Lisanne beleeft #16

Het is weer maandag en dat betekent dat ik je vertel hoe mijn week was! Afgelopen week bakte ik wel drie verschillende dingen. Ik las een boek en spotte leuke spulletjes bij Action. En ik deed iets wat ik wel heel erg spannend vind. Ik laat het je graag zien!

Aan het begin van de week was ik nog wat ziekjes, dus ik keek lekker naar Good Witch. Dat is een feelgoodserie op Netflix.

Maar voor Wie is de mol? kwam ik wel mijn bed uit! Superleuk dat het weer begonnen is. We hebben op Instagram een Lisanneleeft poule aangemaakt, zaterdag zal ik er wel weer een inschrijvingformuliertje op zetten, voor als er nog mensen bij willen.

Omdat ik wat ziekjes was nam mijn moeder als verrassing tulpen voor me mee. Heel erg lief, het staat ook zo vrolijk in de woonkamer. Fleurt de boel op, en daardoor ben ik zelf ook blijer.

En ik ging weer bakken! Ik probeerde voor het eerst de glutenvrije zandkoekjes van Laura’s bakery. Er vormpjes mee maken is niet echt een succes, maar…

Ze zijn wel erg lekker! Volgens mijn ouders en Allard lijken het net “gewone” niet glutenvrije koekjes.

Ik ben zo blij met de muur in het kantoor! Het staat zo veel gezelliger en warmer dan de blauwe kleur die er eerst op zat. De kleur heet Bouvardia, uitgezocht bij Praxis.

En ik kwam bij Action voor iets heel anders, maar liep tegen dit bankje aan. Hoe schattig? Wij hebben er al eentje in de gang van Jysk, maar deze is ook wel heel erg leuk!

Ik ben heel blij met ons huis! Het is echt een fijn plekje om te zijn.

Ook ging ik aan de slag in het kantoor met het maken van foto’s. Het was nog wat donker dus ik gebruikte mijn 50millimeterlens. Hier valt veel licht in waardoor je achtergrond wat onscherper wordt en je foto’s veel lichter.

Ik fotografeerde iets voor een campagne en voor een review van potloden die nog online moet komen.

Dinsdagavond ging ik naar tekenles, waar ik weer een stilleven moet tekenen. Deze keer was het best een uitdaging, maar het is nog best aardig gelukt!

Ik heb lekker vakjes gekleurd voor de potlodenreview, haha. Superleuk en rustgevend om te doen. Deze review komt deze week nog online!

En ik maakte de glutenvrije zandkoekjes nog een keer. Deze keer maakte ik sliertjes met een spuitzak en daarna maakte ik ze plat, waardoor ze een normalere vorm kregen. Daarna heb ik er chocolade opgedaan, ik dacht: ik doe eens gek.

Ook bestelde ik een boek over het beinvloeden van het koopproces. Heel interessant! Het is niet superspannend geschreven, maar het zijn wel dingen die handig zijn om te weten.

Oh, en ik ben bezig geweest met vacatures, dus ik hoop natuurlijk werkgevers te kunnen beïnvloeden om me aan te nemen, haha. Het lijkt me heel leuk om collega’s te hebben, dus daar ga ik komende tijd mee aan de slag! Ik vind het wel heel eng om buiten mijn bedrijf op zoek te gaan naar werk, maar ik ga het toch doen.

En de zon scheen lekker, zo fijn! Ik vind het echt heel fijn dat het weer wat lichter wordt, die heel donkere dagen vind ik maar niks.

En ik kwam weer bij Action, waar ik deze leuke notitieboekjes zag. Ik wilde ze eigenlijk meenemen, maar ik heb al een notitieboekje met deze print. Dus ik heb het maar niet gedaan. In plaats daarvan maakte ik er een foto van!

Ook maakte ik glutenvrije broodjes met een bakmix van Xenos. Ik moet zeggen dat ze vers superlekker waren, alleen de dag erna was het net een baksteen. Niet zo heel lekker meer, haha. Gelukkig had ik twee van de drie broodjes al op (ik gebruikte een halve bakmix). Dat is wel goed om te weten, dat ik ze het beste vers kan eten.

Afgelopen weekend gingen we naar Utrecht, maar dat was niet zo’n succes. Het ging niet zo lekker. Daar zal ik volgende week nog wel meer over vertellen. Nu ben ik er nog wat van aan het bijkomen. Maar na het teruglezen van dit weekverslagje kan ik niet anders dan heel tevreden zijn over mijn week. Het was een goede week!

DELEN:

6 reacties

 1. Nikita 20 januari 2020 / 21:18

  Supertof weekoverzichtje weer! Ik vind die kleur op de muur van je kantoor ook echt prachtig! Het geeft echt sfeer en extra warmte. Of gezelligheid. Je hebt volgens mij een hele toffe week achter de rug 🙂

 2. Anneloes 20 januari 2020 / 22:17

  Leuk om weer een weekverslagje van je te lezen! Leuk dat je dat weer doet en kunt doen. Ik kijk met enige regelmaat op je blog (eigenlijk al jaren 😉) en vind het zo heerlijk dat je zo positief bent en schrijft.
  Ik hoop voor je dat het lukt om baan te vinden die je leuk vind. Toffe tekening die je gemaakt hebt. Je hebt echt talent!
  Ik ben dit jaar ook ineens weer een WIDM-fan. In geen jaren meer gekeken. Maar met die poules is het echt leuk!

 3. Naomi 21 januari 2020 / 07:17

  Spannend, het hele proces van solliciteren. Heel veel succes! En ja, de muur in het kantoor heeft echt een heel mooi, rustig kleurtje!

 4. Darina 21 januari 2020 / 08:31

  Spannend hoor, solliciteren. Heel veel succes! En die notitieboekjes zijn te leuk!

 5. Simone 21 januari 2020 / 14:49

  Wat een leuk weekoverzicht weer! Hopelijk vind je snel een leuke baan 🙂

 6. Mirjam 21 januari 2020 / 18:38

  Wat een mooi overzicht zo! Glutenvrije zandkoekjes lijken mij ook wel leuk om een keer te proberen. Vroeger, toen ik nog niet glutenvrij hoefde te eten (of dat in ieder geval nog niet wist), vond ik zandkoekjes altijd lekker.
  En die notitieboekjes, ze zijn echt te leuk (ik lijk nu verdacht veel op die hartjes-in-ogen-emoji). Helaas heb ik met mezelf afgesproken dat ik dit jaar geen stationery mag kopen. Maar ik kan het altijd op m’n verlanglijstje zetten natuurlijk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.