Lisanne beleeft #146

Afgelopen week voelde ik me niet zo top, maar ik deed wel wat leuke dingen. Het was glutenvrije week bij Lidl, dus ik kocht wat lekkere dingen, liet een souvenir zien die B voor me meenam uit Berlijn en deelde ik mijn guilty pleasures van deze zomer. Ik neem je graag mee!

Een paar weken geleden trapte ik in een dropship-trucje, je kan daar hier meer over lezen. De jurk, die van katoen zou zijn, was van een verschrikkelijke synthetische stof. Verder hangen er allemaal draadjes los en is de jurk gewoon heel anders dan op de foto, haha. Het is heel duidelijk dat hij van Ali-Express komt!

Ik had eigenlijk geen zin om hem te gaan passen, maar het is toch wel vermakelijk…

Op deze foto zie je het niet, maar hij is echt verschrikkelijk. In de bovenkant bij de knoopjes zitten allemaal gaten waardoor je je bh ziet, haha. En de stof: verschrikkelijk! Nu komt de uitdaging: ga ik mijn geld terugkrijgen? Over het algemeen doen dropship websites dat niet, maar ik heb met Klarna betaald, dus wie weet komt daar nog iets uit.

Roze broek, oranje jasje, ik zeg: niks meer aan doen! Ik was deze week ongesteld, vandaar dat ik me steeds zo ziek voelde

B is een paar weken terug een weekendje naar Berlijn geweest, waar hij leuke kaartjes voor mij kocht op een marktje. Echt een leuk cadeautje! Ik houd van leuke kaartjes.

Bij Lidl hebben ze een glutenvrije week, dat is toch net iets goedkoper glutenvrij winkelen dan normaal. En ze hebben dingen die je normaal niet zo snel vindt, zoals het pizzadeeg en de kipnuggets. Deze week hebben ze ongeveer eens in het halfjaar, dus als je iets lekker vindt kun je maar beter inslaan, haha. Ik vind de afbakbroodjes erg lekker, dus daar nam ik er wat meer van mee!

Ik kijk elke dag B&B vol liefde, dat is echt mijn lievelingsprogramma, haha! Heeerlijk, al die ongemakkelijke mensen en bijzondere figuren. Ik geniet er echt van. Juist omdat iedereen zo uniek is, en sommige een beetje vreemd, is het super vermakelijk.

En ik kijk ook Love Island, ik kon het niet laten.

Ik heb weer Storytel, ik was weer op zoek naar een boek. Inmiddels heb ik er eentje uitgekozen waarin ik deze week ga beginnen. Voor op Instagram had ik een linkje waarmee je 30 dagen gratis kunt luisteren, die kan ik hier natuurlijk ook delen, klik hier. Zo kun je heel veel luisterboeken luisteren. Echt bijna alle boeken die je kan bedenken staan erop, echt geweldig!

Een paar dagen deze week lag ik alleen maar in bed. Ach, het is niet anders.

Andere dagen startte ik lekker laat op, maar dat geeft ook niet.

Om 1 uur opgemaakt en klaar om de dag te beginnen!

Deze blush tint van Catrice was echt geweldig! Deze wordt alleen niet meer verkocht.

Nu ga ik binnenkort kijken voor eentje van Benefit, bij Douglas verkopen ze dat.

Ik ging weer even verhaal halen bij Klarna, vanwege het dropshipverhaal. De conclusie is dat ze nog even afwachten of de shop het zelf oplost en dan een onderzoek instellen, dan kan ik bewijzen dat ik het retour wilde sturen en krijg ik als het goed is mijn geld terug.

De meeste mensen denken wel dat ik mijn geld niet terug krijg, haha. Inmiddels heb ik weer een mailtje van het bedrijf dat ik het retour kan sturen naar China (dat doen we natuurlijk niet, we hebben recht op een Nederlands retouradres) of 50% van mijn aankoopbedrag kan terugkrijgen en het item kan houden. Dat laatste vertik ik ook, dan hebben ze namelijk nog steeds winst gemaakt. Inmiddels is het gewoon een principekwestie geworden, haha. Wordt vervolgd…

DELEN:

3 reacties

  1. patriciakleijn 8 augustus 2022 / 16:06

    wat jammer van de jurk zeg, zo op de foto ziet hij er heel erg leuk uit! ik hoop dat het gaat lukken je geld terug te krijgen

  2. Naomi 9 augustus 2022 / 08:03

    Ben benieuwd hoe dat verhaal van de jurk gaat eindigen. Balen, want het kost ook weer een hoop energie.
    De kaartjes uit Berlijn vind ik fantastisch. Leuke souvenir!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.