Lisanne beleeft #119

Als ik terugkijk naar de foto’s van afgelopen week word ik helemaal blij. En dat is best gek, aangezien ik het grootste deel van de week ziek in bed lag! Tijdens het ziek zijn keek ik veel series. Gelukkig knapte ik ook weer op en paste ik mijn H&M bestelling en kon ik weer naar de winkel, ik ging naar Action! Ik neem je graag mee in mijn week.

Mijn H&M sale bestelling kwam binnen, zo leuk!

Wel was ik te ziek om de items te passen (dan weet je dat ik echt ziek ben, haha), dus dat kwam later deze week.

Ik besloot in te loggen op de Prime Video van Bernard om Grey’s Anatomy te kijken, maar er bleek helemaal geen (voor mij) nieuw seizoen op te staan, haha. Oeps.

Dus, After Life! Een heel mooie serie waarin liefde en rouw centraal staan, maar waar wel heel veel flauwe (en harde) humor en gescheld in zit. Maar dat kan ik hebben gelukkig, dus ik vind het een fijne serie.

En Prince Charming op woensdag, zo leuk! Ik ben nu al benieuwd naar de aflevering van deze week waarin ze gaan terugblikken.

Lekker afbakbroodjes en een kopje thee.

Aangezien ik niet naar mijn ouders kon om te eten (dat doe ik meestal) at ik een poké bowl van de visboer. Errug lekker!

Mijn H&M bestelling passen. Heel leuk, ik heb er een reels van gemaakt (die heel veel bekeken wordt, yay!).

Bij Action kwam ik miniatuurhuisjes tegen om zelf te maken, dat deed me denken aan een oude blogpost van mij waarin ik er eentje maakte die ik op ali-express had gekocht.

Nadat ik de tip had gepost kreeg ik onwijs veel enthousiaste reacties. Ik nam ze niet mee…

Maar dit wel. Deo, tandenborstels, een screenprotector en glutenvrije kitkatchocolaatjes.

Lekker bij mijn moeder tegen haar Stoov kussen, dat is een kussen die elektrisch opwarmt. Die hebben mijn broers en ik haar cadeau gedaan voor haar verjaardag, achteraf gezien echt wel een geslaagd cadeau.

Het januarikleurtje uit de adventskalender op mijn nagels gesmeerd. Fijn kleurtje!

Samen met B maakte ik een wandeling. Ik kan niet wachten tot de bomen weer groen worden, dat ziet er zo veel mooier uit (maar wel: hooikoorts, ik geniet hier eerst nog weel even van, haha).

Deze eitjes zijn ge-wel-dig. Ik wil eigenlijk niets anders eten. Maar ik blijk er buikpijn van te krijgen, geluk bij een ongeluk (anders zou ik zo rond als een paaseitje worden).

We aten lekker wraps met krokante kipstukjes en guacamole en sla en komkommer en het is heerlijk. Een van mijn favoriete gerechten.

Ik keek Too Hot To Handle op Netflix. Dat is écht slechte tv.

Bij Xenos kwam ik dit schattige kerstmokje tegen, voor nu maar een euro. Die moest mee!

Kijk nou hoe schattig! Ik ga hem opbergen bij de kerstspulletjes en zo kan ik hem aan het eind van het jaar lekker gebruiken.

En we gingen nog een keer naar de Action, want ik was vergeten waarvoor ik heen ging: warmtepleisters. Die heb ik ingeslagen. Maar nadat ik het met B had gehad over de miniatuurhuisjes besloot ik ook die mee te nemen. Hij wil er namelijk samen met mij eentje maken (droomvriendje!). De andere ga ik weggeven op Instagram!

Zondagavond maakten we brownies. Ik gebruik tegenwoordig gewoon recepten waarin wel gluten gebruikt worden en vervang meestal de bloem uit het recept voor de meelmix van Doves Farm (of FREEE staat nu op de verpakking geloof ik), dat koop ik bij AH. Dat werkt altijd goed.

Het resultaat zijn heerlijke brownies! Ik gebruikte dit receptje.

DELEN:

3 reacties

 1. Naomi 24 januari 2022 / 19:30

  Oké, wacht, dus er zijn paaseitjes te krijgen? Die moet ik ook hebben!:)
  Fijn dat je toch positief terug kunt kijken op de week uiteindelijk.

  • Lisanne 24 januari 2022 / 20:29

   Jawel jawel, het paasschap staat er al in de AH hoor, haha!

 2. Irene 25 januari 2022 / 22:18

  Pfoe, nu al paaseitjes te koop? Ik heb ze nog niet gezien maar ik zou er ook kopen, al vind ik het wel vroeg maar uiteindelijk is dat ook maar gewoon chocola en chocola kan altijd! 😉
  Die brownie ziet er ook super lekker uit. Ik heb dit weekend ook brownie gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.