Lisanne beleeft #126

Afgelopen week was zo voorbij! Ik heb genoten van het zonnetje, begon met een puzzel en ontdekte een bollenboer waar je direct bloemen kan kopen. Zó leuk! Verder kwam B dit weekend niet, dus deed ik allemaal dingetjes voor mezelf in het weekend, ook weleens fijn. Ik neem je graag mee in mijn week!

Ik dacht: ik doe lekker mijn groene trui aan, dan pas ik goed bij de muur in de slaapkamer (daar zit early dew van Flexa op). Nee, dat dacht ik niet, maar het bleek wel wat warm voor een trui. Hoe heerlijk is dat?

Ik maakte gebruik van het lekkere weer, eventjes naar buiten!

Ik haalde wat spulletjes tevoorschijn… Om dit te beschilderen. Ik kom er al helemaal van in de paasstemming!

Altijd als ik mijn ouders help met groenten snijden belandt de helft op de grond. Oeps.

Mijn moeder nam me mee naar een plekje op de Lange Vliet (tussen Den Helder en Julianadorp), waar je bij een bollenboer direct bolletjes en bloemen kan kopen. Heel leuk! We namen narcisjes mee, net als blauwe druifjes en witte druifjes.

Blauwe druifjes en narcisjes om cadeau te geven. Ik heb hem in een leuk bloementasje cadeau gegeven. Zo leuk om te doen!

En ik moest nog een pakketje verzenden, dat lag al een tijd klaar maar ik moest het nog afmaken. Nu is het verstuurd.

Deze paaseitjes van Hema zijn mijn favoriet!

Er lagen ook nog heel veel mailtjes op me te wachten. Ik heb heel lang nauwelijks kunnen werken en dan laat ik mijn mail liggen. Daar begon ik afgelopen week aan, een grote berg…

Maar in een avondje had ik er al meer dan honderd weggewerkt! Wel op tijd stoppen ‘s avonds, anders kan ik niet slapen, haha. In de rest van de week heb ik de rest ook nog weggewerkt. Zó fijn! Dat geeft me echt een goed gevoel.

Ik droeg mijn lila bloemenoorbelletjes bij mijn nieuwe witte bloesje en mijn nieuwe flared jeans. Die laat ik je ongetwijfeld nog wel een keertje zien!

De witte druifjes gaan niet zo hard. Geduld is een schone zaak.

Zaterdag was B jarig! Hij was zelf op een congres in Portugal, dus we vierden het met z’n drieën, ik met mijn ouders. Altijd een goed excuus voor taartjes.

De vraag is natuurlijk: hoe oud werd hij? Ik deed een polletje op Instagram. Het juiste antwoord was 26, B is een kleine 4 jaar jonger dan ik. Vroeger dacht ik altijd dat een jongere man niet bij mij zou passen, maar ik denk dat ik het niet eerder zo leuk en fijn heb gehad in een relatie!

Omdat B er niet was nam ik de tijd om te puzzelen! Eentje van Wasgij.

Hij ligt nog steeds op tafel, ik doe er lekker lang over. Normaal laat ik hem niet op tafel liggen omdat ik daar met B eet. Maar B komt ook komend weekend niet, want hij heeft Corona. Gelukkig is hij niet zo heel erg ziek. Maar de week erop zie ik hem óók niet, want dan ben ik er niet! Gelukkig kunnen we wel videobellen, dat is ook gezellig.

Ik nam een abonnement op HBO max, ik móest die serie die na Sex And The City kwam zien. En ik ben heel enthousiast, superleuk om iedereen weer terug te zien en de serie is ook echt als vanouds lekker om weg te kijken! En er staan nog meer leuke series op, hoewel ik me daar nog niet in heb verdiept, haha.

DELEN:

3 reacties

  1. Dionne 15 maart 2022 / 16:11

    Hm.. en ik vond het zo knap van mijzelf dat ik mij had ingehouden met HBO Max. Ze hebben wel een hele goede actie deze maand. Heb je nog meer pareltjes al voorbij zien komen? Wasgij puzzel wil ik door jou ook nog steeds een keertje proberen, ben nu helemaal fan van de Disney Thomas Kinkade puzzels.

  2. Naomi 16 maart 2022 / 10:42

    Die taartjes zien er heerlijk uit en bollen rechtstreeks bij de bollenboer kopen vind ik een heel goed idee.
    Wel balen dat je B. een paar weken niet kunt zien. Maar die week daarna mag je dan gewoon taart, moet je maar denken;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.