Lisanne beleeft #115

Afgelopen week was de week voor Kerst. Het was echt een beetje een gekke week, het was in no-time Kerst, haha. Ik maakte de laatste vakjes van de adventskalenders open, maakte de stapel cadeautjes onder de boom compleet en vierde in het weekend natuurlijk Kerst. Ik neem je heel graag mee!

In de Essie kalender zaten heel veel roze en rode lakjes.

Maar… ook een donkerblauwe!

De Lipton kalender vond ik ook heel leuk, maar volgens mij zat alles er wel tweemaal in. Dat was bij die van Pickwick van vorig jaar niet!

Kijk, alle cadeautjes onder de boom. Zo gezellig!

Helemaal trots op mijn strikjes.

Samen met B ben ik Harry Potter gaan kijken, die films staan op Prime Video. Van de eerste drie films had ik al wel stukjes gezien. We zijn inmiddels bij film 4.

Vanillethee, lekker!

En rode nagellak. Ik vond het was suf, steeds rood. Maar ik ben óók wel iemand die vindt dat je je rood zorgvuldig uit moet kiezen, de ene rood is de andere niet, haha.

Vorige week kocht ik een velletje decemberzegels en die gebruikte ik voor mijn volgers op Instagram. Gewoon, omdat het leuk is. Ze kwamen deze week aan, met de zakjes thee erbij voor de knusheid.

En weer Prince Charming kijken, ik ben fan van Jakop.

Op dag 23 zaten er geurstokjes in de Rituals kalender, zó cool! Ik moet nog even denken waar ik hem neer ga zetten.

Film 2 van Harry Potter, we kijken steeds een halve film per dag omdat ik op de helft te moe word en naar bed ga, haha.

Mijn kerstsokken (die ik op de vorige foto meende kwijt te zijn) lagen gewoon in mijn kast. Drie keer raden wat ik op dit moment draag? Die met lampjes (links).

Op dag 24 zat er een Brewdog biertje in B zijn adventskalender.

De laatste cadeautjes inpakken. Deze moest extra mooi omdat ik hem gebruikte voor een Cricut winactie op Instagram.

Ik maakte een filmpje van wat er in mijn dag 24 zat, namelijk een parfum van Rituals, groene thee, en… deze geweldige nagellak! Dit werd mijn kerstlakje.

Bij het kerstdiner op kerstavond dronk ik een drankje van Urb, dit is een merk met luxe alcoholvrije drankjes die je kunt drinken als andere mensen bijvoorbeeld wijn drinken. Heel geslaagd!

Mijn taak voor het kerstdiner waren de worteltjes.

De tafel mooi dekken moet ik nog leren, hahaha. Uiteindelijk stond het vol met eten en was het alsnog gezellig, maar dat kan beter volgend jaar. We aten op kerstavond met z’n tweeën.

Het eten (vooral gemaakt door B) was errug geslaagd. Voor-, hoofd-, bij- én nagerechten. Luxe hoor.

Ik was een klein beetje zenuwachtig of ik het wel vol zou houden.

Mijn outfit was in elk geval erg feestelijk, op mijn topje zitten allemaal pailletten. Uiteindelijk waren we om half 9 alweer thuis en hadden we een superleuke middag en avond.

Aan het begin van de maand begon ik Friends te kijken, later bleek dat de serie op 30 december van Netflix af gaat. Ik ben nu nog maar aan het begin van seizoen 9, dus ik heb nog iets te veel te kijken om het te halen, denk ik. We kijken natuurlijk ook nog Harry Potter!

Dit was bij mijn ouders thuis aan de gourmet eerste kerstdag.

En tweede kerstdag waren we in Schagen bij de familie van B. Heel gezellig!

Ook gewoon weer gourmet. Heerlijk! En weer voor 9 uur thuis, dat is ook fijn, zo kon ik het redelijk volhouden. Wij hebben dus superfijne dagen gehad.

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 27 december 2021 / 18:49

    Heel erg fijn dat je het redelijk vol hebt kunnen houden. De ‘kerstlak’ vind ik prachtig, net als je glittertop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.