Lisanne beleeft #127

Weer een week zonder B, ik heb hem zo gemist! Gelukkig had ik het wel gezellig met mijn ouders. Ik at lekker, liet mijn nieuwe broek (deze keer wel op foto) zien en genoot van de lente in huis. Uiteindelijk moest ik er toch aan gaan geloven, mijn koffer moest ook nog ingepakt!

Deze ijsjes bestelde mijn moeder via Crisp, van het merk Gigi. Ze waren onwijs lekker, echt een aanrader!

Je ziet ook meteen het nieuwe tafelkleed dat ik met mijn moeder kocht bij Jysk. We hadden al heel lang een nieuwe nodig en zagen deze bij Jysk aan een rol hangen. Later zagen we ook nog dat deze super afgeprijsd was naar €1 per meter, dus dat was echt een koopje, haha. Tipje voor als je nog een tafelkleed nodig hebt dus, bij Jysk moet je zijn.

Na het ijsje dronk ik perenthee. Nog steeds fan.

Tulpen! Nog even één bosje voor we vertrekken naar Gran Canaria.

Uiteraard ook lekker bezig met bloggen.

En ik ontdekte een superleuk filter, maar knapte meteen af toen ik zag dat hij mijn huid gladstreek. Dat vind ik niet fijn, ik vind het fijn om op internet zo realistisch mogelijk te zijn. Geen gekke filters die mijn gezicht veranderen dus!

Heerlijk ontbijten, tomaat americain (die had mijn moeder voor mij meebesteld bij Crisp, zo fijn!) op een broodje van bakker Leo (die bakt lekker glutenvrij brood) en een glutenvrije vezelrijke kaascracker met kaas. En uiteraard een kopje perenthee.

Helaas heb ik And just like that… alweer af gekeken. Nu ben ik nog op zoek naar een nieuwe serie, er staat zo veel leuks op HBO max! In het vliegtuig ga ik naar The Flight Attendant kijken (lekker toepasselijk). Daarin speelt de actrice die Penny in The Big Bang Theory speelt, leuke actrice!

Ik zou geïnterviewd worden voor de week van de teek, dat is een week waarin extra aandacht wordt gevraagd voor het gevaar van tekenbeten. Terwijl ik daarover op Instagram vertelde schrok ik, mijn tekenbeet is dit jaar 17 jaar geleden, wow!

Vrijdag was ik helemaal in bloemenstijl, oorbellen, bloesje én sokken. En mijn nieuwe broek die ik je vorige week wilde laten zien! Het is een flared van Only. Wat ik zo top vind aan deze broek is dat de lengte precies tussen een 32 en 34 in viel (terwijl het een 34 is), perfecte lengte voor mij. Ik zit er namelijk altijd tussenin!

90% van de mensen dacht dat ik deze puzzel binnen 3 dagen wel ging maken, haha. Fout geraden, ik heb hem helaas niet af gekregen! Na de vakantie dan maar, hij loopt niet weg.

Afgelopen week bracht ik ook nog een bezoekje aan Action, ik kocht er een pillendoos (voor op vakantie) en blarenpleisters. Én dit schattige decoratieve eitje, die ik naast mijn houten haasje heb gezet. Cute, toch?

De koffer inpakken! Vind ik altijd een grote klus, maar deze keer is het volgens mij aardig goed gelukt met weinig hulp.

Ik zag mezelf al helemaal zitten. Wel zonder cocktail, want ik drink geen alcohol. Maar die kunnen we er wel bij denken.

Ik heb een abonnement van Storytel gekregen, superleuk. Ik ben begonnen aan De Stroopwafel Shop, inmiddels heb ik twee uur geluisterd (van de 9!) en ben ik wel enthousiast. Perfect voor in het vliegtuig!

Uit de Rituals adventskalender had ik nog douchegel mini’s, dus daar kon ik er mooi eentje uit kiezen. Het werd de linker, iets met lotus geloof ik. Klonk wel lekker. De roze schijnt ook heel lekker te zijn!

Helaas kon ik niet meer bij mijn medisch pedicure terecht om een stukje aan mijn teennagels te zetten. Maar met een lakje erop lijkt het nog wat! Je kan op de foto wel zien hoe kort mijn grote teennagel is (en die groeit dus niet meer, heel gek).

En uiteraard zit mijn koffer lekker vol met glutenvrij eten! Officieel mag je als je om medische redenen glutenvrij eet een extra koffer mee (gratis), maar ik had dat niet geregeld met mijn arts. Dus… doen we het zo! Kan er op de terugweg mooi weer iets anders mee, een leuke souvenir ofzo. Spannend allemaal!

DELEN:

5 reacties

 1. Naomi 21 maart 2022 / 11:08

  Pfff, ja, koffer inpakken is een vervelende klus. Ben ik helemaal met je eens.
  Fijne vakantie deze week!

  • Dionne 22 maart 2022 / 00:08

   Gelukkig dat je de perenthee nog lekker vind, anders was die hele voorraad van laatst voor niks haha. Heel veel plezier op vakantie! Dat van die gratis koffer had ik nog nooit van gehoord, heel apart.

 2. Dionne 22 maart 2022 / 00:09

  Oh nee hé, doe ik het weer met het verkeerde knopje op iemand anders reageren 🙈

 3. Monique 24 maart 2022 / 08:51

  Fijne vakantie, geniet ervan!
  Dankzij jou ontdekte ik de perenthee en deze is nu ook één van mijn favoriete smaakjes geworden. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.