Lisanne beleeft #144

Wat had ik een productieve week! Het is lang geleden dat ik zo veel blogposts in één week schreef, heel fijn. Verder deelde ik mijn favoriete Crisp recepten, winkelde bij Action en maakte een foutje door in een dropshipwebsite te trappen. Ik neem je graag mee in mijn week!

We beginnen meteen met de recepten die ik samen met B in onze thuisblijfvakantie at. De piri piri garnalen met tomatensalade was het hoogtepunt, maar de patatjes van patatgeneratie waren ook echt geweldig. Ik zou ze zo allemaal nogmaals bestellen, het was écht heel lekker.

Ik had B uitgenodigd, zo kreeg hij 15 euro korting op zijn eerste bestelling en gratis verzending. Én een cadeautje dat ik zelf mocht uitkiezen, ik ging voor glutenvrije appeltaartjes, zo lekker!

Ik eet nog steeds elke ochtend een broodje avocado. De avocado’s kopen we op de markt (€2,50 voor 10 avocado’s!), elke ochtend eet ik een halve. De ene keer is het een kleintje, de andere keer is hij gigantisch en past het nauwelijks op mijn brood, haha.

Warmer dan 25,5 graden is het bij mij binnen niet geworden, dat valt heel erg mee! Het was buiten wel meer dan 30 graden.

Ik kreeg een heel leuk pakketje binnen, namelijk deze washitape!

Er zitten supermooie tapes in, maar deze met allemaal eten erop is mijn favoriet. Leuk om te gebruiken om post te versieren of in je journal te gebruiken.

Ik was zo productief dat ik vergat te instagrammen, haha.

Er kwam een nieuw seizoen Virgin River online, zo’n fijne serie! Ik heb hem nog niet afgekeken, dus ik heb nog lekker veel afleveringen om te zien.

Na al die hete dagen was ik een beetje teleurgesteld toen het ineens zo’n donkere dag was. Licht is zó veel makkelijker als je de hele dag foto’s maakt! Dat is altijd een uitdaging in december, dan is het elke dag nog veel donkerder.

Voor foto’s is licht dus veel fijner.

Mijn vader had iets nodig bij de Action, dus toen heb ik me opgeofferd om mee te gaan, haha. Ik kwam deze superleuke potjes tegen waarin je kruiden kan doen. Maar ook leuk voor als je zelf bijvoorbeeld jam maakt, zodat je kan uitdelen! (Ze zijn natuurlijk wel kleiner dan gewone jampotjes)

En de herfstsfeer was alvast gearriveerd. Ik kon het nog niet aan om al iets mee te nemen, maar ze hadden wel veel leuks. Maar ik ben er nog écht niet aan toe, eerst zomer hoor!

Oh, als je graag nieuwe washitape wil: er liggen nu geweldige varianten bij Action in de schappen. De twee in de rechter verpakking vond ik het leukste, daar waren nog meer varianten van!

Even mezelf op de foto zetten.

Mijn statief staat altijd in de woonkamer, haha, soms voel ik me wel een beetje bekeken als hij nog op mij gericht staat. Het statief werd in elk geval wel goed gebruikt deze week! Soms staat hij er wekenlang (of maandenlang) te niksen.

Ik kocht een tijdje terug een DIY miniatuurhuisje bij Action. En deze week gingen de houten figuurtjes mee! Ik liet mijn volgers kiezen wat ik ging doen, dat werd het miniatuurhuisje. Fijn dat het zo’n kleine variant is, zodat je niet maanden bezig bent. Dit is een stuk beter te doen!

Dit maakte ik in een avond. Goed gelukt, al zeg ik het zelf!

En toen trapte ik in een Ali-Express dropshipper. Ik dacht: leuk jurkje op Facebook ads, die koop ik! Ik kocht de linker.

En toen kwam ik er dus achter dat ik erin was gestonken. Aan de verzendtijd had ik het zó makkelijk kunnen zien. Ik heb nog geprobeerd te annuleren, maar daar hebben die dropshippers natuurlijk helemaal geen zin in. Gelukkig heb ik betaald met Klarna en dan heb je nog wel wat kopersbescherming. Maar de kans is groot dat ik over 2 weken een (niet zo mooi) jurkje krijg dat niet past vanwege de Chinese maatvoering, besteld door de dropshipper op Ali-Express, terwijl ik er veel meer voor heb betaald.

‘s Middags ging ik op bezoek bij mijn moeder, maar eerst boodschappen doen met mijn vader!

We haalden een ijsje! De limoncello smaak was superlekker.

In mijn dm op Instagram kreeg ik nog wat vragen over wat dropship nu precies is, dus ik gaf uitleg.

Kijk, daar heb je hem: op Ali-Express. De reviews zien er niet goed uit, dus ik vrees het ergste.

In Juliandorp kochten we wat plantjes voor op het terras bij mijn ouders!

Zoooo mooi.

Van mijn broer kreeg ik een cadeautje: een puzzel met 500 stukjes van Yosemite park, daar is hij afgelopen maand geweest. Echt een heel gaaf cadeau, de afbeelding op de puzzel is echt prachtig!

Zondagavond was het tijd om mijn nagels een vers kleurtje te geven, ik ging weer voor Play Date van Essie. Mijn favoriete kleurtje!

DELEN:

3 reacties

 1. Naomi 26 juli 2022 / 07:59

  Die puzzel is prachtig, maar volgens mij ook een behoorlijke uitdaging om te maken;).
  Toevallig ben ik afgelopen week in zo’n zelfde ali-express grap getrapt. Nooit geweten dat daar een naam voor was, maar ook bij mij gold dat ik het ontdekte door de verzendtijd. Heel erg balen!
  Ik hoop dat jouw jurkje uiteindelijk toch goed past en dat het geen tegenvaller gaat zijn.

  • Lisanne 26 juli 2022 / 12:30

   Oh wat toevallig! Zuur is dat he? Hopelijk valt jouw aankoop ook mee!

   Gelukkig heeft de puzzel geen 1000 stukjes, dan zou het helemaal onmogelijk zijn, haha. Dit is (denk ik, hoop ik) nog een leuke uitdaging.

 2. Zo simpel is dan geluk 28 juli 2022 / 15:26

  Oef, echt balen van het jurkje dat je besteld hebt. Hopelijk valt het toch mee.
  Fijn dat je zo lekker productief was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.