Lisanne beleeft #154

Er is weer een week voorbij! In deze week bestelden we bij Crisp, dat vind ik altijd heel leuk. Ook ging ik verder met opruimen, het resultaat is altijd leuk om te zien. Ook maakte ik een tripje naar de Action en naar het tuincentrum. Ik neem je graag mee in deze week!

De week begon met een Crisp bestelling plaatsen, ik vind dat altijd buitenproportioneel leuk, haha.

Ontbijten met mijn favoriete ontbijtje (helaas zijn mijn avocado’s nu op), met mijn herfstmok. Ook dat maakt me blij.

Weer een kamertje opgeruimd. Hier berg ik mijn kerstspullen bijvoorbeeld op, maar ik had alles in een hoekje gelegd en niet opgeruimd. Nu dus wel!

Ik plaatste een Douglas bestelling en was het enthousiasts over mijn testertjes. Ik koos deze twee populaire geuren die ik beiden nog nooit had geroken.

De verwarming gaat hier nog niet aan. Terwijl ik dit typ staat hij zelfs alweer op 23, warm! Ik vind het wel heel fijn.

Zo fijn, dat naar binnen schijnende zonnetje!

Afgelopen week keek ik voor de vijfde keer de Gilmore Girls serie af. Ik denk dat ik gewoon weer opnieuw begin, zo’n fijne serie! Maar tussendoor keek ik naar de film Love in the villa, heel cheesy. Je weet precies wat er gaat gebeuren, haha.

Ik had weer een afspraak bij mij thuis, die ik in mijn eentje deed omdat mijn ouders corona hebben. Ik vind dat altijd een beetje ongemakkelijk en het kost veel energie.

In dit geval kwamen ze een slot vervangen. Soms denk ik dan achteraf: ooooh, dat viel best mee. Dat was in dit geval niet zo, want het lukte niet met het vervangen van het slot, haha. Ik weet dan gewoon niet zo goed wat ik moet doen of zeggen. Ik was overigens niet de enige die dit heeft, 80% van de mensen in de poll die ik plaatste had het ook!

Donderdagavond was het feest, want de Crisp bestelling kwam! Met deze kaasbroodjes. Heel lekker, maar ook heel vet. Ik maakte ze weleens zelf (het zijn Braziliaanse kaasbroodjes, die maak je met tapiocameel en dus heel veel kaas), maar toen moest ik nog veel aankomen. Dit is niet goed voor de lijn, haha. Niet te veel tegelijk eten dus! Wel erg lekker.

We bestelden drie recepten: piri piri garnalen (mijn alltime favoriet van Crisp), tomatenrisotto met burrata en spareribs met aardappelwedges. Het was weer een feestje!

Ik ben helemaal verliefd geworden op de Miss Dior parfum, hij is alleen vrij prijzig helaas. Voor op mijn verlanglijstje.

Vroeg naar bed.

Maar wel met series. Ik ben Chesapeake Shores gaan kijken, wat een onwijs fijne gezellige serie is dat toch ook!

Ik kocht oorbelletjes bij Action.

En deze heb ik sindsdien in, ze zijn echt heel leuk vind ik. Ik hoorde wel van iemand dat ze, ondanks dat ze verguld zijn, toch snel verkleuren. Hopelijk valt het mee.

Zondag had ik niet zo’n goede dag, maar last minute gingen we toch nog even naar het tuincentrum.

Voor deze prikkertjes, verder kocht ik niets.

We wilden deze plant netjes maken. Het was een uitdaging om hem uit de knoop te halen.

Maar het is gelukt! Mooi om de week mee af te sluiten.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.