Lisanne beleeft #131

Wat heb ik afgelopen week veel leuke foto’s gemaakt! B. was er lekker lang, natuurlijk door Pasen op maandag en op vrijdag werkte hij bij mij thuis, gezellig vind ik dat altijd. Doordeweeks had ik een dipje door het drukke weekend, maar gelukkig ging dat ook weer over. Ik neem je mee in deze fijne week!

paasontbijt

De paasaccessoires waren goed aanwezig, het zag er zo gezellig uit! Ik at lekkere mango en dronk een kopje thee.

En at een eitje, heerlijk! Echt een paasontbijtje, haha.

En toen kwamen mijn broodjes ook nog uit de oven, deze besmeerde ik lekker met hummus. De pittige van AH vind ik heerlijk!

Ik voel me altijd heel hip als ik mijn groene broek draag.

Maandag gingen we ook langs de Hema, waar we een rolletje met analoge foto’s hadden ingeleverd. Deze van mij met puzzel vind ik echt leuk!

We aten witte asperges, zó lekker. Als ik dit terugzie heb ik er meteen weer trek in. We eten het altijd met krielen uit de oven, een eitje en gerookte zalm.

Kijk, de nieuwe ovenschaal die ik laatst bij Action kocht! Eten is nóg lekkerder uit een mooie schaal, vind ik.

Via HBO max ben ik begonnen met het kijken van Gossip Girl, de nieuwe versie. Zo leuk om dit weer terug te zien, ze hebben dezelfde Gossip Girl stem gebruikt als bij de originele serie, dus dat neemt je weer terug de tijd in. Ik vind wel dat ze bij de originele serie veel meer met mode deden, dat vond ik altijd wel heel leuk aan die serie.

play date essie

Ik droeg mijn nieuwe nagellakje, Play Date van Essie.

Wat is het een leuk kleurtje, vind je ook niet?

vaatwasser

Een van de klusjes die ik weleens doe in huis is de vaatwasser uitruimen. Ik begin altijd onderin en dat schijnt ook heel logisch te zijn, omdat er anders water kan vallen op de onderste lade. B. begint altijd bovenin, haha. De meeste mensen doen het dus net als ik, ik doe het alleen omdat het beneden het zwaarst is en dan heb ik dat maar gehad. Als laatste de bestekla, dat gaat lekker snel en makkelijk.

Stiekem wilde ik even mijn mooie servies showen, de eierdopjes van H&M, de kopjes van HK living en de mooie bloemenglaasjes van Urban Outfitters.

Klaar!

Geen idee meer welke dag het precies was, maar ik had zó’n last van hooikoorts. Ik was er een beetje ziek (en sip) van! Dus… lekker Gilmore Girls kijken en vroeg naar bed.

glas urban outfitters ijsje de schepper julianadorp glutenvrij

De nieuwe glazen zijn echt mijn nieuwe favoriete glazen. Ik had geen idee dat je zo blij kon worden van een glas, haha. Achteraf gezien ben ik echt blij dat ik er twee gekocht heb!

Samen met mijn moeder was ik even naar de nieuwe Jumbo in Julianadorp, daar maakten we nog even een stop voor een lekker ijsje. Met glutenvrij hoorntje, dat is altijd zo fijn. Ik koos watermeloen smaak.

verspil-me-niet zakjes

Bij de Jumbo kocht ik een avocado voor op brood, als een echte millennial.

Samen met B. deed ik vrijdag boodschappen en toen hadden ze verspil-me-niet zakjes liggen, zo leuk! Ze waren ook echt goed gevuld, dus we namen een zakje mee.

Het heeft ons echt geld bespaard, er zat namelijk echt heel veel in! Wortels, grapefruits (die ik niet eet ivm medicatie), cherrytomaatjes, avocado, twee Spaanse pepertjes, een appel, en volgens mij was dat het. Voor €1!

De tomaatjes konden mooi op mijn broodje avocado. Heerlie!

Toen kwam er ook nog de nieuwe Flow, heerlijk om te lezen!

We maakten een tripje naar het tuincentrum, want we hadden nog wat zaadjes voor de moestuin nodig. We namen ook een basilicumplantje mee.

tuincentrum den helder

Heerlijk om lekker alle spulletjes te bekijken, ze hebben altijd zo veel leuke accessoires. Deze vaas vind ik prachtig!

En deze kaars ook. 75% van de mensen vond hem niet zo mooi, haha. B. vond hem ook niet mooi. Hij was €5,50, dat vond ik net even te duur dus ik liet hem staan.

Kijk, B. heeft het plantje meteen in de bak gezet!

Zaterdag besloot ik een lekkere brownie te gaan bakken met een mix van de Lidl.

browniemix lidl glutenvrij

In de oven…

Helemaal gelukt!

hangbakken bloemen

Zaterdag liepen we naar de stad, waar we plantjes kochten voor in de tuin. B. wilde ze dragen (gelukkig maar, haha).

Kijk nou, dat staat toch gezellig? Helemaal blij mee!

En uit de bloemenwinkel kreeg ik tulpen van B.

Zondag keken we even op de markt, die was er in verband met koningsdag. Dat was niet zo bijzonder, wel gezellig met veel mensen. Maar het was heerlijk weer, dus we liepen nog een klein rondje.

Langs Willemsoord. Het waaide hier nog wel wat hard, anders waren we even op het terras gaan zitten!

Dit leuke kaarsje met houten lont kocht ik bij Action. Dat knispergeluidje is zo gezellig! Nu dus ook in de kleine versie verkrijgbaar. Hier in Den Helder stonden er nog heel veel, ik denk niet dat deze zomaar uitverkocht zullen raken. Ze hadden verschillende geurtjes, ik koos vanille.

Wat een geluksvogel ben ik toch, mijn week was echt heel fijn, als ik zo terugkijk naar de foto’s word ik helemaal blij.

DELEN:

3 reacties

  1. Ilona Wielinga 25 april 2022 / 13:45

    Love je nagellakkleurtje! En mango wordt ik ook altijd zo blij van, heerlijk. Fijn om mee te lezen met al je mooie lichtpuntjes.

  2. Naomi 26 april 2022 / 09:06

    Wat een heerlijk gevulde week! Ik vind die planten in de hangende bakken echt geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.