Lisanne beleeft #129

Afgelopen week was geweldig! B had vakantie en ik voelde me best wel goed, dus we hebben lekker veel dingen gedaan. Zo zijn we naar Alkmaar geweest, hebben we een bezoekje gebracht aan Ikea en zijn we samen gaan kijken bij de nieuwe Jumbo, haha. Ik neem je graag mee in mijn week!

In de Flow stond een fijne tekst.

Ik kreeg toen ik op vakantie was een pakketje binnen met Dot to dot puzzelboeken, echt heel leuk! Ik had de pocket versie wel mee gewild op vakantie, maar daar was hij net te laat voor, haha. Die met het standaard formaat vind je hier. Dit lijkt me nu echt een leuke puzzelhobby.

De Crisp bestelling kwam binnen, yes! Altijd een feestje. Deze kant-en-klare items van de eetfabriek waren lekker, maar vers en zelf koken blijft toch het lekkerst. De zoete aardappel is wel mijn favoriet van deze twee.

En ik kocht macarons, heerlijk!

We gingen langs de boer voor narcisjes en blauwe druifjes, die kwamen nu uit.

Woensdag gingen we naar Alkmaar, zó leuk!

We kochten helemaal niet zo heel veel maar het rondkijken vind ik altijd al geweldig. Bij de H&M kledingwinkel hebben ze tegenwoordig ook een stuk H&M home, daar word ik heel blij van.

Waar ik ook blij van word: een volle koelkast!

Woensdagavond kregen we bezoek, namelijk van de vader van B en zijn vriendin, heel gezellig. We aten witte asperges. Een van mijn lievelings! En ze liggen weer in de winkel, dus daar word ik heel blij van.

Een van de dingen die ik wél kocht in Alkmaar: deze eierdopjes van H&M. Zijn ze niet schattig?

En het andere: thee van Dille & Kamille!

Niet handig in zo’n ei, vind ik, maar wel erg lekker.

Haha, het lijkt wel of we alleen maar gewinkeld hebben maar bij Action slaagden we donderdag eindelijk voor soepkommen. Ik had in Alkmaar bijna een set meegenomen voor €40, nu was ik (voor eigenlijk nog leukere kommen) €10 kwijt. Dat is toch een fijn verschil! Ik vind ze echt prachtig. Ze hadden ze ook nog in andere kleurtjes.

En ik kocht een zonnebril. B vindt hem niet mooi, ik wel.

Het houdt niet op met de leuke dingen, vrijdag deden we weer iets geweldig leuks: we gingen naar Ikea!

Ik maakte er een reels van, we hebben echt heel veel plezier gehad in de winkel. Niet superveel gekocht, maar we hadden ook niet veel nodig.

We gingen best vroeg naar Ikea, dus toen we thuis kwamen kon ik nog lekker met een macaron in de zon zitten.

Deze geurkaars is echt mooi! Als hij opgebrand is ga ik hem gewoon als bloempotje gebruiken. Deze kochten we bij Ikea.

Ik deed een posterwissel. Deze zijn wat lichter dan de posters die er hingen, maar het kan nog wel wat vrolijker, wat mij betreft.

Deze mix voor Oosterse soep kochten we ook bij Crisp, die kochten we de vorige keer ook. Heel erg lekker! Er moet alleen nog paksoi bij en wat noodles en een bouillonblokje, heel makkelijk. De paddestoelen die erbij zitten zijn echt heerlijk.

En aan het einde van de week zouden we naar Rotterdam gaan (daar woont B), maar we kwamen er op het laatste moment achter dat de marathon van Rotterdam bezig was op zondag. Dus bleven we lekker thuis. Of nouja, we gingen naar de nieuwe jumbo in Julianadorp, wat een hele belevenis was, haha.

En toen was de vakantie van B voorbij, hij reed naar huis, ik keek Boer zoekt vrouw. En dat was het einde van een geweldige week, wat was het fijn.

DELEN:

5 reacties

 1. Naomi 12 april 2022 / 08:49

  Heerlijk, zo’n weekje met leuke dingen. Die eierdopjes vind ik heel erg leuk!

 2. Irene 14 april 2022 / 13:07

  Ik maakte ook een foto van dat tekstje in de Flow! 🙂 Ziet er een fijn weekje uit! Je zonnebril vind ik best neutraal eigenlijk, grappig dat B hem lelijk vindt :p

  • Lisanneleeft 14 april 2022 / 21:45

   Wat toevallig!

   Ja echt he, hij vindt hem te hoekig, volgens hem is rond mooier hahaha.

 3. patriciakleijn 18 april 2022 / 19:18

  Wat fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat, het laatste wat ik las was toen het uit was met je vriend toen de tijd en je zo ziek was, wat een verademing echt heel fijn… lekker genieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.