Lisanne beleeft #160

Het is héél lang geleden dat ik zo’n volle week had als afgelopen week. Vooral het weekend was geweldig, we gingen eten bij vrienden van Bernard, mijn vader was jarig én we gingen nog even naar Storm. Verder bracht ik deze week een bezoekje aan de kringloop, kwamen er nieuwe adventskalenders mijn huis binnen (oeps) en maakten we Lego! Ik neem je heel graag mee in deze week.

We gingen voor de kerstafdeling even kijken bij de kringloop. Qua ballen was er niet echt iets voor mij, maar er hingen zó veel leuke jurkjes bij de feestkleding in mijn maat. Daar was ik echt verbaasd over, aangezien ik in een standaard kledingwinkel soms groter ben dan de grootste maat.

Alle jurkjes waren tussen de 5 en 10 euro. Deze tweede was voor mij nét te klein bij mijn borsten. Mijn moeder heeft hem wel gekocht!

Mooi met glimmertjes…

Of rood, ook een goed feestkleurtje.

Dit is denk ik wel een van mijn favorieten, met een heel mooie hals en een kanten stofje.

Maar ik ging voor deze! Niet echt heel feestelijk, maar ik werd er toch wel heel blij van.

Het was een setje, met een vestje erbij. Cute toch? Helemaal blij mee!

De rest hing ik terug. Ik werd deze keer echt heel blij van de kleding bij Rataplan.

Het gingerbreadmannetje heeft uiteindelijk een week overleefd, haha. Het recept komt nog online!

Vorige week was ik steeds om half 8 doodmoe door de wintertijd. Nu ben ik gewoon tot later achter de computer gaan zitten en kan ik weer laat naar bed. Toch wel fijn!

Outfitje met mijn vest van C&A. Ik ben wel blij dat we eindelijk weer vesten en truien kunnen dragen, het is toch een beetje vreemd als het zo warm is in november dat je met een bloesje en een dun jasje naar buiten kan.

Overdag niets kunnen doen, dan ‘s avonds nog even bezig. Dat ging afgelopen week ook heel goed, zo fijn! En ik vind mijn werk ook zó leuk.

Om TikToks te filmen kocht ik een statiefje bij Action voor mijn telefoon. Hij bevalt tot nu toe erg goed!

Ik begon aan Love is Blind op Netflix en toen ben ik in slaap gevallen. Nu moet ik een paar afleveringen terug om het allemaal nog te kunnen begrijpen, haha.

Jaaaa, ik kreeg de adventskalender van NYX opgestuurd, superleuk!

Vrijdag ging ik even naar de HEMA om een cadeautje te halen (dit kocht ik, is toch te leuk?!) en dat pakte ik in in een tasje van Søstrene Grene. We gingen namelijk ‘s avonds bij vrienden van Bernard eten, echt heel leuk! Sommige vrienden die ook kwamen had ik nog niet ontmoet, dus dat werd wel tijd na meer dan 2 jaar samen, haha.

Voor mezelf kocht ik bij Hema de adventskalender met chocolaatjes, ik kon het niet laten. Zaterdag gingen we naar mijn vader, die was jarig! En ik gaf niet alleen mijn vader een cadeautje, Bernard kreeg ook een cadeau: óók een adventskalender, die die met koffie die ik hier noemde.

Zondag kwamen we erachter dat de tandpasta op was, dus die gingen we even kopen.

En terwijl we naar de tandpasta keken kwam ik ook de L’Or adventskalender tegen, dit is er ook eentje met koffie. Te koop bij Kruidvat!

Nadat we bij Kruidvat waren geweest gingen we naar Storm aan Zee, lekker naar de zee kijken en samen iets drinken.

En toen was het tijd voor Lego!!! We hebben deze set, volgens mij is dit de enige nieuwe kerstset van dit jaar.

We maakten een van de vier boekjes, namelijk de muziekwinkel! Hoe hij eruit ziet zal ik je binnenkort laten zien.

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 14 november 2022 / 21:21

    Wat gaaf zeg, zoveel leuke jurkjes bij de kringloop! Mooi geslaagd ook. Succes met de Lego. Leuke set!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.