Lisanne beleeft #142

Heel veel bijzondere dingen deed ik niet, maar afgelopen week was wel weer een goede. Ik had een dagje wat minder energie, maar andere dagen gelukkig weer heel veel. Wat ik zoal deed? Ik nam een kijkje in de sportwinkel, Kruidvat en… de Action. Verder ben ik lekker bezig geweest met opruimen en koos ik een cadeautje uit voor mezelf. Ik neem je graag mee in deze week!

Mijn vader is op maandag altijd vrij, dus hij nam me mee naar de sportwinkel, gezellig. Ik sport zelf niet, maar die broek op links en de sportbh erboven zijn echt geweldig. Als ik wel sportte had ik ze gekocht, haha. Nu kreeg ik op Instagram een paar reacties dat je er ook prima in kan chillen, maar dat doe ik liever in een broekje waar je geen fortuin voor kwijt bent (haha, ik vind merk-sportkleding echt prijzig). Het blijft een mooi ding.

We gingen ook even langs Kruidvat voor mijn moeder, die nog wat ziekjes thuis zat. Daar liep ik langs het koopjesschap en daar zag ik Uno liggen voor de helft van de prijs! Die heb ik ooit wel gehad, maar is naar een ex gegaan bij de verdeling van de spullen. Uno is een spelletje dat altijd fijn is om in huis te hebben, lekker makkelijk. Dus die ging mee.

De stickertjes eraf en hij is klaar voor de spelletjeskast.

Dinsdag was niet mijn dag, ik voelde me niet lekker. Ik dacht in bed One Tree Hill te gaan kijken maar uiteindelijk heb ik de hele middag geslapen. Waarschijnlijk doordat ik ongesteld was, wel fijn dat het een verklaring heeft.

En naast mijn witte dekbed ben ik echt superbruin. Zo leuk! Ik ben dit jaar na mijn vakantie in maart best wel bruin gebleven.

‘s Avonds voelde ik me wel verrassend goed, dus dat was leuk! Ik heb mijn hele mailbox opgeruimd en orde geschept in het rommeltje in mijn tv-kastje. Daar vond ik nog een aantal cadeaubonnen, wat natuurlijk heel erg leuk is.

Zo, alles weer netjes. Soms begin ik met opruimen en heb ik halverwege geen energie meer, dat is een beetje onhandig.

De spelletjeskast heb ik ook opgeruimd, ik heb er een partygame uitgehaald die ik nog nooit had gespeeld (want er zijn in mijn huis nooit veel mensen, haha). Dus nu heb ik weer plek voor andere spelletjes!

Deze staat op mijn verlanglijstje, Patchwork. Schijnt een heel leuk spelletje te zijn voor twee personen, het heeft iets weg van tetris en blijft tot het einde spannend. Toevallig ben ik komende week jarig, mijn broertje zei al dat hij hem cadeau wilde doen, haha.

Ik geniet nog steeds van mijn mooie bloemenglaasjes die ik afgelopen lente kocht bij Urban Outfitters.

Ook maakte ik een tripje naar Action, onder andere voor deze geweldige miniatuurhuisjes. Deze zijn kleiner dan het pakket dat ik nog heb liggen, dan is de drempel wat lager om te beginnen. Ik heb de Coffee Express versie meegenomen.

De knisperlontkaarsen waren er ook weer! Ik heb zelf nog, dus nam ze niet mee.

Een van de cadeaubonnen die ik vond was er eentje die ik kreeg voor mijn verjaardag vorig jaar, daarmee kon ik een geweldige bos bloemen uitkiezen. Hij staat nu naast mijn tv te pronken, elke keer dat ik die kant op kijk word ik blij.

Reuzeframboos.

Ik maakte een avatar in Instagram, dat is nieuw. Dit is wel winter-Lisanne, ik heb uit automatisme de lichtste huidskleur aangeklikt, maar dat klopt nu niet helemaal, haha.

Zondag kwam B weer gezellig, dus we liepen een rondje door de stad! In Den Helder was kermis én de marinedagen waren in volle gang, dus het was lekker druk. Wel gezellig. Op Instagram kreeg ik al een paar keer reacties dat men heel blij wordt van dit beeld, je komt hier namelijk langs als je de boot naar Texel neemt!

B had geen zin om te koken, wel heel veel zin om sushi te halen, dus dat deden we. Ik heb alleen een foto van het bestelformuliertje van de Sushi Master, niet van de sushi zelf helaas. Maar die is heel goed!

Eindelijk speelden we weer eens een spelletje, Carcassonne.

Ik wil altijd iets té graag winnen.

En het lukt me ook nog, als ik heel hard mijn best doe, haha.

Komende week heeft B vrij, dat is heel gezellig. En ik word woensdag 30!

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 12 juli 2022 / 07:55

    Tof dat ze die kaarsen met knisperlont ook bij de Action hebben. Ik heb er al vaker naar gekeken, maar vind ze best prijzig. Maar ik kan dus ook bij de Action zoeken.

  2. Nikita 12 juli 2022 / 11:34

    Kaarsen met knisperlont zijn zo fijn! Alleen heb ik echt nog een dozijn aan kaarsen staan dus ik sla deze maar over. Maar het geeft zo’n gezellig geluid. Klinkt verder als een fijne week! Hopelijk is deze week ook zo fijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.