Lisanne beleeft #145

Deze week vloog voorbij! Ik haalde zelf een pakketje op in de stad, waarbij ik ook kerstspullen tegenkwam. B kwam gezellig thuiswerken bij mij en we bestelden een Crisp doos vol lekkere boodschappen. Zaterdag maakten we een tripje naar de markt waar iets gebeurde waar je vast om moet lachen. Ik neem je mee in mijn week!

Maandag twijfelde ik over mijn outfit: mijn nieuwe oranje jasje of mijn oude vertrouwde witte. Ik ging voor rechts (wit), maar er werd overduidelijk in de poll voor oranje gekozen! De rest van de week ben ik dus voor oranje gegaan, haha.

In Den Helder was het verrassend druk op een maandag. Voornamelijk Duitsers, wel leuk dat er weer zo veel toeristen zijn. Waar ik moest zijn (Hunkemöller) was het gelukkig niet druk. Ik ging dus in mijn eentje op pad, dat doe ik niet zo vaak. Fijn dat het kon!

Ik besloot nog een klein rondje te lopen, vooral de sale bij Blokker was leuk, heel veel kerstspullen, hahaha. Aan de andere kant van dit schap stonden nog allemaal kerstige bakspullen.

Dit haalde ik op bij Hunkemöller: sokjes! Deze had ik online besteld, in de winkel waren ze uitverkocht. Al mijn korte sokjes waren weg, of versleten. Dus ik dacht: ik koop extra leuke! Deze waren toevallig ook nog in de sale, dus voor €9,50 had ik 10 paar superleuke sokjes (of 9, ik weet het niet zeker). Heel blij mee!

Maandagavond kwam B, die was een weekendje naar Berlijn geweest met vrienden. Dinsdagochtend liet hij een doos vol Crisp lekkernijen bezorgen. Daar word ik altijd zo blij van! Je kan er losse boodschappen bestellen, maar er staan ook heerlijke recepten op Crisp die je zo in je winkelmandje kunt gooien. We hadden deze keer drie recepten en nog wat losse dingen.

Ik maakte het miniatuurhuisje af. Het is allemaal zó klein.

Deze van Action maakte ik.

En deze maakte B, haha. Hij houdt erg van koken, dat vind ik natuurlijk helemaal niet erg. Dit recept voor Oosterse soep was weer heerlijk!

We hadden allebei een grote soepkom vol en we hadden nog veel over. Voor de lunch voor de dag erna!

En mijn huisje is af!

Ik zette een blogpost en een Instagrampost online over de Dyson Supersonic.

We speelden Patchwork, een superleuk spelletje voor twee personen.

Aan het einde ziet het er zó gezellig uit! We hebben tot nu toe wel dat degene die begint het spel wint, maar er zit steeds minder verschil in gelukkig.

Zaterdagmiddag gingen we nog even naar de markt! ‘s Ochtends was B al geweest voor de avocado’s (10 voor €2,50, koopje! En ze zijn altijd mooi) en bramen. Maar ‘s middags gingen we ook nog even.

We kochten bij de groenteboer twee tomaten en drie pruimen. Dit kregen we mee in zo’n dun plastic zakje. Daarna gingen we nog naar andere winkels en terwijl we de Kruidvat uit liepen scheurde het zakje, waarna alles over de grond rolde. Daar renden wij natuurlijk achteraan, de pruimen lagen op straat, de tomaten moesten uit een winkel tegenover de Kruidvat opgehaald worden, die waren daar naar binnen gerold. Oeps. Ze waren gelukkig nog wel heel lekker, gewoon extra goed gewassen!

Een van de andere winkels waar we heen gingen was de Blokker, ik kon die leuke bakvormen voor Kerst toch niet uit mijn hoofd zetten. Dus de ster ging mee én het gingerbreadpoppetje. Dat is toch te schattig? Ik heb nu al zin om ermee te gaan bakken!

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 2 augustus 2022 / 08:22

    Haha, nu al kerstinkopen. Ik houd wel van dat enthousiasme:).
    Het miniatuurhuisje vind ik geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.