Lisanne beleeft #155

Wat een volle week was dit! Ik kwam in drie verschillende winkels leuke hebbedingetjes tegen. Verder ruimde ik mijn plank met mokken op, dat was hard nodig. Hard ontspannen stond van het weekend ook op de to-do lijst, dus dat deden we. Ik neem je graag mee in mijn week!

Met honger boodschappen doen… uiteraard kocht ik van alles, maar vergat ik wat ik nodig had, haha.

Maandag is Hollands Next Topmodel dag. Ik voel me er eigenlijk een beetje te oud voor, maarja, wanneer ben je nu écht ergens te oud voor? Ik blijf lekker kijken.

In de winkel kocht ik een zak verse friet om zelf te maken. In drie keer eet ik zo’n zak leeg. En ja, dat betekent dat ik deze week drie keer patatjes heb gegeten, hahaha. Hij is op!

Ik voelde me niet zo goed, maar met een make-upje op zie ik er altijd weer een beetje fitter uit. En zo voelt het vaak dan ook, dat is helemaal mooi meegenomen.

Mijn schuurdakje is het hele jaar door leuk, hij verandert namelijk steeds!

Ik chillde hem in mijn nieuwe pakkie op bed. Nee, ik heb heel weinig gedaan deze dag, haha. Ik voelde me niet heel lekker dus ik deed rustig aan.

Nagels lakken, ook nodig. Ik kon alleen niet kiezen welk kleurtje het ging worden. Uiteindelijk werd het de middelste.

Beetje werken, dat doe ik ook nog.

Bij HEMA kwam ik deze superschattige kerstmokken tegen, die wil je toch? Ik wil ze wel, maar ik heb al zo veel mokken, haha.

We hebben de tomaten uit de tuin geplukt en in de zon gelegd. Met succes, eentje wordt rood!

Mijn nieuwe bloesje en mijn nagellakje passen bij elkaar.

Bij Xenos zag ik allemaal mooie kaarsen, maar ik had andere gezien in het boekje dus ik kocht niets.

Deze zag ik ook bij Xenos, te leuk! Ook deze liet ik liggen.

Vrijdagavond kwam B, dus ik maakte een pureersoepje voor hem. Uiteindelijk was ik zelf te moe om hem op te eten, oeps.

Ik ruimde mijn keuken een beetje op, bijvoorbeeld de kaarten van mijn oma. Uiteraard bewaar ik die allemaal. Mijn oma is 91 en stuurt me nog steeds elke week een kaartje, heel erg lief.

Bij Holland & Barrett kwam ik een Yogi Tea adventskalender tegen, hij zag er superleuk uit! Ik drink zelf niet echt kruidenthee, anders had ik hem sowieso meegenomen. Fijn prijsje ook, €12,99. Voor 24 theezakjes!

We kochten weer een overblijvers pakket van AH, deze keer lekker dichtbij huis. Hier vind je de video met wat erin zat. Het was wel weer leuk, we hebben er ook lekker van gegeten, maar 100% enthousiast zijn we niet. Maarja, als je twee mensen met dieetrestricties hebt (hij geen pinda’s en noten en ik geen gluten) dan is dat logisch bij zo’n box, haha.

Ik droeg mijn roze broek weer (met mijn nieuwe bloesje), daar word ik heel vrolijk van!

Zondag was de dag dat ik mijn mokken ging uitzoeken.

Ik kwam veel gekke mokken tegen, zoals deze. Te leuk om weg te doen…

En deze ook! Zo schattig.

Maar kijk, dit is wat er op één plank stond, zo veel mokken heeft een mens gewoon niet nodig.

Koffiekopjes had ik er 12 van, dat is veel voor iemand die geen koffie drinkt. Uiteindelijk heb ik er 8 bewaard, misschien dat we nog teruggaan naar 6. Deze met het gezichtje gaat met pijn in mijn hart ook weg.

Dit is wat er overbleef (nog steeds heel veel, haha).

En dit is wat er weg gaat naar de weggeefwinkel of de kringloop. Toch wel een grote doos vol! Ik hoop dat iemand anders er blij mee zal zijn.

En mijn plank is weer een stuk leger! Nog steeds best vol, haha. Ik kan niet wachten om mijn kerstmokken erbij te zetten (die staan in de opslag). Ik ben eigenlijk vergeten welke kerstmokken ik allemaal gekocht heb dus dat wordt een leuke verrassing.

Zondag zaten we ook even bij Storm aan zee. Zo fijn daar altijd!

Je kijkt zo over het water, prachtig.

Genieten! Hier kun je heel makkelijk met de auto komen dus dat is top. Wij zaten binnen, maar heel veel mensen zaten ook buiten, zulk mooi weer was het.

Dinsdag gaan we iets heel spannends doen, ik weet nog niet of ik het kan delen, maar áls ik het deel is dat op Instagram (die staat nu even op privé maar je kan me een verzoekje sturen).

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 10 oktober 2022 / 18:00

    Wat een geweldige kerstmok bij de Hema! Ik ben helemaal niet van de kerstmokken en dat soort dingen, maar deze zou ik zo in mijn mandje laten springen.
    Ik had gemist dat HNTM weer begonnen is. En ik ben ouder dan jij, maar ik kijk er ook graag naar;), dus dank voor de tip.

  2. Irene 16 oktober 2022 / 08:14

    Ik vind die verse frietjes super lekker maar wij doen daar met twee mensen ook twee dagen mee. Zit er ook niet mee in 😉
    Je nieuwe bloesje ziet er mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.