Lisanne beleeft #123

Afgelopen week deed ik lekker rustig aan, dat was even nodig. Wel vulde ik mijn voorraadje met perenthee aan, pakte ik cadeautjes in en bracht ik een bezoekje aan de Action. Ik neem je graag mee in mijn week!

De thee was in de bonus, haha. Bij de eerste Albert Heijn waar ik kwam was het perentheeschap helemaal leeg. Dus ging mijn vader nog even naar een andere, van tevoren vroeg hij hoeveel hij er mee moest nemen. 12? Ja hoor, wordt geregeld! Ik heb 12 nieuwe pakjes perenthee.

Verder heb ik nog een heel klein beetje gewerkt. Ik loop ongelooflijk achter, doordat het niet zo goed gaat met mijn gezondheid. Het is niet anders. Gelukkig lukt het nog wel om mijn dagboekjes te schrijven, dat vind ik fijn.

Mijn valentijnscadeautje: geurstokjes. Eerst zette ik ze in de woonkamer maar dat bleken veeeel te veel prikkels. Nu staan ze op de wc, dat is beter! Ook heb ik er nog veel stokjes uitgehaald zodat de geur minder intens is en hij minder snel op gaat.

Guilty pleasure: Love is blind. Zo’n leuke show! Op Netflix.

Altijd een goed gevoel: aangekleed zijn en een make-upje op.

Ik kocht dit geweldige schaaltje bij Jysk.

Ik ging aan de slag met cadeautjes inpakken. Nog steeds fan van deze aardetinten inpakpapier, ik heb ze nog niet gebruikt, maar vind ze prachtig!

De papiertjes die ik deze keer gebruikte. Lekker vrolijk met regenboogjes.

Klaar! Nu nog een winnaar van het pakket uitkiezen (jep, ik loop zo erg achter, sorry!)

Dit jaar vind ik het echt heel lastig bij Wie is de mol?, maar ik kijk wel trouw elke zaterdagavond. Ik denk dat ik nu Everon het meest verdenk, maar ik zou het geweldig vinden als Fresia is, die heb ik geen moment verdacht namelijk.

Regenwormen! Zo’n leuk spelletje om tussendoor even te spelen.

Bij Action kocht ik leuke poppetjes om te beschilderen.

En allemaal zaadjes. We gaan namelijk weer moestuinieren dit jaar!

Dat doen we in mijn vierkante meter moestuin, ik heb er zo eentje van Action. Ik heb namelijk een compleet betegelde tuin, op deze manier kunnen we toch nog een minimoestuintje hebben.

DELEN:

4 reacties

 1. Zo simpel is dan geluk 23 februari 2022 / 21:02

  Nummer 123, leuk!!
  Vervelend dat je gezondheid weer wat minder gaat. 🙁
  Mooi dat je evengoed toch lichtpuntjes ziet.

 2. Naomi 23 februari 2022 / 21:35

  Heerlijk om te zien, die voorraad perenthee. Geen betere raad dan voorraad;).
  O, en ik heb afgelopen zaterdag mijn mol gekozen: Fresia. Ik twijfelde al weken tussen Leatitia en Fresia. Nu alleen Fresia van die twee nog over is, moet ik daar wel voor gaan.

 3. Dionne 5 maart 2022 / 22:26

  Hou van Love is Blind! Was twee weken ziek dus ik ben volop gaan bingewatchen. Heb jij ondertussen ook alles gezien? Ben benieuwd naar de moestuin van dit jaar 🙂

  • Lisanne 7 maart 2022 / 16:39

   Yes ik heb alles gezien! Inmiddels ook de reünie, die vond ik wel heftig, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.