Lisanne beleeft #150

Afgelopen week voelde een beetje als de laatste zomerweek. Na deze week begint alles weer een beetje: voor mij vooral leuke tv-programma’s, hahaha. Er waren ook nog leuke zomerbezigheden gelukkig, zo bezocht ik twee marktjes. Ik neem je graag mee in deze week!

Ik twijfelde een beetje tussen de zomer en de herfst voor op mijn nagels. De meeste mensen waren nog in zomersfeer! Door het weer neigde ik daar ook wel naar, maar toch… herfst is ook wel heel knus.

Expeditie Robinson is weer begonnen, zo leuk. Ik kijk altijd met veel plezier.

Dinsdag ging ik met mijn moeder een rondje lopen op de juttersmarkt hier in Den Helder, die markt is elke dinsdag in de zomermaanden. Morgen is de laatste van het jaar! Het is altijd wel gezellig.

Doen we niet vaak, maar we gingen even met z’n twee op het terras zitten, heerlijk in het zonnetje.

Ik was ongesteld, dus voelde me niet top, ik heb zelfs een dag tot 5 uur geslapen en ben vervolgens om 9 uur weer naar bed gegaan. Erg moe! Maar dat gaat gelukkig elke keer weer over.

Uiteindelijk ging ik voor paars voor op mijn nagels, echt een leuk kleurtje is dit. Blij dat ik deze gekozen heb! Ik draag nu toch ook mijn zomerkleding, dus dit past er beter bij.

Dit zijn vleestomaten, ik ben benieuwd of ze dit jaar nog groot gaan worden. Ik vrees van niet, maar je weet maar nooit.

Heerlijk gevoel: uit bed komen na een dagje met veel pijn en dan de zon naar binnen zien schijnen.

Zaterdag droeg ik dit, fijn outfitje. Zit heerlijk, was alleen een beetje warm.

Hema verkoopt al (glutenvrije) kruidnoten, ze zijn dit jaar wel heel hard, maar ik doe het ermee. Beter dan niets! Ik had er zo’n zin in, haha.

We aten sushi. Dit kregen we niet op met z’n twee (B voelde zich niet zo lekker, daar kwam het denk ik door).

Zondag was er zomerdromen. Dat is een jaarlijkse zomermarkt in het park vlakbij mijn huis.

Ze hadden er allerlei kraampjes staan met leuke spulletjes. En er was muziek en dans, heel gezellig.

Ik dronk een bubble tea, dat drink ik nooit! Maar doordat het zo’n klein bekertje was ging ik ervoor (ik vind het normaal te veel, zo’n grote beker). B ging voor koffie en iets lekkers.

Kijk, we waren er echt!

We namen voor ‘s middags bij mijn ouders dit brood mee, dat kochten we bij een heel enthousiaste vrouw die zelf allemaal broden had gebakken. Ik kon het natuurlijk niet eten, maar het rook geweldig! Verder kocht B olijven, maar verder niets. Het was wel echt heel gezellig, we hebben nog even in het gras gezeten en naar dansjes gekeken. De sfeer die er hing was heel leuk!

DELEN:

4 reacties

 1. Dionne 5 september 2022 / 19:38

  Bij Sharp Sharp hebben ze straks weer lekkere kruidnoten (zonder gluten, geraffineerde suikers, vegan etc.), maar die zijn er nog niet zo vroeg bij als de HEMA haha

  • Lisanne 5 september 2022 / 19:57

   Hema is dit jaar inderdaad lekker vroeg, later komen er inderdaad hopelijk ook weer betere opties op de markt! Die van Sharp Sharp zijn dus een aanrader?

 2. Naomi 6 september 2022 / 07:48

  Dat brood ziet er heerlijk uit. En eh, ik herken het idee dat er weer veel leuks op tv komt. Heerlijke avonden:).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.