Lisanne beleeft #15

Afgelopen week deed ik best veel leuke dingen. Ik ging weer naar tekenles (heel belangrijk), nam een kijkje in de kringloop en keek series. Oh, en een beetje jammer: ik werd ziek. Gelukkig gaat het inmiddels alweer een stuk beter en heb ik toch nog wat fijne dingen kunnen doen en leuke dingen met je te delen.

Voordat we gingen verhuizen maakte ik een moodboard samen met Allard. Of eigenlijk: we maakten er beiden eentje om te kijken hoe onze smaken verschillen en overeenkomen. Ik moet zeggen dat het wel goed is uitgepakt, ik ben echt heel blij met hoe ons huis eruit ziet. Het is nog niet helmaal klaar, maar ik denk dat een huis nooit helemaal klaar is.

We wilden bijvoorbeeld wat lijsten gaan ophangen in het kantoor. Jep, de kleur van de muren in het kantoor zie je goed, haha. Ik had een plan met een heleboel lijsten, maar ik denk dat we toch alleen één mooie grote gaan vullen. Nu alleen nog een mooie print vinden die er goed in past!

Dat nieuwe kleurtje op de muur vind ik toch wel erg gezellig staan. Het maakt het kantoor veel warmer en gezelliger. Dat vind ik toch persoonlijk wel fijner, het was me iets te strak en klinisch.

Afgelopen week keek ik veel series, How to get away with murder keek ik, het nieuwste seizoen. En You (die keek ik samen met Allard want die vind ik wel een beetje creepy). Misschien moet ik een maandelijks terugkomende blogpost schrijven over wat ik allemaal heb gekeken die maand, ik denk dat ik best veel kijk en het wel leuk is om een beetje op de hoogte te blijven omdat ik ook veel nieuwe dingen kijk. Goed idee, dacht ik zo!

Samen met mijn moeder ging ik even naar de kringloopwinkel, waar ik deze te gekke stoeltjes tegen kwam. Ik heb ze totaal niet nodig en ik weet ook niet of deze in de categorie fout horen (of juist wel, of juist niet), maar ik wilde ze toch wel even op de foto zetten.

Ik kreeg een minikerstpakketje van Elise, superleuk! Er zaten twee heel leuke kaartjes bij voor in mijn kaartenverzameling, superleuk.

Sinds we een vloerkleed hebben (wat ik voorheen nooit wilde ivm het schoonmaken maar nu maar gewoon heb gedaan voor de gezelligheid) zit ik misschien wel meer op het vloerkleed dan op de bank zelf. We hebben vloerverwarming en dat komt er zo fijn doorheen. Ik hou ervan! Ben ik de enige die dit fijn vindt? Ik zit graag lekker tegen de bank aan, in plaats van erop.

Ik maakte weer taart. Met een pakje! De vorige keer lukte de bodem niet zo goed, die moet ik zelf fixen met glutenvrije koekjes, want die zitten er natuurlijk niet bij. Deze keer lukte hij wel, gelukkig! De volgende keer ga ik denk ik zonder pakje aan de slag met een normaal recept, ik ben wel benieuwd of ik dat ook kan.

En ik zette een stukje online over mijn gewicht, wat ik eigenlijk doodeng vond. Ik kreeg ook veel reacties van mensen die er heilig van overtuigd waren dat ik een eetstoornis had. Zo gek hoe een brein dat soort dingen zelf invult, terwijl de werkelijkheid dus heel anders kan zijn.

Ik maakte een selfie…

En begin uit al mijn broeken te groeien, haha. Zwaarder worden is niet erg (in mijn geval), maar het is wel irritant om zo veel kleding te hebben dat allemaal te klein is nu. Dat zit gewoon niet lekker! En er zijn nogal wat kledingstukken waar ik zelfs uitgescheurd ben, oeps. Dezelfde struggles heb ik ook gehad met te grote kleding, daar voelde ik me ook niet lekker bij, maar dat hoefde ik niet uit te trekken omdat het te strak zat, haha. Ik ga de mijn kleding even goed uitzoeken en kijken of ik nog iets nodig heb in mijn nieuwe maat.

Ik krijg heel veel vragen over mijn make-upkastje, je heb hem vast weleens langs zien komen. Het zijn twee hangplanken (of wandplanken?) met lade, zo omschreef Amazon ze, maar ik kan ze niet meer vinden. Het zijn er twee boven elkaar gehangen, zodat ik meer ruimte heb. Dit past perfect in onze slaapkamer, heel fijn.

En toen werden we ziek. Oeps, ik ben echt wel even flink ziek geweest afgelopen week. En Allard ook, waren we gezellig samen ziek, haha.

Gelukkig voelde ik me nog net goed genoeg om een tekenlesje mee te pakken. Het was erg leuk om weer tekenles te krijgen! Het voelt altijd een beetje als school, maar dan met allemaal mensen die het leuk vinden en blij zijn dat ze er zijn.

Tegen verkoudheid en keelpijn drink ik graag saliethee. Ook hiermee spoelen als je veel aften hebt is fijn (dan wel koud en met heel sterke thee), vind ik. Dit heb ik van mijn arts in Duitsland geleerd, daar ben ik nog steeds zo blij mee!

En hier zie je hét kastje in de slaapkamer. Hij past precies tussen de twee ramen, de gordijnen passen erover, maar ik heb er wel precies genoeg ruimte. Echt een fijn hoekje is het! En een stuk fijner om in deze kamer ziek te zijn dan in mijn vorige kleine hokje, dat is wel een heel verschil. Dat maakt het toch net iets minder vervelend!

DELEN:

7 reacties

 1. Naomi 14 januari 2020 / 08:30

  Jullie slaapkamer is zo heerlijk licht. Ik kan me goed voorstellen dat dat de ‘pijn wat verzacht’ als je lang op bed moet liggen. Het probleem met kleding is herkenbaar. Ik zeg inmiddels dat ik een complete kledingwinkel thuis heb. Gooide eerst dingen weg die niet meer pasten, maar nu heb ik ‘gewoon’ vijf maten in huis. Ik werd gek van constant nieuwe kleding kopen.

  • Lisanne 14 januari 2020 / 13:47

   Dat is inderdaad wel slim, kleding bewaren! Het is voor mij al lang geleden dat ik deze maat had, gelukkig had ik nog wel íets bewaard, maar ik had niet veel meer helaas. Mijn kleinere kleding ga ik ook maar weer bewaren, je weet maar nooit.

 2. Darina 14 januari 2020 / 09:09

  Wat is het kastje leuk in de slaapkamer! Mooi dat licht ook.

 3. Ilona Wielinga 14 januari 2020 / 12:07

  Ik vind het kleurtje op de muur van je kantoor zo leuk! Het maakt het ook echt af gewoon.

 4. Annelies 14 januari 2020 / 12:42

  Wat voor vloer heb je dan liggen onder het vloerkleed als het zo lekker warm aanvoelt met de vloerverwarming?

  • Lisanne 14 januari 2020 / 13:44

   Volgens mij is het PVC! Is echt superfijn hoe warm dat wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.