Lisanne beleeft #158

Afgelopen week kocht ik een geweldig item voor in mijn interieur, in een winkel waar je niet verwacht dat ze zulke toffe spullen hebben. Verder was Bernard er wat meer deze week, gezellig! Ook kocht ik het nieuwe Flow book for paperlovers, yes! Ik neem je mee in mijn week.

Zeer content met mijn outfitje. Gek eigenlijk, dat het nog steeds bloesjesweer is, in plaats van weer voor lekkere warme truien, vind je ook niet? Ik klaag niet hoor, maar bijzonder is het wel.

Ik deed een Expressie nagellakje op, dat is de lijn van Essie die extra snel droogt. Hij slijt alleen ook sneller, dat is wel jammer. Dit kleurtje heet Notifications On, maar ik zou hem niet perse aanraden, ik zou liever een soortgelijk kleurtje van de gewone lijn kopen! Ik heb hem nu een week op en hij zit niet meer zo netjes als Essie normaal wel zit bij mij na een weekje.

Zó blij als ik weer even iets kan doen. Het is behoorlijk druk in mijn inbox!

Ik scoorde het nieuwe Flow book for paperlovers. Ik moet hem nog uitgebreid bekijken, maar op het eerste gezicht is het helemaal mijn smaak! Dit is een boek vol mooie papierwaren.

Bij Blokker liep ik tegen veel te schattige mokjes aan. Maar €2,50 (als ik het me goed herinner) per stuk, fijn prijsje.

Ik liet ze toch liggen.

Net als deze pompoen, zó schattig.

De volgende dag voelde ik me niet zo goed, ik was ongesteld. Toen zijn we teruggegaan naar de Blokker, haha. Wat we kochten?

Het pompoentje! Eigenlijk kreeg ik hem van Bernard, superlief.

En hij kocht chocolade voor me. Wat heb je nog meer nodig? Ik was trouwens niet boos op Bernard hoor, ik had gewoon een chagrijnige bui, haha.

Thee adventskalender van Xenos. Zelf zou ik hem niet kopen, maar misschien om uit te proberen of het niet tóch lekkere thee is? Ik weet het nog niet.

Helemaal blij met mijn pompoentje. Het is eigenlijk een schaaltje met een dekseltje, maar op het moment zit er niets in, haha.

Zaterdag ging Bernard alweer weg, dus zaterdagavond en zondagavond keek ik lekker naar De Verraders, de Halloween special. Ik vind het een erg leuk seizoen!

En zondag deed ik ook nog even mijn overstromende mailbox. Lekker gewerkt. Komende week wordt druk, want dan zijn de kijkdagen in verband met de verkoop van mijn huis! Spannend.

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 1 november 2022 / 09:52

    Heel mooi, dat pompoentje. En spannend, die kijkdagen bij je huis. Ik hoop dat er een enthousiaste koper tussen zit!

  2. Irene 3 november 2022 / 09:20

    Veel succes met de kijkdagen! Super leuk dat pompoentje! Ik mag van mezelf geen seizoensdecoratie meer kopen want ik vind dat het teveel plaats inneemt in mijn kasten de hele periode dat ik het dan niet kan gebruiken. Al kan zo’n pompoentje wel het hele jaar door he eigenlijk? 😀 Misschien maar goed dat we hier geen Blokker meer hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.