Lisanne beleeft #162

Afgelopen week was fantastisch! Ik kreeg heel veel leuke pakketjes binnen, daar werd ik heel blij van. Maar in het weekend zijn we, heel kneuterig, marktjes gaan bezoeken in Den Helder. Ik laat je ook een aantal adventskalenders zien die ik binnen kreeg (en misschien kocht ik er nóg eentje).

Ik kreeg een adventskalender met gedroogd fruit van Koro. Dit is een webshop waar ik vaker dingen mag uitzoeken, dus die zul je wel vaker zien langskomen de komende tijd! Deze kalender is in elk geval supermooi, ik heb erg veel zin om hem open te maken! Als je ook wil bestellen, met de code LISANNELEEFT krijg je 5% korting op je hele bestelling, scheelt toch weer.

Bij HEMA kocht ik de rendierenmok, een cadeautje voor iemand.

Maandagavond is altijd mijn favoriete tv-avond, dan is namelijk Expeditie Robinson. Ik vind Harry echt fantastisch dit seizoen, je kent hem ongetwijfeld van de AH reclames van vroeger.

Ik kreeg óók nog een kalender van Essie opgestuurd. Ik ben groot fan van Essie, ik denk dat dat algemeen bekend is, dus dan is het extra leuk om iets van ze opgestuurd te krijgen, haha.

Mooie herfstbos bloemen in huis. Zo mooi!

Mijn pakketje kwam tussen kwart voor 3 en kwart voor 7. Om half 5 moest ik weg. Hij kwam om 4 uur. Top!

En ja, er zit in wat je denkt dat erin zit…

Fijn: kaartje van oma. Nog steeds elke week stuurt ze me een kaartje, lief hè?

Wat er in de doos zat…

Deze prachtige kalender van Rituals! Dit is de 2D kalender (de goedkoopste), die kocht ik bij de ING shop met punten, hierdoor was hij nog €49 in plaats van €69. En hoe mooi is hij? Hij ruikt ook heeeerlijk!

Ik had ook wat mindere dagen, dan is het extra fijn als het zonnetje even naar binnen schijnt.

Vrijdag was Bernard er alweer! We liepen een rondje en doken even de C&A in. Daar kocht hij deze geweldige sokken.

Zaterdagochtend haalt Bernard avocado’s op de markt.

En dan gaan we meestal als ik uit bed ben ook nog even naar de markt. Lekker kneuterig! In de HEMA vond ik het veel te druk, dus na deze foto was ik zo weer weg. Het was Black friday weekend, dus het was megadruk in de stad.

In de Xenos viel het mee. Daar vond ik deze mok, die vond ik heel leuk alleen geen van allen was perfect, het zaten allemaal oneffenheden in. Dus ik heb hem laten liggen.

Bernard deed een eend op zijn hoofd.

We gingen ook voor het eerst even kijken bij kringloop Mooier in de keizerstraat. Heel leuke winkel!

Deze kapstok zagen we, mooi is ie he?

Ze hadden ook prachtige meubels, hier ga ik zeker regelmatig even naar binnen!

En deze prachtige kopjes.

Toen we thuis waren bedachten we dat we de kapstok toch wel erg graag wilden voor in het nieuwe huis. Dus Bernard ging weer terug (ik woon heel dichtbij dus hij liep er gewoon even heen), en kocht de kapstok. Voor 13 euro hebben nu een prachtige kapstok voor in het nieuwe huis.

Goede dag gehad, lekker vroeg naar bed.

Zondag gingen we even kijken bij Winterdromen in de Kampanje.

Het is een markt vol met zelfgemaakte dingen, decoraties, delicatessen, lekker eten en muziek. We vonden het super gezellig, wij zijn echt gemaakt voor zulk soort kneuterige dingen, haha. Er waren maar weinig mensen van onze leeftijd te vinden, haha.

Ik ging op de foto. De foto komt volgende week op mijn Instagram. Zo goed vooruit gepland!

We kochten op Winterdromen twee zakjes limoncello kruidnoten, eentje voor mijn ouders en eentje voor de vriend waar Bernard zondagavond naartoe ging in Eindhoven. Ik deed het in een super schattig tasje van Søstrene Grene waar het perfect in paste. Ik wil echt graag weer naar die winkel toe! Jammer dat hij niet in de buurt zit.

Ik zag op Facebook dat de Schär kalender afgeprijsd was. De Schär kalender is op het moment dat ik dit schrijf nog op voorraad voor €9,95! Je vindt hem hier. Dat is echt heel goedkoop voor zo veel glutenvrije snacks! De normale prijs is namelijk €32,95.

Lang verhaal kort: ik heb tóch een achtste kalender gekocht. In december ga ik ze unboxen op mijn Instagram!

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 28 november 2022 / 11:31

    Die kapstok is prachtig! En Harry is ook echt mijn held dit seizoen van Expeditie Robinson.

  2. Irene 28 november 2022 / 23:27

    Haha wow, acht kalenders! Ik heb er dit jaar geen 🙁 Volgend jaar ga ik er zelf een maken denk ik.
    Die kapstok is super mooi! En die kopjes van de kringloop ook. Die zouden mooi in mijn collectie vintage kopjes passen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.