Lisanne beleeft #141

Helemaal over van pillen naar druppels? Afgelopen week deed ik het, en dat ging niet vanzelf. Gelukkig deed ik ook veel leuke dingen. Zo kwamen mijn nieuwe schoenen binnen, shopte ik bij Hunkemöller én kwam ik geweldig servies tegen voor Kerst (ja, echt). Ik neem je mee in mijn week!

Ik had nog een beetje shoptegoed van Otto van een samenwerking, waardoor ik nu voor een prikkie deze schoenen kon bestellen. Witte Nikes! Ik had ze twee weken geleden al besteld, maar de levering duurde best lang. Maar het was het wachten waard, ik ben er echt heel blij mee!

Ik ging helemaal over van Tramagetic pillen naar Tramadol druppels. Dat ging niet heel makkelijk, ik voelde me er helemaal niet lekker van. Ik was even bang dat het zo zou blijven, gelukkig bleek dat mijn lichaam gewoon even moest wennen. Inmiddels gaat het beter!

Lekker vroeg naar bed dan maar.

Bij de Jumbo kocht ik deze witte bolletjes, ik vond ze wel lekker, maar niet geweldig.

Op HBO max staan echt heel veel leuke series, waaronder One Tree Hill! Die serie kreeg ik al jaren getipt, maar nu ben ik hem eindelijk gaan kijken! Er zijn echt heel veel seizoenen van, dus dat wordt genieten! Ik heb al heel wat uurtjes gekeken, maar ben nog steeds bij seizoen 1.

Play Date van Essie op mijn nagels. Ik houd zo van dit kleurtje!

Ik probeerde een nieuwe concealer van Essence, erg tevreden mee.

En natuurlijk helemaal verliefd op mijn nieuwe schoenen, ze zitten erg lekker!

En ook van Hunkemöller had ik nog cadeaubonnen, haha. Ik heb één favoriet model bh bij Hunkemöller, dus ik ging kijken welke kleurtjes deze keer hadden van deze specifieke bh. Dat was heel fel roze (een beetje too much voor mij) en lichtblauw. Ik ging voor lichtblauw!

En dit fijne pyjamabroekje, wat een schatje he? Mijn moeder vond nog fijne pantoffels in de sale, dus die mochten ook mee.

Donderdagavond kwam B alweer, gezellig. Vrijdag werkte hij gewoon thuis, maar zaterdag konden we lekker buiten de deur iets drinken. Uiteraard bij Storm aan zee, voor het prachtige uitzicht over zee.

En we deden een wandelrondje waarbij we langs de Xenos liepen. Ik loop er niet heel vaak naar binnen, maar nu wel! Ik kwam deze geweldige schaaltjes tegen voor €1 per stuk. Uiteraard moest ik meteen denken aan een mooi gedekte kersttafel en nam ik ze mee.

Ook in een rood/bruinige kleur. Daarvan ging er eentje mee. Ik twijfel nog wel of ik er meer moet kopen, ik vind het echt leuke schaaltjes voor de feestdagen! De meeste mensen waren fan van de rood/bruine kleur, ik zelf ben meer van het wit.

Over wit gesproken, ik droeg voor het eerst mijn witte broek die ik in maart op vakantie kocht. Het onhandige is dat ik maar één onderbroek heb die er netjes onder staat, aangezien de broek een beetje doorschijnt. Ik voelde me wel helemaal mooi in deze broek! We gingen zondag lekker een soepje eten bij mijn ouders.

En dat was de week alweer!

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 5 juli 2022 / 08:58

    Superleuk die kommetjes van Xenos! Net als de nieuwe schoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.