Lisanne beleeft #122

Deze week vloog voorbij! Ik deed heel veel leuke dingen, waaronder een uitstapje naar Alkmaar. Verder maakte ik pizza’s, kocht ik nieuwe puzzels en was het weekend al helemaal geweldig doordat we Valentijnsdag vierden. Ik neem je heel graag mee in deze fijne week.

Iemand in de familie wil een huis kopen in Alkmaar, maandag ging ik samen met mijn ouders even een kijkje nemen. Er is een buurtje waar de betreffende persoon aan het kijken is, dus daar liepen wij een rondje. Dat was heel dichtbij het centrum, dus we gingen wat winkels in. Deze oorbelletjes zag ik bij Sacha.

Deze straat uit en je bent in het centrum! De locatie waar we keken was geweldig, daar zou ik zelf ook wel willen wonen, haha. En dat zeg ik niet snel, want mijn huis in Den Helder is óók geweldig.

Ik heb geen idee bij welk tentje we zaten, maar de slagroom op mijn chocomel was geweldig. Die kwam niet uit een spuitbusje, haha.

De dag erna, dinsdag, was ik niks waard. Heel erg moe van het tripje naar Alkmaar! Het is toch een minuut of 45 heen en 45 terug. Gelukkig kon ik nog wel douchen en eten.

En ja hoor, de oorbelletjes gingen mee naar huis. Ik heb ze deze week al wel drie of vier keer gedragen, zo dol ben ik op deze oorbellen.

We hadden nog een Schär pizzabodem. En zin in pizza. Zelfgemaakte pizza op het menu dus, heerlijk!

Ook heerlijk: lekker tegen mijn moeders Stoov kussentje aan zitten.

Bij Kruidvat ging ik op jacht naar tissuedozen, degene die ik wilde waren uitverkocht. Maar ze hadden wel Wasgij puzzels met 500 stukjes die ik nog nooit had gemaakt. Eentje met kerstthema, heel leuk. En die andere kan ik elk moment al maken. Ik moest wel even ruimte maken in mijn puzzelkastje, maar dat gaat wel lukken, er zitten veel puzzels in die ik al wel heb gemaakt.

Virgin River, fijne serie.

Nu deze, ik moet er nog even inkomen.

De Lidl had nog een restje (drie dozen? Groot restje!) glutenvrij assortiment liggen, daar heb ik gebruik van gemaakt!

Samen met B speelde ik in het weekend Clever. Deze won ik, haha. Dit is echt ons favoriete spelletje van het moment! Hij is op dit moment ook lekker betaalbaar op Bol, leuk cadeautje (ook voor jezelf)

Dit spelletje is nog simpeler en sneller, leuk voor de afwisseling. De nummer twee voor ons op dit moment! Ook lekker betaalbaar.

Mijn punten stonden bij Wie is de mol? gewoon wéér op de afvaller, haha. Ik blijf steeds op 1000 punten staan! Ach, ik heb in elk geval nog wat punten om mee te spelen.

Zondag was geweldig, we gingen namelijk uit eten voor Valentijnsdag. Geweldig! Ik heb het supergoed volgehouden en het was heel gezellig en lekker. We aten sushi!

Ik denk dat ik het nog nooit zo leuk heb gehad met Valentijn. Zo fijn dit! Geweldige afsluiter van de week.

DELEN:

4 reacties

 1. Naomi 15 februari 2022 / 10:03

  Heerlijk, zo’n Valentijnsweekend. De oorbellen vind ik geweldig! Subtiel en toch aanwezig.

 2. Dionne 5 maart 2022 / 22:16

  Sweet Magnolias keek ik dus het eerste seizoen met een vriend, ik vond het echt verschrikkelijk. Is seizoen 2 nog te doen of? Wordt dat echt opofferen voor mij haha

  • Lisanne 7 maart 2022 / 16:39

   Het kan beter, ik heb veel andere series prioriteit gegeven, dus heb hem nog niet af gezien. Moest er echt weer in komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.