Lisanne beleeft #140

Wat was het een tropische week zeg, het weer was heerlijk! Daar heb ik zeker van genoten. Ik heb met mijn vader geluncht bij een strandtent, op het terras gezeten met B en we scoorden weer avocado’s op de markt. Ik neem je graag mee in mijn week!

Op maandag ging ik samen met mijn vader op pad, mijn moeder was helaas te ziek om mee te gaan.

Maar lekker lunchen bij de zee is natuurlijk heerlijk!

We zaten lekker uit de wind, dus dat was geen straf. En ze hadden glutenvrij brood bij Paal 6 (Julianadorp), dan ben ik al gauw tevreden.

‘s Avonds besloot ik om mijn nagels een nieuw laagje lak te geven. Eigenlijk wil ik altijd voor paars gaan, maar…

Dat wordt ook saai, en deze kleur, mint candy apple, is ook prachtig zomers.

Net als mijn roze broek, ik word zó blij van dit kleurtje! Terwijl ik dit schrijf heb ik hem weer aan (met vlek, hij moet eigenlijk in de was, haha).

Ik nam een reel op, deze staat inmiddels online.

Dinsdagavond kwam hij alweer aangereden, B! Hij had veel computerwerk te doen dus hij kon thuiswerken, heel fijn. In zijn pauze doen we vaak boodschappen of lopen we een klein rondje.

Hij was wel héél enthousiast, hij wilde niet stoppen met werken. Uiteindelijk is hij een paar minuten later wel mee gegaan boodschappen doen hoor. Het is ook fijn dat hij zijn werk zo leuk vindt, dat is een stuk fijner dan wanneer je elke dag uitkijkt naar wanneer je eindelijk klaar bent.

Het was donderdag prachtig weer, dus toen zijn we ‘s avonds bij Lands End gaan zitten op het terras. Heerlijk!

Echt zo fijn om dat samen te kunnen doen!

Zaterdagochtend, toen ik nog lag te slapen, ging B naar de markt voor avocado’s, heerlie! Ik vind het nog steeds briljant, zo veel avocado’s voor €4. Hier doe ik 3 weken mee, ze blijven heel lang goed in de koelkast. En ik geef er altijd een paar aan mijn ouders, dat gaat wel als je er zó veel hebt.

Ook op de markt, maar dan bij een andere kraam, kochten we Spaanse pepers. Deze kochten we ‘s middags samen.

Zaterdagavond ging B met zijn vader en een vriend wat drinken, dus had ik even tijd om mijn reel online te zetten. Er zit een heel vel in het stickerboek met alleen maar sokken, hahaha.

En zondag gingen we naar het tuincentrum. We wilden nog iets zaaien in de moestuin, of gewoon planten. Maar alle groenteplantjes waren al uitverkocht, haha. Er waren alleen nog twee plantjes met gele bes over, die vinden we lekker dus die kochten we.

En zaadjes: rucola en radijs.

En we maakten de sambal, dat was heel makkelijk. De pepers in de keukenmachine met limoensap en wat zout.

En nu hebben we een heel grote pot vol sambal. Ik ben benieuwd of B het op gaat krijgen, ik eet er namelijk alleen van als het in een recept verwerkt zit, haha. B is alvast begonnen ‘s avonds, toen aten we namelijk nasi! En ‘s avonds ging hij weer naar huis, richting Rotterdam.

DELEN:

3 reacties

 1. Zo simpel is dan geluk 27 juni 2022 / 13:45

  Wat een gezellige week. Fijn dat je zowel met je vader als met B lekker op een terrasje kon zitten. Altijd leuk met dit zomerse weer.

 2. Naomi 28 juni 2022 / 08:00

  Die roze broek is inderdaad geweldig! Ik snap wel dat je die veel draagt.
  Klinkt verder als een gezellige week, zowel met je vader als met B.

 3. Nina 20 juli 2022 / 20:33

  Wat kan jij perfect nagels lakken zeg!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.