Lisanne beleeft #128

Het is geen hele week, maar zo voelt het wel, haha. De vorige keer deelde ik een verslag van mijn vakantie naar Gran Canaria. Sinds woensdag ben ik weer thuis en heb ik ook nog gezelschap van B! We aten lekker, gingen uit eten en maakten samen een puzzel af. Ik neem je graag mee in mijn week.

Na bijna een maand zag ik B weer, eindelijk! Hij had eerst een congres, kreeg C waardoor hij natuurlijk ook thuis bleef en daarna ging ik op vakantie. Op het allerlaatste moment op het vliegveld op de terugweg vond ik nog een souvenir voor hem. Leuke verrassing voor toen ik hem weer zag!

Hij houdt wel van gekke sokken, de linker zijn zijn favoriet, haha.

Alles is onderweg goed gegaan met mijn bagage, op mijn wenkbrauwpoeder na, die heeft het niet overleefd.

Toen ben ik maar meteen bij Kruidvat iets nieuws gaan kopen voor mijn wenkbrauwen. Ik heb nu dit potloodje van Essence en dat bevalt erg goed!

Samen met B eet ik altijd heel lekker, want hij houdt zo van koken! We maakten nasi. Hij gebruikt altijd het recept van Francescakookt, daar voegen we zelf nog paprika, wortel en garnalen aan toe.

Daar eten we nog een eitje en tempeh bij, heerlijk!

Bij de AH in julianadorp kwam ik een toetje tegen waar ik al heel lang naar op zoek was, namelijk een cheesecake toetje van Gü, glutenvrij en vegan. Deze hebben we afgelopen week geprobeerd en het was echt hemels. Net een taartje! Beter nog. Het zit in glazen potjes, die bewaren we zodat we er zelf ook toetjes in kunnen serveren, zoals panna cotta, dat ziet er super leuk uit, denk ik.

Vrijdagavond gingen we uit eten, dit was mijn outfit. De blouse is nieuw en de broek ook, ik maakte er een reels over. Daar kun je al mijn aankopen van Gran Canaria bekijken.

Binnen was het heerlijk, de zon scheen lekker naar binnen. Buiten was het echter ijskoud. Ik moet echt weer even wennen!

Ik was er klaar voor.

Lekker uit eten bij Stoom! Ik denk dat dat tot nu toe ons favoriete restaurant is in Den Helder. Heerlijk eten en aardige bediening.

De toetjes zijn ook heel lekker.

Zaterdag gingen we naar de Langevliet (weg tussen Den Helder en Juliandorp) om bollen bij de bollenboer te halen. We gingen naar buiten met twee narcisjes en twee blauwe druifjes. Een paar voor in mijn huiskamer en een paar voor de oma van B.

Samen met B puzzelde ik nog verder aan de Wasgij puzzel.

En we maakten hem af!

Na wat nachten slecht slapen ging ik zondagavond lekker vroeg, om 7 uur lag ik erin met de Flow. Daarna met een luisterboek. En toen kon ik lekker vroeg slapen, fijn!

DELEN:

3 reacties

 1. Zo simpel is dan geluk 4 april 2022 / 22:19

  Haha, die sokken zijn wel heel fout!
  Gezellig dat jullie samen uiteten zijn geweest. Het toetje ziet er echt heerlijk uit. Nu wil ik ook een toetje.

 2. Naomi 5 april 2022 / 08:31

  Van die toetjes krijg ik ook wel heel erg zin in een toetje. Fijn dat jullie elkaar eindelijk weer konden zien!

 3. Sanne 6 april 2022 / 16:43

  Die sokken zijn zo leuk. Wat een leuk week had je. En met 2 puzzelen is inderdaad vele leuker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.