Lisanne beleeft #139

Afgelopen week was voor mij een beetje eentonig, haha. Ik keek vooral veel serie, die ik overigens wel heel erg leuk vind. Verder at ik avocado’s en genoot ik van een ijsje in de zon. Ook deze week neem ik je weer mee!

Heel veel foto’s postte ik niet. Vorige week vertelde ik al dat mijn moeder ziek is, dat houdt me toch wel bezig. Dan zit mijn hoofd wat vol en denk ik minder snel aan leuke foto’s die ik kan maken.

Kijk! Ik kijk via HBO max naar de serie Girls. De serie begon tien jaar geleden, toen heb ik hem ook gevolgd. Het gaat over een groep meiden in New York, gemaakt door Lena Dunham, die er zelf ook in speelt. In het begin zijn de hoofdpersonages 24 jaar, de eerste keer dat ik keek was ik 5 jaar jonger, nu ben ik 5 jaar ouder. Leuk om te zien hoe anders je er dan naar kijkt!

Ik at mijn laatste avocado op, ik was van plan om er weer 20 te halen op de markt zaterdag!

Heeeeerlijk, een maisbroodje met kaas, avocado, een gekookt ei en rucola (uit eigen tuin).

Mijn moeder had een wat beter momentje, dus we liepen naar de stad, waar de sale begonnen is. Bij C&A vond ik dit leuke pakkie, het broekje nam ik niet mee, het topje wel.

Bij Only hadden ze dit leuke vest hangen, maar naar mijn zin is hij iets te kort.

Het was natuurlijk mooi weer, nu heb ik niet superveel in de zon gezeten, maar wel een beetje. Met een perenijsje, heerlijk.

Mijn nieuwe broodjes van Bakker Leo kwamen binnen! De avocado’s op de markt waren wel op toen ik samen met mijn vader naar de markt ging, helaas. Dus kocht ik bij een andere kraam wat miniavocado’s. Volgende week beter!

Zondag zouden we eigenlijk met de hele familie naar Texel gaan, mijn opa is namelijk 90 jaar geworden! Helaas ging dat niet door doordat er iemand corona had (niet opa hoor, gelukkig). We stuurden hem wel via Greetz een vrolijke ballon om hem te feliciteren.

En B was er dit weekend niet, dus dat was ook een beetje saai. Komende week is hij weer van de partij!

Zondag keek ik veel serie en ging ik even langs bij papa voor vaderdag om namens mijn broers en mij een kleinigheidje te brengen. Deze leuke chocolaatjes!

DELEN:

4 reacties

 1. Naomi 20 juni 2022 / 16:10

  Dat ontbijtje ziet er superlekker uit.
  Ik snap wel dat je even minder denkt aan foto’s en Instagram als je zorgen hebt om je moeder. Sterkte daarmee!

 2. Ilse 20 juni 2022 / 18:21

  Beterschap voor je moeder en hopelijk gauw minder zorgen daaromtrent!

 3. Monique 23 juni 2022 / 09:11

  Oh lekker een perenijsje!
  Veel beterschap voor je moeder en hopelijk kunnen jullie snel naar je opa.

 4. Zo simpel is dan geluk 23 juni 2022 / 18:01

  Begrijpelijk dat je je zorgen maakt om je moeder. Hopelijk gaat het snel beter met haar.
  Ontzettend jammer dat jullie de verjaardag van je opa niet konden vieren. Gefeliciteerd nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.