Lisanne beleeft #120

Een paar dagen in deze afgelopen week was ik ineens helemaal fit, zo fijn! Daarna werd het weer minder helaas. Gelukkig heb ik wel een fijn weekend gehad met B! We hebben zelf pizza gemaakt, spelletjes gespeeld en heel veel serie gekeken. Ik neem je graag mee in mijn week.

Ik kon voor het eerst deze maand weer wat werk doen. Top! Helemaal blij mee.

Wel op tijd stoppen, anders kan ik niet meer slapen, haha. Dat is echt een ding bij mij, als ik tot na 9 uur doorga lig ik gegarandeerd wakker.

Ik heb Too Hot To Handle afgezien. Echt slechte tv, maar toch vermakelijk.

Bij Jysk kocht deze dip dye kaarsen. Ik ben fan!

Mijn donkerbruine kaarsen haalde ik weg en deze kwamen ervoor in de plaats. Gezellig!

En nog meer hippe kaarsen, deze van Kwantum.

Ik ging ook om gordijnen uit te kiezen.

Maar ik vind het echt heel moeilijk om te kiezen! Het is ook niet alsof je dit zomaar om de haverklap gaat wisselen dus je moet wel echt de juiste keuze maken. Het is voor op een wat donkerder plekje met weinig direct zonlicht, dus ik ga denk ik voor een wat warmer kleurtje. Ik ga ook nog even bij Leen Bakker kijken.

De bolletjeskaars was er ook in het wit, maar ik ben blij dat ik voor Lila ging.

Elke donderdag zit ik voor de tv Kamp van Koningsbrugge te kijken, echt een leuk programma. Het eerste seizoen heb ik afgelopen weken ook gezien, heel tof! Zo mooi gemaakt.

Mijn nieuwe H&M teddy overhemdjack aan. Leuk! En B was er alweer vrijdag, gezellig. Terwijl ik nog op de bank aan het hangen was na mijn ontbijt kwam hij al binnen gelopen, verrassing!

Ik zette hem meteen aan het werk voor een foto voor een kleine winactie.

Bij Lidl hebben ze nu wat glutenvrije producten in de aanbieding, waaronder een pizzabodem. Die hadden ze bij onze Lidl niet, maar nu had ik wel zin in pizza. Dus we kochten Schär bodems en maakten zelf pizza.

En dat was véél lekkerder dan verwacht, echt een groot succes! Dit gaan we vaker doen.

Zondagavond keken we heel veel serie (we kijken samen Manifest, echt een goede serie). En we speelden Clever, één potje.

We deden het allebei wel erg goed! Voor mij geen record, maar voor B wel. En hij won, met een punt verschil, haha. Ik voelde me niet fit, maar heb het toch heel fijn gehad!

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 31 januari 2022 / 17:32

    Leuk, die nieuwe kaarsen! Fijn dat je je een paar dagen fit(ter) voelde. Ik ben ook fan van Kamp van Koningsbrugge. Ik vind het vooral fascinerend dat mensen zo tegen zich laten schreeuwen en dat die instructeurs dat doen. Dat zou ik echt niet kunnen, iemand zo tegen me laten praten zonder commentaar te leveren of te verdwijnen.

  2. Dionne 3 februari 2022 / 14:57

    Herkenbaar! Die fitte momenten ga je vaak helemaal los haha. Pizza met een bodem van gestampte aardappelen moet dus ook heel makkelijk zijn om te maken, ik ga dat binnenkort eens proberen. Vind het vaak jammer dat een pizza of glutenvrij of zuivelvrij is, maar nooit beiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.