongeveer hetzelfde is als mijn morning tea playlist.

Rozenbottelthee, niet mijn ding.

De lampjes bij mijn raam en mijn schemerlamp bij de bank sloot ik aan op een KlikAanKlikUit systeem. Handig! Het was ook echt supersimpel. En mijn kerstboomlampjes konden er ook nog mooi bij.

Door de Nederlandse versie van Prince Charming (die ik echt heel leuk vind) ben ik ook naar de USA versie op Videoland gaan kijken. Heel leuk! Wel heel Amerikaans, maar dat vind ik niet erg.

Nog meer lekkers uit de Rituals kalender!

Samen met B was het vrijdag tijd om de boom te versieren. Ik vind het zo leuk om dat samen te doen, echt een knusse bezigheid.

De lampjes pasten gelukkig in de boom, die ietsje groter is dan die van vorig jaar.

Klaar!

‘s Avonds speelden we Carcassonne, echt een heel leuk spelletje. Ik won, dus ik was blij, haha. Ik kan niet zo goed tegen mijn verlies.

Zaterdagavond gingen we gourmetten, alweer zo’n knusse bezigheid. Het was echt heel gezellig met z’n twee! Als toetje aten we een kersttoetje van AH.

Mooi kleurtje in de Essie kalender, deze ga ik zeker wel dragen, mooi natuurlijk.

Zondag ging ik met B op de verjaardag bij mijn broer. Hij woont in Amsterdam, heel dicht bij het centrum. Dus… wij parkeerden de auto bij zijn huis en pakten de tram naar De Dam. Zo leuk om daar geweest te zijn! We hebben wat cadeautjes voor Kerst kunnen kopen. Bij Sostrene Grene en bij de Bijenkorf (zó leuk om daar rond te kijken tussen alle luxe spulletjes). En daarna zijn we dus op bezoek geweest bij mijn broer.

‘s Avonds vergat ik dat Expeditie Robinson begon om 8 uur en keken we Single All The Way op Netflix, ook heel leuk. En nu heb ik Expeditie nog om terug te kijken, ook leuk!

DELEN:

5 reacties

 1. Naomi 7 december 2021 / 09:02

  Dat toetje ziet er heerlijk en schattig uit. En zo leuk dat die kerstboom buiten best bescheiden lijkt, maar in huis dan toch wel fors is. En ik zie de gedroogde sinaasappelstukjes van vorig jaar volgens mij terug. Leuk!

  • Lisanne 7 december 2021 / 15:25

   Haha, inderdaad! Hij is lekker groot.

   En de sinaasappelschijfjes zijn nog goed, zo leuk! Morgen komt er een blogpost online over de boom 😀

 2. Zo simpel is dan geluk 7 december 2021 / 10:02

  Een heerlijke, knusse, week zo met het opzetten van de kerstboom, gourmetten en gezellig spelletjes doen!
  Veel plezier met je advent kalenders de komende weken.

  • Lisanne 7 december 2021 / 15:25

   Het was zeker knus!
   Dankje, dat gaat ongetwijfeld lukken. Ik vind het geweldig, elke dag cadeautjes haha.

 3. Belinda 7 december 2021 / 23:18

  Wat een leuk weekoverzicht weer! 😊 Bij mij staat de boom ook al 🎄 Geeft meteen zoveel sfeer in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.