Lisanne beleeft #151

Afgelopen week was een beetje en rare, namelijk de week voordat we op vakantie gingen! Ik raak daar altijd een beetje overprikkeld van, omdat er zo veel dingen zijn waar ik dan extra aan moet denken. Maar ik maakte ook nog een uitstapje naar de Action, dat was wel een hoogtepuntje in mijn week. Ik laat je graag zien hoe mijn week was.

Ik kreeg een persbericht van Karwei met deze prachtige kleur als kleur van het jaar 2023. Deze zou ik best op mijn muur willen!

Dinsdag was niet zo spannend, ik kocht conditioner voor mijn haar want dat was in de aanbieding en mijn voorraadje was op. Ik ging lekker vroeg naar bed.

Woensdag was wel een hoogtepuntje, ik ging namelijk naar de Action. Ik keek naar de adventskalender van het Action merk met badspulletjes. Daarover twijfelde ik nog een beetje (leuk om open te maken op film), maar uiteindelijk denk ik dat ik niets met de inhoud ga doen. Dus ik liet hem liggen. Maar ik wil wel weer heel graag een adventskalender dit jaar!

Deze houten poppetjes in verschillende formaten zijn heel leuk om bijvoorbeeld je eigen familie op te schilderen. Of die van iemand anders, als cadeautje!

Ik twijfelde over deze kussens, maar liet ze toch liggen.

Bij Kruidvat hebben ze nu deze chocoladereep. Mijn moeder is fan van deze smaak, dus voor haar haalden we hem. Deze is €2, toch iets goedkoper dan de versie van Tony’s.

Deze geweldige kaarsen kocht ik bij Action. Helemaal blij mee!

Ik heb veel vooruit gewerkt afgelopen week, dat was fijn. Dan hoef ik op vakantie nergens meer aan te denken.

We gaan naar Duitsland, ergens in de buurt van Essen en Dusseldorf. Het is niet zo heel ver rijden (iets meer dan 3 uur), maar wel in het buitenland, dus dan voelt het snel als vakantie. We hebben een natuurhuisje geboekt, ik ben heel benieuwd!

Wel kwamen we erachter dat er geen oven zit, dus nu hebben we een klein oventje op Marktplaats gekocht om mijn broodjes af te bakken. Perfect!

Zaterdag was wel een heftig dagje voor mij met het inpakken, dat kost me altijd veel energie. Maar het is gelukt (hoop ik).

Nog even kiezen welk jasje er mee moest… de stemmen op instagram waren ongeveer gelijk, haha. En op zondag gingen we weg. De volgende keer dus een vakantieblog!

DELEN:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.