Lisanne beleeft #157

Afgelopen week moest ik echt even goed bijkomen. Het is erg druk geweest! Gelukkig voelde ik me in het weekend alweer beter, dus kon ik naar de verjaardag van mijn moeder. We hadden een heel leuk cadeau voor haar, ik denk dat je dat wel leuk vindt om te zien. Verder bracht ik nog een bezoekje aan de HEMA en de Action. Ik neem je graag mee in mijn week!

Maandag was ik zo moe dat ik met 21.5 graden in mijn huis heel koude voeten had. Ik heb zo veel geluk dat mijn huis lekker warm is, terwijl ik dit typ regent en waait het buiten, maar bij mij is het door het zonnetje dat heel even doorkwam toch 22 graden geworden. Ik houd daarvan, lekker warm in huis.

Maandagavond had ik ineens zin om te bakken. Ik had alles in huis om brownies te maken, dus ik ging aan de slag. Ik heb het grootste deel ingevroren, want het was echt een enorme brownie, hahaha. Normaal is het natuurlijk leuk om dat te maken als je bezoek krijgt, maar dat kreeg ik niet. Gelukkig wilde mijn vader wel helpen met opeten.

Dinsdag had ik een beddagje. Wel leuk om te beseffen hoe veel ik de week ervoor allemaal deed. Zoals het koopcontract van ons nieuwe huis in Alkmaar tekenen!

Ik was echt ka-pot, haha. Gelukkig knapte ik na een paar dagen wel op hoor.

Terwijl ik in bed lag bestelde ik de adventskalender van Westwing. Heel benieuwd! Je kan namelijk op de site niet zien wat erin zit, haha. Dat wordt een verrassing in december, ik heb er zin in.

Woensdag ging ik weer mijn bed uit, heel fijn.

Toen kon ik ook even wat werk inhalen, dat was hard nodig. Ik was heel druk de weken ervoor, maar niet met werk. Vooral met de huizen!

Ik werkte mijn mail weg en ging aan de slag met het maken van foto’s.

In mijn roze broek. Heerlijk broekkie, word er altijd vrolijk van!

Takkie inpakpapier, wie wil dat nu niet? Van HEMA uiteraard.

Bij HEMA kocht ik ook handschoentjes voor een euro, voor bij mijn nieuwe jas. Mijn oude handschoentjes zijn allemaal een beetje versleten, dus dit kwam mooi uit.

Maar waar ik éigenlijk voor naar de HEMA ging is deze geweldige shopper! Die kun je kopen voor 100 punten. Die had ik allang bij elkaar gespaard, dus nu heb ik hem.

Hij is heel lekker groot, deze gaat vast veel gebruikt worden! Leuk met het oude HEMA logo!

Zaterdag gingen we op bezoek bij mijn moeder. Mijn broers waren er ook, echt heel gezellig.

Voor mijn ouders geef ik altijd samen met mijn broers een cadeautje, deze keer werd het een adventskalender vol met kleine jammetjes erin. Er zitten 23 verschillende(!) potjes jam in, echt heel leuk. Ik kocht hem via de Bonne Maman website, maar ik zie nu dat ze hem met gratis verzending ook op Bol hebben, dus ik zou hem daar kopen als je hem ook wil!

Zondag ging ik met Bernard even naar de Action, waar ik deze leuke hoofdband vond. Die ging mee naar huis!

Net als deze spulletjes. Heel blij mee!

Zondagavond ging Bernard weer naar Rotterdam. Toen keek ik een aflevering van Chesapeake Shores op Netflix, heerlijke serie. Zo fijn om te kijken!

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 25 oktober 2022 / 08:01

    Dat Takkie-inpakpapier is inderdaad geweldig! Ik krijg nu spontaan behoefte om ook even naar de Hema te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.