Lisanne beleeft #148

Afgelopen week was een beetje een gekke week, er gebeurde namelijk iets naars. Ondanks dat heb ik nog wel een paar leuke foto’s om je te laten zien van afgelopen week. Zo kreeg ik een cadeautje van Crisp, ging ik naar de kapper en kocht iets leuks bij Douglas.

We kunnen het wel gaan hebben over de avocado, die na twee weken in de koelkast nog perfect was, maar eigenlijk was maandag een heel rare dag.

Mijn oma is namelijk maandag overleden. En het is niet heel verschrikkelijk, want ze had al langere tijd Alzheimer en een andere vorm van dementie, maar ze werd nu fysiek ook erg ziek. Vorige week zaterdag hebben we een heel fijn afscheid gehad. Haar lichaam was nu gewoon op, ze heeft haar rust verdiend.

Voor oma was dit het beste, maar dat neemt niet weg dat het je in zo’n week toch bezig houdt. Morgen wordt ze begraven. Het is heel gek dat alles dan toch doorgaat.

Maandagavond kregen mijn ouders een Crisp boodschappenpakket binnen, waar ook een kaasplankje in zat dat ik zelf had “verdiend” door mensen uit te nodigen. Er hoorde ook nog een pesto bij, die staat niet op de foto. De twee dagen erna hebben we recepten van Crisp gegeten, namelijk vistaco’s en iets met sugarsnaps en kipballetjes. Allebei erg lekker.

Bij Kikz zag ik dinsdag dit vrolijke vest hangen. Het was behoorlijk heet, dus hem passen deed ik niet, haha. Te vroeg voor vesten!

Voor de Crisp recepten misten we nog wat items. Ik had een paar ingrediënten aangevinkt die mijn ouders wel al in huis hadden en een paar uitgevinkt die ze niet hadden. Verkeerd ingeschat! Dus even naar de winkel geweest.

Samen met mijn moeder ging ik even de Douglas binnen voor een Benefit Benetint. Dit is een spulletje dat je op je lippen smeert en heel lang blijft zitten, maar wel natuurlijk oogt. Voor iets meer pigment in je lippen! Vind ik heel fijn.

Op het moment dat ik dit typ hebben ze 20% korting op bijna alles bij Douglas, dit is het item dat ik kocht.

Donderdag even naar de kapper… Alleen om mijn uitgroei bij te werken.

En vrijdag keek ik de laatste aflevering van B&B vol liefde (op Videoland), heel jammer dat het is afgelopen. Maar ik vond het ook gewoon een heel leuk einde!

Mijn nagels maakte ik paars en ik dronk thee terwijl ik luisterde naar een boek.

De kraskaarten die je krijgt bij AH vind ik geweldig, je kan zo allemaal producten proberen die je normaal nooit koopt! Deze plantaardige tonijnsalade zou ik niet zo snel nog eens kopen (niet zo gezond en ook weer niet zó lekker), maar het is toch leuk om hem dan toch te kunnen testen.

DELEN:

8 reacties

 1. Ilse 22 augustus 2022 / 20:18

  Mijn deelneming bij het overlijden van je oma. Veel sterkte.

  • Lisanne 26 augustus 2022 / 13:03

   Dankjewel 🙂

 2. Naomi 23 augustus 2022 / 07:30

  Gecondoleerd met het verlies van je oma.

  • Lisanne 26 augustus 2022 / 13:03

   Bedankt 🙂

 3. Zo simpel is dan geluk 23 augustus 2022 / 07:49

  Gecondoleerd met het overlijden van je oma. Ondanks dat het voor haar misschien beter was, blijft het natuurlijk enorm verdrietig. Sterkte. <3

  • Lisanne 26 augustus 2022 / 13:02

   Dat is zeker waar, dankjewel 🙂

 4. Monique 23 augustus 2022 / 08:12

  Gecondoleerd met het verlies van je oma.

  Die plantaardige tonijnsalade zou ik ook niet gauw kopen, maar het is inderdaad wel grappig om het eens uit te proberen op die manier.

  • Lisanne 26 augustus 2022 / 13:02

   Dankjewel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.