Lisanne beleeft #124

Graag neem ik je weer mee in mijn week, die eigenlijk best fijn was. Ik deed nog steeds rustig aan, dat bleek mijn lichaam fijn te vinden. Dus dat merkte ik wel, ik voelde me een stukje beter. Ik werkte een beetje, kocht wat nieuwe basics, maar het hoogtepunt van de week was absoluut mijn Crisp bestelling. Lees gauw verder!

Bij C&A kwam ik allemaal leuke nieuwe lente-items tegen, heel leuk.

Maar ik ging alleen voor t-shirtjes, en die vond ik! Dus die mochten mee naar huis. Handig voor onder een vest, dat had ik eventjes nodig.

Vorige week ruimde ik mijn vriezer leeg, er zaten nog allemaal restjes in van anderhalf jaar geleden, toen ik veel voor mezelf kookte. Dat doe ik nu niet meer, ik eet bij mijn ouders of ik eet samen met B (en die houdt erg van koken, geluksvogel ben ik!). Dus, die restjes werden niet meer gebruikt, haha. Die heb ik leeggehaald. Resultaat: een lege vriezerlade (ik heb er 2,5) en een heleboel lege bakjes.

Er zit een systeem in de bakjeskast. Je gooit ze erin en als ze er niet uit vallen is het goed. Niet zo netjes, maar ik reken het goed.

Ik ben echt fan van De Bachelor (altijd), maar deze keer met Thomas vind ik het wel extra leuk. Ik vind Thomas echt een leuke sympathieke jongen tot nu toe! De Belgische versie moet ik nog kijken, die staat ook op Videoland.

Mijn camera werd eindelijk weer eens gebruikt.

Maar de iPhone maakt ook topfoto’s. Deze blauwe druifjes stelen de show in mijn woonkamer.

Ik deed een bestelling bij Crisp, heel luxe, vind ik zelf. Hier heb ik de hele week naar uitgekeken!

Donderdag was natuurlijk een heftige dag. Ik denk er wel veel aan, maar post er niet over, dat voelt voor mij het fijnst en het meest passend.

Donderdagavond keek ik naar de All Stars editie van Expeditie Robinson, zó leuk, al die oude bekenden in een programma! Ik heb er echt van genoten, ik kan niet wachten tot de volgende aflevering. Uiteraard heb ik aflevering 2 al vooruit gekeken op Videoland.

Naast blauwe druifjes heb ik ook gezelschap van een aantal narcisjes, helemaal gezellig.

Zoete aardappel frietjes. heerlijk!

En geweldig: mijn bestelling kwam. Ik vond dit buiten proportie leuk, hahaha. Zo heb ik glutenvrije taartjes besteld, (glutenvolle) croissantjes, glutenvrije koekjes, limonade, ijsthee, zoete aardappel, basis voor oosterse soep (héél lekker, de aardappel ook!), olijven en nog veel meer lekkers. Ik ga er lekker van genieten, het voelt echt luxe.

Oh, ik kocht ook een groen sapje. 100% groente. Wat dacht ik? ik ben echt geen groentenliefhebber, haha. Maar het is gezond! Aangezien B allergisch is voor iets wat erin zat heb ik hem in mijn eentje opgedronken. Trots op mezelf! Lekker is anders, maar ik moet zeggen dat ik het nu beter verdraag dan een jaar of 10 geleden een sapkuur deed (met 7 dagen alleen maar sap).

B probeerde de Crisp croissantjes. Die bewaar je in de vriezer (kwam die lege lade mooi van pas!), laat je ontdooien en dan kunnen ze in de oven.

Ik liet al mijn boodschappen zien op Insta. Ik was zó enthousiast, haha. Het lijkt me ook echt leuk om nog eens te bestellen, maar al je boodschappen doen bij Crisp is iets te duur. Ze hebben heel veel lokale, biologische producten, dat is wel heel fijn. De volgende keer kies ik meer verse producten, die zagen er echt heel goed uit, deze keer ging ik meer voor houdbaar.

De croissant werd heel groot, rook heerlijk en ik heb me laten vertellen dat hij ook echt heel lekker was.

Oh, hallo zon! Welkom en blijf maar extra lang. Ik vind alles zo veel fijner als de zon schijnt.

Zondag ging ik met mijn familie lunchen omdat mijn oma 85 werd. Ik nam extra medicijnen om het goed vol te houden, daardoor kon ik zelfs daarna nog een stukje wandelen, heerlijk!

Bij Zeeman kocht ik nog deze maffe sokjes (het was koopzondag en we liepen langs de winkel).

En zo was mijn week compleet. Fijn, toch?

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 1 maart 2022 / 08:45

    Heel erg mooie kleuren, die basics! En ja, wat was de zon heerlijk. Hij mag van mij voor altijd blijven;).
    Hier trouwens nog een liefhebber van Expeditie Robinson en ik ben ook blij met alle oud-deelnemers die nu weer meedoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.