Lisanne beleeft #113

Afgelopen week was echt een feestje door alle adventskalendercadeautjes! Het is zó leuk om dat elke dag uit te pakken. Verder kookte ik een paar keer en pakte ik cadeautjes in voor onder de boom. Ik neem je graag mee in mijn week.

Elke dag laat ik op Instagram zien wat er in mijn adventskalenders zat. Ik heb er eentje van Rituals, eentje van Essie en eentje van Lipton. Heel leuk! Deze aanwinsten van de dag waren wel heel goed, een body mist én de Essie topcoat (die ik toch altijd al gebruik). En Earl grey thee, dat komt altijd wel van pas.

De thee met citrus van Lipton is wel een nieuw favorietje. Heerlijk!

Een foaming shower gel en een glimmend lakje. En een cassisthee, deze was ook echt heel lekker!

Ik had een fotodagje, ik had namelijk heel veel ideeën, die allemaal op de foto moesten. Dat moet allemaal op het midden van de dag nu het zo vroeg begint te schemeren. Maar het is gelukt!

Bij mijn ouders thuis maakte ik een Hello Fresh receptje, een sushi bowl. Lekker! Doordeweeks als B er niet is eet ik bijna altijd wel bij mijn ouders. Maar nu heb ik er dus ook dagen tussen zitten dat ik voor ze kook, superleuk!

Kaarsje aan, theetje erbij. Fijne momentjes. Ik tipte deze week de blog van Charlotte op mijn Instagram, ik zou ook hier zeker aanraden om haar blogs eens te bekijken. Het zit vol deze langzaam-leven momentjes, heel inspirerend.

Dit product van Rituals is nog een beetje en mysterie voor me, het is namelijk een olie. Ik twijfel nog of het voor onder de douche is of dat ik het zo op mijn huid kan smeren… dat moet ik nog even opzoeken.

Elke dag de kerstvlogs van Bonnie kijken, ook al zo’n heerlijke decemberbezigheid!

Dit nagellakje vind ik geweldig! Deze zat ook in de kalender.

Ik ging aan de slag met het inpakken van de kerstcadeautjes die ik tot nu toe in huis heb. Zó leuk om te doen.

Of ik mijn eigen cadeautjes ook inpak?

Jazeker! Een van mijn cadeautjes (van B gekregen!) is dit plankje van Sostrene Grene. Zo’n schattig serveerplankje!

En het staat me toch een partijtje gezellig onder de boom!

‘s Avonds zijn ze op hun best. Zo knus.

De thee van deze dag was echt heerlijk, vanillethee! Nieuwe favoriet.

En ik maakte een soepje bij mijn ouders. Het was lang geleden dat ik een soepje at als avondeten. B vindt soep geen avondeten en ik denk dat mijn ouders het vaak in het weekend eten als ik er niet ben, haha.

Ik bestelde van een cadeaukaart die ik nog had wat spulletjes bij Hunkemöller, waaronder deze geweldige pyjamabroek met glitters. Ze hebben ook een rode hiervan, die wil ik stiekem ook.

Tot nu toe al twee doorzichtige lakjes, ik houd helemaal niet van doorzichtige lakjes (omdat ik niet zulke mooie nagels heb, haha).

Echte Gooische Moeders kijken via Videoland.

B nam van de kerstmarkt in Bonn ornamentjes mee voor in de kerstboom. Zo lief! Deze hangt dus nu in de boom.

Met deze. Deze is ook al leuk om in de herfst neer te zetten, zo schattig.

Vrijdag maakte ik een nachoschotel, met een verspakketje van AH. Loooove verspakketjes.

Dit was echt een heel leuke adventdag! Met een superleuk kleurtje nagellak.

Maar nog leuker: shampoo! Die ga ik sowieso gebruiken.

Ik kijk op dit moment naar Friends. Ik ben bij seizoen 4, maar op 30 december gaat Friends van Netflix af. Alle 10 de seizoenen afkijken is praktisch onmogelijk. Ik geniet er maar gewoon van!

En zondag zit er in de Rituals kalender altijd een kaarsje. Lekker! Ik moet wel eerlijk bekennen: ik heb ze nog niet gebrand.

DELEN:

3 reacties

 1. Zo simpel is dan geluk 13 december 2021 / 19:48

  Het ziet er inderdaad gezellig uit met die cadeautjes onder de boom!
  Super leuk ook alle advent cadeautjes! Kan me voorstellen dat je daar echt elke dag van geniet.

 2. Naomi 14 december 2021 / 10:19

  Die cadeautjes onder de boom zien er heel erg leuk en gezellig uit!

 3. Irene 14 december 2021 / 22:17

  Ik denk dat ik die olie van Rituals ook eens heb gehad en dat is voor onder de douche als ik het me goed herinner – of ik heb het zelf fout gebruik :’).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.