Lisanne beleeft #156

Afgelopen week was echt een bizarre week. Waarom? Samen met Bernard tekende ik voor een huis. En mijn eigen huis moest klaargemaakt worden voor verkoop. Lekker druk dus, ik neem je mee in mijn week!

Maandag was Bernard er nog, omdat we dinsdag gingen tekenen.

Mijn lichaam en geest hadden het er beiden even zwaar mee, pfff. Heftige bedoening! Gelukkig is mijn huis al verkoopklaar en hoefde het alleen een beetje opgeruimd, woensdag kwam de fotograaf.

Wat gezellige bloemetjes in de tuin.

En thee en een chocolaatje om mezelf weer blij te maken. Het waren écht heel drukke weken.

Dit ook netjes. Ooooh, wat een fijn hoekje is dit. Ik ga het echt missen!

Ik had een plekje waar bloemen perfect zouden zijn, naast de lamp. Dus we haalden een mooie bos.

Deze! Dit deden we dinsdag voor het tekenen.

Daarna gingen we naar Alkmaar en tekenden we voor een huis in Alkmaar! Zó spannend om volgend jaar in Alkmaar te gaan wonen. De eerste paar maanden is Bernard er alleen in het weekend, omdat hij zijn kamer in Rotterdam dan houdt. Daarna komt hij gezellig fulltime bij me wonen. Superleuk!

Na het tekenen gingen we nog even bij mijn broertje langs, die sinds dit jaar ook in Alkmaar woont. Hij had appeltaart gehaald en we kregen een bos bloemen van ze, zó lief.

Kijk, dit is de bos! Wat een beauty. Hij stinkt wel erg, haha. Ik denk dat het de lelies zijn.

Woensdag was fotodag dus ik haalde de bovenkant van mijn nachtkastje leeg, waar deze mobiel (een iPhone 4S) ook nog stond. Ik heb meteen mijn favoriete foto’s uitgezocht, haha. Er staat zo veel leuks op!

Mijn vader bleef bij de fotograaf, ik ging zelf even naar mijn ouders. Dat kon gelukkig weer, ze zijn beiden niet meer besmettelijk (ze hadden corona en mijn moeder was wat langer besmettelijk door een lagere weerstand). Ondertussen kwam er een pakketje binnen: LEGO!

De fotograaf was erg blij met mijn fotogenieke huis, haha. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat.

Stiekem de LEGOdoos even geopend. KerstLEGO!

Zo mooi, die bos bloemen.

Ik heb nog heel veel werk te doen (nog steeds hoor), maar ik deed alvast een deeltje.

Nog steeds veel op de to-do list dus.

Vrijdag was Bernard er weer!

‘s Avonds gingen we uiteten bij Stoom, zo lekker eten altijd. Bernard was wel zijn EpiPen vergeten (hij is allergisch voor noten en pinda’s), hij twijfelde nog even om hem niet te halen omdat het altijd goed gaat bij Stoom, maar dat mocht niet van mij, haha. Dus ik moest eventjes wachten in mijn eentje, geen probleem natuurlijk.

Kijk, daar is hij! Het eten was weer heerlijk. En ze zijn dus supergoed met allergieën, wat voor ons wel belangrijk is.

Zaterdag overdag keken we Lego Masters, want ‘s avonds ging Bernard naar Schagen.

Ik bleef lekker thuis, ik was erg moe. En ik twijfelde of mijn haar niet te lang was.

Ik besloot dat dit niet het geval was, haha. Misschien dat ik nog van mening verander.

Zondag deed ik heel veel dutjes want ik voelde me niet goed.

Gelukkig kreeg ik lekker eten en deed ik mezelf een cursus van Lenneke cadeau.

DELEN:

3 reacties

  1. Irene 17 oktober 2022 / 20:57

    Gefeliciteerd met jullie huis! Zo fijn 🙂 En spannend ook wel. Ben al benieuwd hoe het er uitziet.

  2. Naomi 18 oktober 2022 / 08:13

    Wauw, een huis! Van harte gefeliciteerd. Ik hoop dat je lekker veel gaat bloggen over interieur, verf, enz. t.z.t.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.