Lisanne beleeft #133

Afgelopen week was geweldig! Ik ging naar mijn opa en oma op Texel, samen met mijn ouders. Verder ging ik voor het eerst in zes jaar naar de bioscoop én ik bouwde nog pijnstillers verder af ook. Ik neem je mee in mijn week!

Op de heenweg zaten we op de achterkant van de TESO boot naar Texel, heerlijk in het zonnetje. Zo fijn!

De voorkant is misschien leuker, zodat je kan zien waar je heengaat, maar de zon aan deze kant is wel erg prettig, haha.

Mijn opa en oma wonen in Den Burg, dus daar gingen we langs. Heel fijn om ze weer te zien!

Samen met mijn vader ging ik nog een rondje door het centrum. Op maandagochtend is er altijd markt, vertelde oma. Dus ‘s middags is het dan lekker rustig, wel zo fijn. Deze vulvakaarten kwam ik tegen, die vond ik wel erg grappig.

Het was lekker weer, dan ziet alles er gezelliger uit! Hoewel Den Burg ook wel echt een gezellig centrum heeft, vind ik. Klein, maar fijn!

En weer terug naar huis.

Kijk hoe lekker we op de heenweg in het zonnetje zaten! Op de terugweg zaten we lekker binnen, we waren moe, haha.

De volgende dag wilde mijn moeder even bij C&A kijken, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. En ik vond nog twee leuke tops ook! Deze zwarte moest mee (ik heb hem ook aan terwijl ik dit typ, past overal bij!).

En deze mocht ook mee. Ik heb nauwelijks meer tops zonder mouwen, dus dit is wel heel fijn.

Heel veel paars. Wat ben ik toch hip.

Ik had iets nodig bij de bouwmarkt, maar we moesten ook bij de bloemen kijken.

Was niet zo’n succes, we vonden niet wat we nodig hadden.

Maar wel wat ik nodig had!

Namelijk een netje voor mijn moestuin, tegen de katten vooral! Die waren steeds in mijn tuin aan het graven en plassen, vies. Het netje helpt goed.

Ik had een mini-avocado, lekker.

In Den Burg had ik spijt dat ik bij een hip winkeltje geen mooie lange gedipte kaars had gekocht, dus ik kocht een paar nieuwe bij Xenos. Ook heel leuk!

Aangezien het weer goed ging bouwde ik weer een stukje af, van 67 naar 50 tramagetic. Daardoor was ik aan het rillen (alsof ik het koud heb voelt het, maar je kan er niets tegen doen, zelfs een hete douche helpt niet). Dus ik zat met een dekentje op de bank en keek deze geweldige serie, seizoen 2 was ook echt de moeite waard! Goede afleiding.

Ook ontving ik twee leuke boeken, eentje over natuurjournallen en het Creachick doeboek.

In bed van het afkicken.

Saai, maar het moet maar.

De nacht was ook niet zo top, haha. Gelukkig was B er, dat was gezellig. Maar ik heb de hele nacht wakker gelegen met een naar onrustig gevoel in mijn benen en mijn hele lijf. Je hebt echt het gevoel dat je gek wordt! Toen deed ik mijn unhappy socks aan, hahaha. Ik weet ook niet waarom ze dit verkopen, het zat ooit in een setje.

Zo, met broek zie je ze niet!

Heel leuk, we gingen op zaterdagmiddag samen naar de bioscoop! Naar Downton Abbey, geweldige film was het.

Het was lekker rustig, dat vind ik wel fijn, haha.

En zondag ging ik met mijn broer naar het tuincentrum om iets leuks voor mijn moeder uit te zoeken. Dat is gelukt! ‘s Middags gingen we gezellig met z’n allen lunchen.

Daarna deden we ook nog boodschappen en toen was ik moe. De bloemen kreeg ik van B, lief he?

DELEN:

4 reacties

 1. theNextG1rl 9 mei 2022 / 14:25

  Ooh, Texel is heerlijk! Ik zou er ook wel vaker willen zijn, maar het is iets te ver weg voor een dagtripje of weekendje helaas.

 2. Zo simpel is dan geluk 9 mei 2022 / 19:44

  Super fijn dat je weer eens bij je opa en oma langs kon gaan.
  Je hebt het maar getroffen met B.
  Echt fijn alle leuke dingen die je gedaan hebt.

 3. Naomi 9 mei 2022 / 23:00

  Dat afkicken/afbouwen klinkt echt heftig.
  Texel ziet er wel heerlijk uit zeg!

 4. patriciakleijn 20 mei 2022 / 17:15

  fijn dat je even eruit kon, en wat lief dat b zo lief voor je is… afkicken lijkt me moeilijk maar je kan het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.