Lisanne beleeft #159

Zodeknetter, dit was echt een drukke week! Mijn huis moest een beetje netjes zijn voor de kijkdagen in mijn huis in verband met de verkoop. Verder heb ik heerlijke tv gekeken, leuke spulletjes gespot in verschillende winkels én een gingerbreadmannetje gebakken. Het was wel een erg fijne week! Ik neem je mee.

Maandag is een topdag wat betreft tv! Vorige week was nog De Verraders (Halloween editie, was erg leuk), dat is nu af. Maar ik kan alsnog Expeditie Robinson, Hollands Next Topmodel én Hunted kijken op maandag. Heerlijk!

Mooie bloemen in huis, altijd fijn.

De eerste keer dat er vreemde mensen in mijn huis rondliepen werd ik wel een beetje nerveus, haha. Gelukkig went het snel en heb ik een heel fijne makelaar die alles goed terugkoppelt.

In de Action vond ik eindelijk deze miniatuurthuisjes! Ik zag ze al weken voorbij komen op Facebook. Eerst wilde ik er wel eentje, maar mijn favoriete binnenkant (een zeepwinkel) heeft niet zo’n leuke buitenkant. Dus ik heb het maar aan me voorbij laten gaan.

Maar wel een aanrader dus! De zeepjes maak je zelf van klei. Geweldig bedacht!

Uiteindelijk kocht ik een cadeautasje en tandenborstels.

En mijn eerste adventskalender van het jaar kwam binnen, van Westwing!

Ik haalde hem nog even niet uit de doos.

Ik had niet alleen maar goede dagen, ik lag ook een dagje in bed.

De doos met mijn enorme adventskalender heb ik toch nog maar even weggehaald, voordat die de show zou stelen op mijn kijkdagen, haha.

Helemaal content met mijn bloemen! Het is weer echt een prachtige bos.

En donderdagavond kwam ook Crisp nog langs met mijn boodschappen.

Ik zette op de foto wat ik allemaal had gekocht, maar ik vergat natuurlijk weer heel veel dingen, haha. Ik bestelde drie recepten en ze waren alle drie weer geweldig! Vooral de wrap met hummus, gegrilde groenten, feta, kip en bietenblad, dat was mijn favoriet.

De tweede adventskalender is binnen, hier ga ik nog een blogpost over schrijven. In deze zitten 10 vakjes met sieraden.

De eerste indruk is heel goed. Geweldig item voor een adventskalender!

Over kalenders gesproken… deze van HEMA vind ik ook heel leuk.

Kijk nou wat een leuke chocolaatjes!

Ik zag ook deze ballen bij HEMA, die kun je in je melk doen en dan krijg je bijzondere chocolademelk. Superleuk bedacht! De mensen die het al geprobeerd hadden op Instagram waren overigens niet groot fan. Maar ik wil het toch wel een keertje proberen!

En ze hadden kerstsokken. Één paar. Er komt vast nog wel meer, gna gna.

Ik was elke keer rond half 8 súper moe. Niet handig! Ik heb nu besloten dat ik tot later mijn computer ga gebruiken (blauw licht), dan denkt mijn hoofd dat ik wakker moet blijven. Toch wel handig! En vanavond met het kijken naar de tv blijf ik waarschijnlijk ook wel wakker.

Zondag ging ik samen met Bernard iets bakken.

En gingerbreadmannetjescake!

Ik paste zelf een recept aan zodat het glutenvrij was, het recept deel ik binnenkort.

Misschien hadden we de vorm een beetje in moeten vetten, hahaha. Ik dacht dat dat niet hoefde bij siliconen bakvormen. Ach…

Dan was het minder pijnlijk om hem te versieren.

Kijk! Klaar. Erg leuk geworden. En een erg fijne week.

DELEN:

4 reacties

 1. Tina Hulsebos 7 november 2022 / 16:53

  Waarom koop jij nog losse tandenborstels? Erg veel plastic wat je weggooi. Een electrische is beter en minder verspilling van plastic

  • Lisanne 7 november 2022 / 19:27

   Ik gebruik allebei, als ik niet genoeg energie heb om mijn elektrische vast te houden gebruik ik een handtandenborstel 🙂

 2. Naomi 8 november 2022 / 09:43

  Prachtige bos bloemen heb/had je weer in huis. Kijkers in huis lijkt me ook best spannend. Ik hoop voor je dat er een koper tussen zit!

 3. Irene 12 november 2022 / 09:31

  Ik koop ook altijd die tandenborstels! 😀
  Wij hebben een keer een bestelling bij Crisp geplaatst en die bezorger was ook zo tof! Daar ga ik goed op, haha. Ik vind jullie cake wel leuk geworden! Denk dat het vaak is met zo’n vorm dat die details niet helemaal goed gaan. Ben sowieso geen heel grote fan van siliconen bakvormen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.