Lisanne beleeft #147

Afgelopen week was superleuk want B kwam terug van vakantie. Dus vanaf donderdag had ik weer fijn gezelschap! Verder koos ik een leuk luisterboek uit, deed ik een online bestelling met kleding en aten we weer heel lekker. Ik neem je mee in mijn week.

Mijn favoriete sieraden zijn die van Isabel Bernard, dit kettinkje had ik al even niet gedragen. Als ik hem dan weer omdoe voelt hij als nieuw, echt een fijn gevoel. Normaal droeg ik er eentje met een steentje, van hetzelfde merk.

Op de Juttersmarkt dinsdag kocht ik deze lekkere dropjes, ik ben echt fan!

Het luisterboek dat ik uitkoos is Het weeshuis aan de azuurblauwe zee. Normaal zou ik niet zo snel zo’n boek uitkiezen, maar deze is (tot nu toe) echt geweldig. Echt eentje om bij te relaxen. En als luisterboek is hij ook echt heel leuk, de voorlezer doet allemaal leuke stemmetjes. Ik heb nog een link voor 30 dagen gratis luisteren via Storytel.

Tijdens het luisteren lak ik bijvoorbeeld mijn nagels. Van paars naar…

Mint Candy Apple. Altijd van Essie.

Woensdagavond was ik heel blij want ik had lekker mijn haar gewassen en donderdag kwam B terug van zijn vakantie! Hij is naar Istanbul en Griekenland geweest met zijn jaarclub uit zijn studententijd.

Dat betekende dat ik een keertje het eten moest regelen, normaal doet B dat altijd. Ik ging voor makkelijk (het was ook erg warm, haha), ik kocht zo’n vers pureersoepje van AH en een salade met een lekker broodje erbij. Ondanks dat het simpel was was het een erg geslaagde maaltijd.

Vrijdag kwam er een Crisp bestelling binnen. De aardbeien zijn echt geweldig! Verder hadden we nog drie recepten in de bestelling zitten, die waren ook erg geslaagd: Kabeljauw met gemarineerde gebakken aardappeltjes en haricots verts, worstjes met groene asperges en gekookte aardappeltjes en Indonesische kipstoof. Die laatste was lekker, maar hoe B Indonesisch kookt is nét even lekkerder, haha. Maar daarmee ben ik natuurlijk ook een beetje verwend.

Veel zomerkleding (voor 30 graden buiten) heb ik niet omdat mijn maat steeds wisselde, maar dit pakje paste ik nog wel. Deze heb ik ooit een keertje bij de kringloop of een tweedehands winkeltje gekocht, echt een leukerd!

Mijn About You bestelling kwam binnen, daar zat dit topje bij…

En deze broek!

Maar voordat ik die paste gingen we even bij Lands End zitten, op de dijk in de wind, heerlijk. En ook nog in de schaduw, fijn.

We liepen nog een stukje in de zon over de dijk, maar eerlijk: het was te warm, haha. Ik was er ook helemaal duf van!

De broek is in elk geval lang genoeg, een beetje te lang zelfs, ik weet nog niet zo goed wat ik daarmee moet.

Oh, ik werd helemaal gek van de muggen. Uiteindelijk ben ik toch weer gaan slapen, maar helemaal lek gestoken.

De volgende dag ging ik op zoek naar een muggenstekker en dat werkt dus supergoed. Het schijnt niet zo goed voor je te zijn, dus je moet hem niet te lang gebruiken en niet de hele nacht aan laten. Maar dit is echt top! Zo blij mee. Deze is gewoon van de AH (maar ook hier op bol te koop), hoewel ik er op Bol ook eentje van HG bestelde voordat mijn vader met deze aankwam.

DELEN:

7 reacties

 1. Nienke 15 augustus 2022 / 15:08

  Ongevraagde tip voor de broek. Misschien zit er een naaister in de beurt die even een stukje kan inkorten. Dit doe ik altijd met mijn broeken aangezien ik maar 1.66 ben is elke broek te lang. We hebben hier een particulier die dit aan huis doet en een stoffen/ naai artikelen winkeltje die het doen. Het is wel prijzig, hier kost het 7,50 maar ik loop mijn broek niet kapot en het ziet er netter uit. Voor een keertje is het misschien nog wel te overwegen.

  • Lisanne 16 augustus 2022 / 20:20

   Daar zat ik inderdaad ook al over te denken! Staat inderdaad toch wat netter (en zit fijner)

   • Sjoukje 17 augustus 2022 / 15:08

    De broek heb ik zelf ook en is wel wat korter geworden in de was! Dus misschien eerst eens een keertje wassen, misschien is inkorten daarna niet meer nodig 😊

    • Lisanne 18 augustus 2022 / 12:16

     Oh oeps, ik heb hem toevallig gisteren weggebracht om hem te laten verkorten. Hopelijk wordt hij niet heel veel korter in de was, haha.

 2. Naomi 15 augustus 2022 / 15:20

  Klinkt en ziet eruit als een fijne week. Leuk om sieraden na een poosje weer te dragen. Dan voelt het inderdaad alsof je iets nieuws draagt.

 3. IRENE 20 augustus 2022 / 13:36

  Ik slaap altijd met zo’n muggenbakje aan. Ik word ook helemaal gek anders. Was laatst aan zee voor een weekend en daar ben ik er na de eerste nacht ook eentje gaan halen omdat er zoveel muggen op mijn kamer zaten. Het was ook echt te heet om het raam dicht te laten.
  Heb toevallig deze week voor ‘t eerst een Crisp bestelling ontvangen! Moet nog alles proeven maar heb vooral van die (hopelijk) lekkere snackdingen gekocht 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.