Lisanne beleeft #130

Afgelopen week was een super goede week voor mij! Ik voelde me fit en heb heel leuke dingen gedaan. Ik ging bijvoorbeeld voor het eerst naar Rotterdam, waar B woont. En er was natuurlijk het paasweekend, wat ook heel gezellig was. Ik neem je mee in mijn week!

Voor het eerst mij nieuwe adidasjes aan, ik vind ze echt leuk! Net een beetje anders dan mijn zwart/witte.

Bij De Mol België stopte de mol ermee, hij vond het te zwaar. Heftig! Het blijft een programma met oneindige plottwists, haha. Mijn woonkamer had ik gebruikt als fotostudio dus het was nog een beetje een rommel.

Ik kocht een nieuwe puzzel (bij Kruidvat) van Wasgij met 500 stukjes. Zo heb ik weer een superleuke puzzel om te maken. Dit is er eentje die verder gaat in de tijd, dus dan zijn alle hippe jonge mensen ineens heel oud, dat is heel leuk om te puzzelen!

We maakten zelf pizza.

Ik probeerde de plantaardige rasp van AH.

Het was op zich niet verkeerd, maar ik kreeg er een paar tips over, namelijk pas de laatste paar minuten de kaas over de pizza doen wanneer hij dus al een stuk afgebakken is. Dan mixt het minder met de tomatensaus. En de mozzarella van AH schijnt ook erg lekker te zijn op pizza.

Er kwam een campagne met HEMA online, superleuk! Je kan de blogpost nog teruglezen.

Zo jammer dat bollen niet het hele jaar door verkrijgbaar zijn! Mijn blauwe druifjes bloeiden nog.

Mijn narcisjes iets minder, er zaten nog wel knopjes in maar ik denk dat ik hem niet genoeg water heb gegeven, haha. Oeps!

Er gebeurde iets…

Ik zag Gilmore Girls (7 seizoenen, 24 afleveringen per seizoen, 45 minuten per aflevering) voor de vierde keer. Het is zó’n fijne serie! Ik ben gewoon maar voor de vijfde keer opnieuw begonnen.

Er kwam een pakketje binnen van Douglas, ik had nog een cadeaubon, die heb ik gebruikt.

Ik kocht een verzorgingsproduct van The Ordinary en deze twee mooie nagellakjes.

Die wel heel toevallig dezelfde kleuren hadden als mijn sneakers, haha. Dat was niet bewust gedaan!

Vrijdag deed ik iets waar ik al meer dan een jaar naar uitkeek: ik ging naar Rotterdam! B woont in Rotterdam en omdat het zo ver is (vanaf Den Helder overdag vaak wel 2 uur) was ik er nog niet eerder geweest. Mijn vader wilde me vrijdag wel brengen en ‘s avonds gingen we weer terug naar Den Helder. We parkeerden bij deze reuze weerspiegelende bloempot.

Nadat we hadden geluncht bij B in zijn kamer gingen we even de stad in. Daar kwam ik deze top tegen die bij mijn vakantiebroek past. Niet helemaal mijn ding, zo kort, maar wel heel leuk!

We gingen ook nog naar de Donner, een grote boekenwinkel.

Daar was Lianne aan het signeren voor haar nieuwe boek, je kan het (doen)!, die ik aan het luisteren ben op Storytel. Ik vond hem zo goed dat ik hem ook in het echt wilde hebben! Fijn om lijstjes terug te kunnen lezen. En superleuk om mede-blogger Lianne te ontmoeten natuurlijk.

‘s Avonds aten we met z’n twee in B zijn kamer en daarna gingen we weer naar Den Helder.

In de rest van het weekend kregen we vrienden van B over de vloer en aten we bij mijn ouders waar mijn broertje en zijn vriendin ook waren. En we hebben wat gerommeld in de tuin, de radijsjes en cherrytomaten zijn gezaaid.

En we hebben bloemen voor in de bakken aan de schutting!

Deze bakjes van Action zijn ook gezaaid, ik ben benieuwd of het wat wordt want er zaten wel erg weinig zaadjes bij.

En deze geweldige glazen maken mijn leven een stukkie beter, ik kocht ze bij Urban Outfitters! Dat was écht een fijne week, geweldig dat ik nu eindelijk bij B ben geweest.

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 20 april 2022 / 07:49

    Super dat je naar B. in Rotterdam kon! Het enthousiasme is voelbaar door het scherm heen.

  2. theNextG1rl 21 april 2022 / 09:02

    Dat klinkt als een goede week, fijn! Je nieuwe Adidas schoenen zijn erg tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.