Lisanne beleeft #114

Afgelopen week stond in het teken van cadeautjes in pakken, de laatste cadeautjes kopen en natuurlijk mijn adventskalender cadeautjes uitpakken. Het is echt een feestje elke dag! Verder kreeg ik een telefoontje van de assistente van de huisarts waar ik heel erg van schrok.

Ik heb nu denk ik wel 5 douchegels van Rituals. Het liefst zou ik ze allemaal tegelijkertijd in de douche zetten en elke douchebeurt een nieuwe pakken. Maar dat doe ik niet, ik maak gewoon de eerste op en dan pak ik de volgende. Dan heb ik er hopelijk het hele jaar plezier van! (ik gok van wel want ik gebruik nooit heel veel tegelijk).

Bij kruidvat scoorde ik de quichevormpjes van Laura’s Bakery. Als je nog een cadeautje nodig hebt voor een bakliefhebber, bij Kruidvat hebben ze het! Er zit nog veel meer leuks in de collectie. En Kruidvat is natuurlijk nog open.

Bij het tuincentrum vond ik supermooi lint. Daarmee wilde ik aan de slag!

In de Essie kalender zat naast nagellak ook een nagelolie, leuk voor de afwisseling.

Op Instagram kreeg ik steeds filmpjes te zien waarin mensen strikjes maken, dat wilde ik ook proberen! En wat blijkt: het is super makkelijk! Ik gebruikte dit filmpje.

Kijk nou, dat staat toch geweldig?

Ik geef nooit meer cadeautjes zonder strikjes.

In de Essie kalender zit erg veel lichtroze nagellak.

Ik werd ongesteld deze week, dus voelde me weer best ziek. Gelukkig had ik de mogelijkheid om daaraan toe te geven.

Dus met een dekentje op de bank naar Friends kijken.

Ik twijfelde tussen twee kleurtjes, maar koos toch voor het felrode lakje.

In de kalender zat een zwart lakje, geen idee of ik dat ooit nog zou dragen.

Ik werd aan het begin van mijn dag gebeld door de assistente van de huisarts, dat een van mijn pijnstillers niet meer voorgeschreven mag worden voor pijn. Ik schrok me kapot, ik gebruik het namelijk al een jaar of 10 en het werkt echt heel goed voor mij. Zou niet weten wat ik zonder moet!

Na dat bericht was ik helemaal overstuur, ik kon namelijk ook niet meteen met mijn huisarts overleggen. Dus ging ik naar Storm aan zee, met mijn moeder. Even naar de zee kijken.

En retailtherapy, haha. Uiteindelijk kocht ik niets, maar deze kaarsen van Kwantum vind ik echt geweldig. Ik had eigenlijk de lila mee willen nemen voor na de feestdagen.

Ik smeerde Forever Yummy op mijn nagels. Toch wel een feestelijk kleurtje!

En ik kreeg weer een rood lakje, haha.

Ze zijn wel verschillend hoor, maar het verschil is niet groot. Ik hoopte nog op een donkergroen lakje, maar die zit er niet in heb ik begrepen.

Vrijdagavond kreeg ik een berichtje van de huisarts, ze mogen het niet meer aan nieuwe patienten voorschrijven. Wel aan mensen die het al gebruiken, gelukkig. Dus ik was helemaal gerustgesteld. Het is lang geleden dat ik zo veel stress heb gehad, dit medicijn is zo’n grote hulp bij mijn kwaliteit van leven! Gelukkig is het dus goed gekomen.

Lekker, cassisthee, ik heb echt een aantal nieuwe favorieten door de Lipton kalender!

Zaterdag lazen we natuurlijk allemaal dat de winkels weer dicht zouden gaan. B kon het niet laten en kocht nog last minute nieuwe schoenen. We zouden eigenlijk gaan winkelen in Rotterdam deze week, daar woont B, maar nu alles dicht is vinden we het niet echt een goed moment om erheen te gaan.

Een mooie lichtroze nagellak!

Ik plaatste een oproepje op mijn Instagram, ik had namelijk een velletje decemberzegels gekocht. En B had kerstkaartjes gemaakt. Dus naar 20 mensen heb ik een kerstkaartje geschreven. Ze zijn maandag op de post gegaan, ik hoop dat ze nog op tijd komen!

DELEN:

2 reacties

  1. Zo simpel is dan geluk 21 december 2021 / 18:22

    Volgens mij heb ik even iets gemist met betrekking tot de codeïne. Nog helemaal niet mee gekregen dat we dat niet meer mogen voorschrijven. Leer ik hier nog wat. Gelukkig mag je het wel blijven gebruiken!
    Ik word echt blij van al die leuke advent

  2. Naomi 21 december 2021 / 21:02

    Zo stom, dat gedoe met die medicatie. Gelukkig is het bij jou opgelost. Maar wel heel erg balen dat je dan eerst zo’n telefoontje krijgt en er dan over in de stress moet zitten.
    De strikjes vind ik heel erg leuk (en had ik op mijn tijdlijn nog niet gezien;)).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.