Lisanne beleeft #117

Afgelopen week was een beetje een rare, B ging namelijk weer (bij mij thuis) aan het werk. Dus ik was wat meer thuis, maar werkte zelf nog niet zo veel, haha. Het voelde toch nog een beetje als vakantie! Maar mijn belevenissen deel ik graag met je. Ik winkelde bij het Kruidvat, bakte koekjes en B ging in een ijsbad zitten.

Het begon op kerstavond, toen had ik een beetje buikpijn. Dat is eigenlijk een beetje doorgesluimerd, ik voel me inmiddels eindelijk beter! Dat heeft echt twee weken geduurd. Een buikvirusje ofzo.

B niet hoor, die bestelde het boek van Wim Hof, maar dat niet alleen. Hij bestelde ook een bad voor in de tuin, hahaha. Hij ging er meteen in, in koud water uiteraard.

Samen met mijn moeder ging ik naar Kruidvat, want daar was praktisch alles in de aanbieding dat ik nodig had. Tandpasta, shampoo, conditioner, toiletblokjes en handzeep. Tsja, je zal maar zonder zitten.

Zo ziet mijn voorraadje er dan uit in de badkamer.

De Lego ging ook naar de berging… zo jammer! Maar extra leuk om hem aan het eind van het jaar weer uit de kast te halen.

Bij AH ontdekte ik dit merk, Itsu, instant noodles die ook nog glutenvrij zijn. Dat kende ik nog niet!

Dus… die wilde ik proberen.

Smakelijk zag het er niet uit, maar het was wel heel lekker. De bouillon was wel heel sterk van smaak, maar je zou er wat meer water bij kunnen doen natuurlijk.

Een succes! Ik heb begrepen dat de sateh smaak niet zo lekker is, maar er was nog een andere smaak. Die ga ik gauw proberen!

We aten ‘s avonds zoetzure kip van Eefkooktzo. Echt een succes! Heel lekker.

Met pijn in het hart deed ik ook de Rituals kalender weg.

Op het laatste moment besloot ik toch de prachtige doos te houden, die is handig voor kerstspulletjes!

Vrijdagavond was B naar zijn opa en en oma en zijn vader, dus keek ik een foute Nederlandstalige film. Ik heb er echt van genoten, ik houd van dit soort films! Ik keek hem op Netflix.

Dit is ook een Netflixtip: Manifest. Deze kijk ik met B, hij is wat spannender maar ook heel leuk. Ik kan niet wachten tot B er weer is en we verder kunnen kijken!

Zaterdag was het erg treurig weer en besloten we koekjes te bakken.

En dat gaat zelden goed, haha.

Deze keer zijn de koekjes ook weer lekker uitgelopen.

Zondag kwam het zonnetje wel door en gingen we een klein rondje wandelen in de duinen. Prachtig! Wel erg koud, haha. ‘s Avonds ging B er weer vandoor, naar Rotterdam.

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 11 januari 2022 / 11:23

    Hahaha, zo herkenbaar, zo’n voorraadkast als dingen in de aanbieding zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.