Lisanne beleeft #121

Het was een langzame week waarin ik niet zo heel erg veel beleefde. Toch waren er genoeg geluksmomentjes die ik met je kan delen! Zo keek ik naar nieuwe vloerkleden, ging ik even naar de Action en scoorde ik mijn droomitem bij C&A. Halverwege de week kreeg ik slecht nieuws, waar ik even aan moest wennen.

B kocht macarons voor mij. Heel lief, want hij mag ze zelf niet eten (hij heeft een pinda- en notenallergie en in macarons zit amandelmeel, daardoor mag ik ze juist wel!). Deze in een setje van 6 waren heerlijk met vanille en aardbei! Er zat ook framboos in, en pistachesmaak.

Op maandag (of was het dinsdag? Ik weet het al niet meer, haha) was ik erg productief. Dat vind ik echt de fijnste dagen!

Samen met B keek ik de serie Manifest. Wij zijn fan! Helaas is hij af.

Mijn ouders zijn op zoek naar een nieuw vloerkleed, deze is versleten (hij blijft pluisjes afgeven, niet fijn als je allergisch bent).

Gelukkig kreeg ik een heleboel tips! Vooral Volero werd veel genoemd als tip om een nieuw kleed te scoren. Ik ben ook wel fan van de website Rugvista, zo veel moois. Nu wil ik zelf ook een nieuwe. Een kleurige ronde lijkt me geweldig.

De glutenvrije broodjes van Lidl kregen een plekje in de kast met broodbeleg. Ik heb nu al spijt dat ik niet meer pakjes heb gekocht, want ze zijn al bijna op! Ze zijn lekker en betaalbaar, dat is niet zo vaak met glutenvrije broodjes.

Ik kocht deze citroen meringue paaseitjes bij Hema.

Eerst was ik gematigd enthousiast, daarna wilde ik een citroen meringue taart maken, hahaha. Zó lekker!

Ik maakte een rondje door de Action. Daar kwam ik deze trolley tegen, wat een leukerd! Ik nam hem niet mee want ik heb een trolley die ik niet echt gebruik. Mijne is mintgroen, van Kwantum, en staat in de trapkast met al mijn plasticzakjes erin.

En het inpakpapier was ook weer heel leuk! Ook niet meegenomen, maar wel even een fotootje van gemaakt.

Wel nam ik een schaartje, mesje en lijm mee, voor mijn winactie (waarvoor ik nog een winnaar moet kiezen, ik loop wat achter). Ik dacht: dat is leuk, dan kan je meteen beginnen!

En een rondje door de stad.

Bij C&A kwam ik mijn droomkerstmok tegen. Met 70% korting nu nog €1,50. Ik ben een gelukkig mens, dat begrijp je wel.

Mijn pijnstillers (Tramagetic) worden niet meer geproduceerd. Andere tramadol werkt niet, daar krijg ik heel veel bijwerkingen van en tegen de pijn helpt het niet (of minder). Heel raar. Ik heb geprobeerd over te stappen in overleg met de apotheker, die de vulstoffen heeft nagekeken. Zonder succes dus! Ik heb nog voor een tijdje Tramagetic, maar dat houdt dus op, heel naar vind ik dat.

Ik keek lekker Virgin River, heel fijn.

En genoot van de tulpen die ik kreeg van mijn moeder. En toen was de week alweer om!

DELEN:

11 reacties

 1. Dorien 9 februari 2022 / 21:17

  Zo lief hoe je er zelfs aan denkt om een schaartje/mesje/lijm te halen voor degene die wint! Daar gaat iemand heeeel veel plezier van hebben 😁🤞🏻

  • Lisanne 10 februari 2022 / 14:20

   Ik hoop het! 😀

 2. Naomi 9 februari 2022 / 21:57

  Wat naar van die pijnstillers! Ik hoop dat ze daar een andere oplossing voor kunnen bedenken die wél werkt. Dat kleurige vloerkleed vind ik prachtig en de tulpen geven een heerlijk lentegevoel.

  • Lisanne 10 februari 2022 / 14:17

   Ik hoop het ook, ik ben heel benieuwd!

   Dat vloerkleed geeft je ook al zin in de lente hê? 😀

 3. Buitenmus 9 februari 2022 / 23:52

  Zijn de pijnstillers in het buiten land ook uit productie? Zo niet kan je apotheker ze in het buiten land bestellen, dat heb ik een tijdje met medicijnen gedaan.

  • Lisanne 10 februari 2022 / 14:18

   Ja, helaas wel, ze kwamen uit Engeland en ze stoppen helemaal met de productie omdat er niet genoeg vraag naar is. Waarschijnlijk omdat er erg veel goedkopere varianten zijn! Maar die werken dus heel anders bij mij, echt balen.

 4. Dionne 10 februari 2022 / 00:31

  Ik was erg benieuwd naar je droomitem, maar een kerstmok had ik niet verwacht haha. Manifest ben ik ook nog erg nieuwsgierig naar! Mijn huidige series zijn afgelopen dus ik denk dat het nu toch echt tijd is voor een nieuwe..

  • Lisanne 10 februari 2022 / 14:19

   Hahaha, ik had de mok in de lockdown al in de etalage zien staan en toen wilde ik hem al zo graag. Nu kan ik heerlijk theetjes en chocomel drinken uit mijn kerstmok aan het eind van het jaar.

 5. Nikita 10 februari 2022 / 11:19

  Ik ben zelf chronisch ziek en ik weet ook welke klachten Tramadol kan aanrichten. Het is inderdaad helemaal niet leuk… verder klinkt het wel als een hele fijne week!

  • Lisanne 10 februari 2022 / 14:19

   Het is fijn dat het bestaat, maar de bijwerkingen kunnen heel vervelend zijn! De week was verder heel fijn 🙂

 6. Zo simpel is dan geluk 10 februari 2022 / 21:35

  Echt zo naar dat er zoveel medicatie uit de handel wordt gehaald. Helemaal als je niet tegen de alternatieven kan. Hopelijk vind je een andere pijnstiller die goed helpt voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.