Lisanne beleeft #118

Hij is wat later dan gepland, maar beter laat dan nooit, nietwaar? Afgelopen week hoopte ik heel hard dat de winkels open gingen (yes!), kreeg ik een bos tulpen en probeerde ik instant noodles. Verder keek ik een film en at ik mijn nieuwe favoriete fruit. Ik neem je mee in deze fijne week!

B nam een bosje tulpen voor me mee, zó lief. En het staat zo gezellig.

Mijn favoriete fruit: absoluut kaki. Ik had het nog nooit gegeten tot twee weken geleden, nu ben ik fan. Nu eet ik het bijna dagelijks.

Ik deed (op video) een demonstratie met de verzwaringsdeken, waar ik nog steeds heel erg fan van ben. Dus ik slaap er nog elke nacht onder, de blogpost hierover vind je hier.

Naast de bank, tijd voor…

Een nieuw kleurtje op de nagels! Dit is Go Ginza van Essie, een van mijn favoriete kleurtjes nagellak.

Instantnoodles, maar dan glutenvrij. Dit merk ontdekte ik een paar weken geleden, ik at al eerder de chili variant, maar deze katsu smaak is ook heel lekker! Ik weet nog niet welke ik nu lekkerder vind.

Over de film Don’t look up had ik heel veel gelezen, dus besloot hem ook te kijken. Ik vond het allemaal wat langzaam gaan, de film duurt 2,5 uur en dat had echt wel korter gekund. Halverwege was ik het een beetje zat, maar omdat ik wilde weten hoe het ging eindigen heb ik hem toch helemaal tot het einde gekeken. Ik vond het niet perse een aanrader, maar ik weet dat sommige mensen wel helemaal fan zijn.

Op Facebook kreeg ik een herinnering: dit is 10 jaar geleden. Toen ging ik voor het eerst op vakantie met mijn inmiddels ex-vriendje Tim (wie kent hem nog? Toen blogde ik al!).

Ik ben mijn lampjes toch een beetje zat, maar heb nog niet de kracht gehad om ze weg te halen, haha. Én ik wil dus heel graag gordijnen, mijn woonkamer is wel mooi, maar soms heb ik het idee dat ik toch een beetje in een nieuwbouwvierkant zit (mijn huis is ook niet oud met karakteristieke details ofzo). Ik hoop dat gordijnen dat gevoel een beetje weghalen!

Favoriete crackers, deze zijn echt heerlijk! Met een plakje kaas erop, jummie.

Ik zat al een beetje tegen het ziek worden aan, dus ik was alles behalve productief.

Wel met kaki.

Samen met B, die is er bijna altijd in het weekend, keek ik Manifest. Geweldige serie!

En toen merkte ik dus dat ik echt ziek begon te worden…

Dus op zondag keken we de hele dag serie, haha.

Ik had weer slecht geslapen, maar nog wel de moeite gedaan om me aan te kleden. Inmiddels ben ik wel echt ziek-ziek. Vandaar dat we wat later zijn deze week. Hopelijk gauw weer helemaal fit!

DELEN:

4 reacties

 1. Ellen 19 januari 2022 / 23:25

  Hihi ik ken Tim nog! Gek op te beseffen dat ik je al zolang volg!

  • Lisanne 24 januari 2022 / 20:30

   Wat leuk, dat is echt lang geleden! Leuk dat je er nog steeds bent 😀

 2. Naomi 20 januari 2022 / 11:03

  Balen dat je ziek bent. Hopelijk knap je snel weer op!
  Ik denk dat je met gordijnen echt een totaal andere sfeer kunt aanbrengen in huis, dus ik ben benieuwd waar je voor gaat kiezen en hoe dat dan zal staan.

 3. Irene 25 januari 2022 / 00:17

  Ik herinner me Tim ook nog! 😀
  Hopelijk snel weer beter. En kaki heb ik ook nog niet zo lang geleden ontdekt. Ik vind het een beeeeetje op appel lijken.
  Gordijnen maken heel veel verschil! Toen wij gordijnen hingen in ons huis, voelde het ineens veel gezelliger en huiselijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.