Lisanne beleeft #135

Afgelopen week was een behoorlijk zware, ik nam namelijk weer minder pijnstillers. Donderdag trok ik gelukkig weer wat bij en kon ik toch nog wat leuke dingen doen. Ik geef je een update over de minimoestuin, mijn nagellakkeuze (heel belangrijk) en de films die ik keek.

Kopen zonder kijken! Zo’n leuk stel uit Groningen, die hadden echt een hele grote gunfactor. Dit is wel een van mijn favoriete tv-programma’s.

Het grootste deel van de week lag ik op bed.

Maar ik keek wel een leuke film! Senior Year deed me echt denken aan de romcoms van vroeger, daar werd ik heel blij van. Ook keek ik de serie The Lincoln Lawyer, die was echt top! Allebei aanraders.

De moestuin gaat helemaal de goede kant op! Dit is zo’n vierkante meter moestuinbak, vorig jaar bij Action gekocht. B houdt hem bij, haha. Voor mij is dat iets te veel, maar ik vind het wel heel leuk om de plantjes te zien groeien.

Woensdag had ik een heleboel kleding verzameld op mijn bed, hahaha. Mijn woonbed!

Donderdag voelde ik me weer goed genoeg om me aan te kleden, fijn is dat altijd. Ik had een best goede nacht gehad, de nachten ervoor werd ik elk uur wakker en lag ik minimaal een half uur wakker, dat werkt niet zo goed. Dan valt drie keer in een nacht wakker worden heel erg mee!

Samen met mijn moeder ging ik even naar de Action.

Waar ik deze moestuinprikkers weer vond. Handig, deze had ik nog nodig!

En ‘s avonds maakten we pizza. Ik verdraag slecht melk, dus geen echte kaas op mijn pizza. Maar de plantaardige mozzarella van AH is echt perfect voor op de pizza! Aanrader, eentje om te onthouden.

Ik twijfelde welke kleur ik op mijn nagels ging smeren. Uiteindelijk stemde 53% voor mintgroen, dus dat deden we maar.

Kijk! Heerlijk kleurtje.

De paarse had ik al een paar keer op gehad, dus extra leuk dat ik nu deze draag.

Mijn posters kwamen binnen. Deze stoere kat vind ik wel heel grappig.

Ik moet ze nog wel even ophangen en fotograferen.

Vrijdag was B er weer, terug van zijn congres in Oostenrijk. Het regende, dus we gingen samen boodschappen doen met de auto, hahaha.

Verder deden we niet zo heel veel.

Maar kijk: de aardbeien worden al rood!!!

En de rucola was ook al helemaal goed. Zó leuk om gewoon te kunnen eten uit eigen tuin.

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 26 mei 2022 / 07:34

    Wat moet het heerlijk zijn om in zo’n pittige week dan op een gegeven moment heel even toch eruit te kunnen naar de Action. Ik hoop dat deze week een beetje beter is voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.