Lisanne beleeft #132

Uitdaging van de week: afkicken van mijn pijnstillers. Dat blijkt nogal een uitdaging! Maar ondanks dat heb ik nog leuke dingen in de moestuin gedaan, heb ik veel súperleuke series gekeken en haalde ik een nieuw apparaat in huis. Lees gauw verder!

Ik ben zó blij dat ik een abonnement heb genomen op HBO max, er staan echt geweldige klassiekers op, maar ook nieuwe series zoals The Flight Attendant. Heerlijke serie! Met Penny van The Big Bang Theory (ik blijf haar ook stug Penny noemen).

Van B kreeg ik mooie tulpen!

Het was de week van de teek! Ik deelde er kort iets over op Instagram. Met de mededeling dat ik mijn pijnstillers moet afbouwen omdat ze niet meer worden geproduceerd. De fabriek in Engeland had te weinig vraag naar Tramagetic, dus stoppen ze ermee in elk geval tot november. En dat is nu net de enige pijnstiller die écht goed bij mij werkt. Helaas. Ik had gelukkig al heel veel afgebouwd, van 400 naar 100. Inmiddels zit ik op 67, met veel moeite. Dus ik moet nog wel even flink mijn best doen.

Ik haalde een nieuwe vriend in huis: een broodrooster! Nu roosterde ik steeds mijn broodjes in de oven, maar dat is niet zo zuinig. Ik koos voor een compact exemplaar van Blokker.

Maar deze van Create is zó veel mooier. Eigenlijk wil ik deze, ik bedoel: de kleur. En hij heeft houten knopjes! Dat wil je toch? Nouja, die van de Blokker was 15 euro, deze van Create was ook nog wel te betalen met zijn 45 euro (vergeleken met de hippe gevallen van 100+ euro in elk geval, haha). Maar ik ging dus toch voor goedkoop en simpel. Maar ik ben er zó blij mee, ik gebruik hem elke dag, hij werkt top.

Afkicken betekent ook overdag zo ziek zijn dat je in bed moet liggen.

Maar deze serie heeft me erdoorheen gesleept. Als je van high school series houdt, dit is een perfect verhaal. Je wordt bijna zelf verliefd, zo’n geweldige serie is het. Zo lief en romantisch en toch was het iets dat ik nog nooit eerder had gezien. Ik ben superfan!

Ik moest naar de mondhygiënist, niet mijn hobby. Vervelender dan de tandarts!

Bij Action kocht ik met B. leuke bordjes die we in de moestuin kunnen zetten.

Ik schreef erop met een Sharpie voor op zwart papier. Dat werkte goed! Ik moet alleen nog wat extra bordjes halen, want er zijn er niet genoeg, haha.

Kijk!

De katten hebben mijn moestuintje ook gevonden, bah.

Ik ga een net regelen voor eroverheen, want steeds katten in de tuin is niet helemaal de bedoeling. De tuin ziet er nu wel erg gezellig uit met bordjes!

Heel Holland Bakt met een treurige snack, haha. Maar een snack is beter dan geen snack.

B. was dit weekend niet bij mij, dus ik rommelde wat aan. Hij ging naar een bruiloft, zo leuk!

Posters uitzoeken, deze kleurige vind ik geweldig.

Nieuwe sokjes, deze heb ik in een reel laten zien, die vind je hier.

En nog een keer Play Date van Essie op mijn nagels smeren terwijl ik Boer zoekt vrouw keek (ik vond deze aflevering geweldig, van genoten!).

DELEN:

3 reacties

 1. Zo simpel is dan geluk 3 mei 2022 / 08:49

  Echt zo balen dat je pijnmedicatie niet meer leverbaar is. Hopelijk lukt het om af te kicken, lijkt me best pittig. Sterkte daarmee!
  Die poster heeft inderdaad erg mooie kleuren!

 2. Naomi 3 mei 2022 / 09:35

  Oeh, nu wil ik ook een broodrooster!
  Best heftig van je pijnmedicatie. Natuurlijk is het fijn als je kunt afbouwen omdat je daar zelf aan toe bent, maar zo gedwongen is iets heel anders. Sterkte daarmee!

 3. Monique 6 mei 2022 / 16:14

  Wat naar dat net de beste pijnstillers voor jou niet meer worden geproduceerd. Hopelijk lukt het je om af te kicken. Heel veel sterkte.

  Leuke bordjes zijn dat voor in de moestuin. En superhandig ook nog.

  Wat een leuke broodrooster heb je gekocht. Ik heb zo’n dubbele waar vier boterhammen in kunnen en ik gebruik hem ook elke dag. Ik kan me geen ontbijt zonder geroosterd brood voorstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.