Lisanne beleeft #149

Vorige week vertelde ik al over het overlijden van mijn oma, deze week was de begrafenis. Ik zocht daarvoor kleding uit en ging natuurlijk naar de begrafenis. Verder was het eigenlijk een heel normale week waarin ik kaneelrolletjes bakte en naar de HEMA ging voor wat leuke spulletjes. Ik neem je mee in mijn week!

Dinsdag was de begrafenis, maandag wist ik nog niet wat ik aan moest. Ik twijfelde over deze zwarte jurkjes.

Van C&A allebei.

Uiteindelijk ging ik voor minder zwart, deze combinatie. Mijn oma had deze broek heel leuk gevonden, dus daarom deed ik hem aan.

Het was een zware dag dinsdag (fysiek en mentaal ook uiteraard). Gelukkig heb ik het goed volgehouden en ik heb er een goed gevoel bij gehad, het was een mooi afscheid.

Dit droeg ik uiteindelijk.

Ik voelde me niet zo vrolijk, dus B bracht bloemen voor me mee, zo lief!

Bij Kwantum zag ik deze week deze super schattige krukjes. Die met het printje vond ik geweldig!

Nu ik terugkijk vind ik ze wel leuk, maar niet geweldig. Goed dat ik er geen gekocht heb, haha.

Ze hadden er ook leuke lampen, daarvan zoek ik nog een mooie set voor in de slaapkamer. En zo veel leuke kopjes en schaaltjes. Als je dat nog nodig hebt: naar de Kwantum!

Terwijl we dinsdag naar de kerk liepen brak het hengsel van mijn tasje van Matt & Nat af (rechts), met de andere is precies hetzelfde gebeurd. Toch wel jammer, want ik had het tasje nog helemaal niet lang. Ik heb nadat ik dit op Instagram toch wel minimaal 100 berichten gehad dat ik ermee naar de schoenmaker moest, haha. Ik denk nog even na wat ik ermee doe, want met Matt & Nat tasje is eigenlijk nét te klein. Misschien dat ik wel een andere koop.

Ik kocht de Benefit Benetint, dit is een stain voor op je lippen en wangen. Hier heb ik hem op mijn lippen zitten.

Even het pizzadeeg van Lidl opmaken (die was al over de datum, oeps). Ik maakte er kaneelrolletjes van.

Niet perfect, wel erg lekker!

Dit ben ik zonder de Benefit Benetint.

Als je hem ook wil, je vindt hem hier en terwijl ik dit typ zit er nog 20% korting op (ook in de winkel). Met die korting koop ik misschien nog een leuk nagellakje ook van Essie, altijd fijn!

En dit is met de Benefit Benetint op.

Bij Hema hadden ze heel leuke spulletjes, bijvoorbeeld dit glitter washitape. Leuk om in de decembermaand te gebruiken om cadeautjes mee in te pakken. Of enveloppen te versieren.

De washitape ging niet mee naar huis, deze zakdoekjes voor in mijn tasje wel. Altijd handig! En deze zagen er zo leuk uit.

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 29 augustus 2022 / 18:38

    Prachtige bloemen heb je van B gehad! En ja hoor, een schoenmaker kan dat tasje zeker weten maken. Toevallig zat ik namelijk vanmorgen een poosje bij de schoenmaker te wachten op mijn schoenen en ondertussen werd er ook een tas gerepareerd;).

  2. IRENE 29 augustus 2022 / 21:41

    Ik was vandaag ook in de Hema voor ondergoed maar heb snel gepakt wat ik nodig had, betaald en weer naar buiten want ik kom daar ook altijd in de verleiding :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.