Lisanne beleeft #137

Afgelopen week kreeg ik een prachtige bos bloemen, bracht ik een bezoekje aan de kapper en deed ik nog iets héél leuks! We gingen namelijk naar Alkmaar, op een supermooie zonnige dag. Ik neem je graag mee in mijn week.

Selfie!

Deze bos bloemen kreeg ik van B, superlief.

Woensdag was het tijd voor de kapper. Altijd gezellig!

Uitgroei bijgewerkt en de puntjes eraf. Weer lekker fris.

Maar toch wel iets te veel prikkels, vooral als mensen aan je hoofd zitten is dat best intensief. Dus na de kapper was ik helemaal moe.

Gelukkig kon ik lekker vroeg naar bed. Pyjama aan en lekker bijkomen.

Donderdag ging het niet zo heel goed, maar uiteindelijk ben ik toch nog mee geweest boodschappen doen voor het avondeten en heb ik bij mijn ouders gegeten. (maar dat laatste doe ik doordeweeks bijna altijd)

Steeds rond een uur of 7 stort ik helemaal in, dat komt doordat ik minder pijnstillers slik. De pijnstillers die ik nog slik worden niet meer geproduceerd, maar hopelijk kan ik een vervanger vinden. Dat zou héél fijn zijn. Tegen veel pillen kan ik niet, nu ga ik druppels Tramadol proberen.

Vrijdag wilden mijn ouders heel graag op pad, ik zei: ik blijf wel thuis. Maar dan wilden ze niet gaan, dus ik raapte al mijn moed bij elkaar zodat we toch konden gaan.

We gingen naar Alkmaar! Deze top van H&M vond van ik echt prachtig, maar was er helaas niet meer in mijn maat.

Bij Costes was het paskamerlicht echt heel beroerd, uiteindelijk kocht ik alleen een hemdje voor onder een bloesje. Ik twijfelde nog wel over deze broek en de top maar ik besloot het toch niet te doen.

Het was echt heerlijk weer en het wandelen ging echt heel goed vergeleken bij de dagen ervoor.

We gingen zelfs buiten in het zonnetje zitten bij Bagels & Beans.

Uiteraard ook nog even de kleding van mijn vader keuren.

Kijk, dit is wat ik kocht! Ik maakte er ook en reel van.

De kleur van deze bikini vond ik echt geweldig! En hij zat mooi, dus ik ben helemaal blij.

Ik hield het écht heel goed vol. Rond half 8 lag ik pas in bed!

De volgende dag droeg ik meteen mijn nieuwe broek. Roze! Deze kocht ik bij Zara. Het is mijn nieuwe favoriete broek.

Met deze blouse van Ambika helemaal hysterisch, maar ik houd ervan! Helemaal blij mee.

En zondag kwam B weer gezellig, hij had vrijdag en zaterdag feestjes in Rotterdam (daar woont en werkt hij), maar het was een lang weekend dus kwam hij toch nog even aanwippen. Fijn!

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 8 juni 2022 / 07:55

    Wat moet het heerlijk zijn geweest dat die dag met je ouders is gelukt! Je gekochte oorbellen vind ik prachtig, net als de bloemen van de tweede foto overigens.

  2. Irene 9 juni 2022 / 20:51

    Mooie bikini! En die roze broek met de bloes staan je ook super mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.