Lisanne beleeft #125

Afgelopen week was er eentje met heel veel foto’s van mijn blauwe druifje in het zonnetje. Want hij was er weer, de zon! Zó fijn. Ik heb er lekker van genoten, ben bij de kapper geweest en bracht een bezoekje aan de kringloop.

Deze kreeg ik van mijn moeder. Staat zó mooi in het zonnetje.

Maandagavond ging ik aan de slag met het maken van mijn fotodagboekje. Met framboosjes en een kopje thee. Heerlijk!

Daarna schepte ik op over mijn Wim Hof praktijken, haha. Ik had het een weekje gedaan, nadat ik dit postte lukte het me niet meer (te weinig energie). Hopelijk gauw weer! Je kent Wim Hof waarschijnlijk van de ijsbaden, maar op YouTube vind je ook ademhalingsoefeningen, heel fijn.

Maar dus best heftig, je ademt eerst heel snel in en uit en vervolgens kun je wonderbaarlijk lang je adem inhouden. Mijn record is 1 minuut en 15 seconden, dat is veel voor mij, ook gezien mijn conditie.

Heerlijk ontbijtje. Broodje met tomaat americain (ik ben écht fan, als ik weer bestel bij Crisp bestel ik deze mee!), een kaascracker met kaas en een kopje thee.

Wederom de blauwe druifjes. Prachtig plaatje, ik kan hier echt van genieten!

Tosti-ontbijt om twee uur ‘s middags, haha. Ik had wat dagen waarop ik me echt heel slecht voelde, vandaar dat ik langer sliep.

De narcisjes stonden er ook gezellig bij.

Verder ging ik naar de kringloop, de leukste in Den Helder vind ik de Rataplan. Er stond veel moois, maar ik nam niets mee, ik had niet echt iets nodig.

Mijn ouders zijn op zoek naar een vloerkleed, deze bij Rataplan zijn nieuw, dus niet tweedehands. Maar ze zijn duurzaam gemaakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, een heel mooi project wel.

En ze waren nieuw, maar hadden wel kringloopprijsjes. Ik hoorde dat niet alleen Rataplan Den Helder ze verkoopt, maar ook andere Rataplans door de rest van het land. Dus… mocht je nog een vloer kleed zoeken kun je hier een kijkje nemen!

Ik ben echt verliefd op het blauwe druifje wanneer de zon erop schijnt. Daar heb ik echt van genoten afgelopen week.

Vrijdag bracht ik een bezoekje aan de kapper, mijn uitgroei is weer verdwenen. Altijd fijn!

Zondag gingen we even naar de Hema in Julianadorp waar ik dit prachtige glaasje zag. Ik nam hem niet mee, maar ik wilde hem wel graag meenemen. Hij was €3,50 en ook verkrijgbaar met zachtroze bloemetjes.

Daar is ie weer.

Mijn week kon qua gezondheid beter, zondag deed ik ‘s middags een dutje, dat was wel even nodig.

DELEN:

4 reacties

 1. Heidi 7 maart 2022 / 18:20

  Wat leuk om deze foto’s te zien.
  Wat fijn deze planten.

 2. Nikita 7 maart 2022 / 19:11

  Ondanks dat je veel moest rusten lijkt het mij toch dat je vele fijne momenten hebt gehad. HEMA heeft trouwens altijd zulke leuke dingen! Ik was er vandaag toevallig ook, heb een paar keer met iets in mijn handen gestaan om het toch maar niet mee te nemen. Ik zou heel gemakkelijk die winkel leeg kunnen kopen bij wijze van spreken. Fijne week verder Lisanne!

 3. Naomi 8 maart 2022 / 09:33

  Die blauwe druifjes stralen wel echt lente uit. Heerlijk!
  De prijzen van die vloerkleden zijn ook fijn. Die zijn op andere plekken altijd zó duur. Dan is dit veel beter.
  Ik hoop dat je, tussen de mindere momenten door, toch hebt kunnen genieten van die shopuitjes.

 4. Irene 10 maart 2022 / 22:46

  Ik heb ook getwijfeld over dat glas van de Hema! Vond het zo leuk. Jammer genoeg hebben wij echt geen plek meer in onze kast :’)
  Je blauwe druifje is zo mooi!
  Hopelijk voel je je weer wat beter deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.