Lisanne beleeft #153

Afgelopen week waren we weer terug van vakantie! Ik rustte veel uit, maar ben ook bezig geweest met opruimen. Verder haalden we een box overblijvers bij AH, dat was heel leuk. En ik kocht nog wat leuke dingetjes, ik laat het je graag zien!

Samen met mijn moeder ruimde ik het kantoor op, daar kwam ik leuke aquarelwerkjes tegen.

Ik heb geen before-foto, maar wel deze na foto. Er moeten nog wel wat dingen netjes gemaakt, maar dit is al een enorm verschil, het was echt een rommeltje haha.

Deze leuke cadeautasjes kocht ik bij Søstrene Grene in Oberhausen. Heel cute!

De perenthee was in de bonus, dus ik heb ingeslagen.

Ik ging naar Action om voor miniatuurhuisjes te kijken, maar die hadden ze helaas niet. Ze hadden wel deze superleuke kerstornamenten! Het past niet bij alle andere ballen die ik heb, maar ik vond ze wel echt heel leuk!

Net als deze mok. Misschien gaat deze de volgende keer toch mee, haha.

Ook mijn knutselkamer moest opgeruimd, daar was het een minder grote rommel, maar het was wel echt even nodig.

De kast in deze kamer is echt geweldig, zo heb ik een lade vol met mooie kaartjes. Maar ook eentje met cadeautasjes en eentje met rollen inpakpapier. Geen straf om daar op te ruimen!

Donderdag was mijn vader een dagje weg, dus ging ik met mijn moeder eten bij Lands End. Heel gezellig!

Mijn huid wordt weer wat lichter (hallo herfst!), dus ik kocht een lichtere concealer. Ik vind hem tot nu toe erg fijn.

En ik smeerde een nieuw kleurtje op mijn nagels. Heerlijk voor de herfst!

De kleur van 2023 van Flexa… ik weet niet zo goed of het groen is of beige/zandkleur. Ik denk dat ik daar ook steeds over zou denken als ik hem op de muur zou hebben, haha.

Vrijdag had ik met B een afspraak in Alkmaar, daar in de buurt is een Albert Heijn XL, dat is dus echt hemels. Kijk nou hoe groot dit glutenvrije vriesschap is! Niet normaal. We kochten uiteindelijk alleen loempia’s die in rijstvellen zitten (uit het gewone schap).

B haalde zaterdag weer avocado’s voor mij op de markt, heerlijk!

Bij HEMA zag ik deze lieve mok voor Halloween. Lekker groot en echt een heel schattig gezichtje! Ik heb zelf niet zo veel met Halloween, maar vond hem toch wel erg leuk. Maar omdat ik geen Halloweenfan ben liet ik hem liggen.

Kijk, de loempia’s! Ze waren lekkerder dan ze eruit zien, haha. De saus haalden we bij de loempiaverkoper op de markt, die heeft echt heerlijke saus.

Zondag bestelden we een box met overblijvers van AH, dat is een soort Too Good To Go van AH zelf. In een filmpje kun je hier zien wat er in de box zat!

Er zaten balletjes van Beyond Meat in, die waren heel lekker in de pasta. Verder waren veel dingen bijna over de datum terwijl het opmaken niet binnen een dag gaat. Die box zou ik dus niet zo snel weer kopen! Maar ik ben nu wel gemotiveerd om er eentje van de Lidl met groenten en fruit te bemachtigen via Too Good To Go, haha.

DELEN:

2 reacties

  1. Whigfield 27 september 2022 / 11:26

    Kom bij toeval op dit blog. Vind het erg leuk. Heel veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.