Lisanne beleeft #134

Beter laat dan nooit, mijn weekverslagje van vorige week! Hij begon heerlijk zonnig bij een strandtent, met een heerlijk muziekje en een drankje. Verder was ik vooral bezig met afkicken, dat kost toch veel energie. Maar ik deed ook iets heel leuks, ik bestelde posters. Ik neem je graag mee in mijn week!

Misschien wel het fijnste plekje van Den Helder: Storm aan zee! Je zit er een beetje uit de wind met toch het beste uitzicht. En er hangt zo’n fijne relaxte sfeer, echt heel fijn. Ik zat er samen met mijn ouders.

Thuis ben ik toch steeds voordat de dag ten einde is wel op, door het afkicken van de pijnstillers. Hoort erbij, maar is wel heel zuur.

Ik wilde om 7 uur naar bed (toch best lang volgehouden).

Dan zorg ik dus gewoon dat ik klokslag 9 uur mijn medicijnen kan nemen en lekker kan gaan slapen. Voor 9 uur mag ik niet slapen van mezelf (hoewel dat ook niet altijd lukt).

Bij Gallerix zocht ik posters uit, een set met foto’s en eentje met zwart/wit en één grote gekleurde. De meeste mensen denken dat de linker zomerse foto’s het leukste zijn. Ik ben heel benieuwd! Ik heb de posters inmiddels binnen, maar moet ze nog uitpakken.

Heel leuk, deze zomerse tissuedoos! Ik heb overal tissuedozen staan vanwege hooikoorts.

Zo blij met het zonnetje!

Ik keek het nieuwe seizoen van Workin’ Moms op Netflix, echt een aanrader. Zo’n leuke serie!

Eigenlijk had ik er deze week heel vaak even geen kracht meer voor, haha. Allemaal door die gekke pillen.

Maar wél in een schoon bedje, dat is toch wel heel fijn.

Ik keek Australian Survivor, dat kwam nieuw op Videoland te staan. Heel erg leuk om naar te kijken! Een soort Expeditie Robinson, maar dan net even anders. Wel heel lange afleveringen, maar dat is juist fijn als je verder niet zo veel kan.

Even bij mijn ouders in het zonnetje.

Dat ging goed. Dat betekent: verder afkicken. Van 50 naar 25 tramagetic. En eerlijk: dat is de zwaarste stap tot nu toe. Ondanks dat ik tijdelijk extra andere medicatie slik om erdoorheen te komen is het een behoorlijke uitdaging.

Hier vond ik het nog leuk, haha. Pfffff. Ondanks dat ik me crappy voel zie ik er overigens wel echt gezond uit met mijn nog bruine vakantiekleurtje, haha.

Ik heb me wel écht goed vermaakt (een paar dagen) met Australian Survivor.

En dan de reden dat dit verslagje zo laat is (nu is het donderdag, normaal ben ik er meteen op maandag), het was zwaar.

De eerste dag hield ik me nog groot, maar ik heb heel veel gehuild, epileptische aanvallen gehad, overgegeven en ik had het constant koud (ondanks de hitte). Maar het wordt beter, het wordt beter…

DELEN:

6 reacties

 1. Marion 19 mei 2022 / 21:19

  hi Lisanne!

  ik volg je al een tijdje en daar haal ik veel inspiratie uit! sterkte met het afbouwen en groetjes van mjj, Marion uit Katwijk aan Zee.

 2. Zo simpel is dan geluk 20 mei 2022 / 06:40

  De zomerse posters vind ik ook het leukst!
  Echt naar dat je zo heftig reageert op het afbouwen van je medicatie. Sterkte! 😘

 3. Naomi 20 mei 2022 / 07:55

  Zo heftig dat afkicken van de medicatie. Ik hoop dat je je inmiddels iets beter voelt. Sterkte!

 4. Lise-Anne Dobbelaere 20 mei 2022 / 10:30

  Hoy Lisanne , je bent sterk !! Je hebt al zoveel doorstaan …. dus moed houden & ‘t wordt beter
  liefs van mij , ik bewonder je
  Lise-Anne

 5. theNextG1rl 22 mei 2022 / 13:36

  Dat klinkt erg pittig! Neem je rust waar nodig. Enneh, die perenthee klinkt heerlijk!

 6. patriciakleijn 26 mei 2022 / 09:24

  heel veel sterkte met afkicken, je hebt zon sterk doorzettingsvermogen dus dit gaat je zeker lukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.