Lisanne beleeft #163

Wat was afgelopen week fijn! Maandag ging ik met mijn ouders naar Alkmaar om te winkelen en in de loop van de week werd het december, dus tijd voor de adventskalenders. Naar dat laatste had ik natuurlijk erg uitgekeken. Ik neem je mee in mijn week!

We gingen maandag winkelen in Alkmaar. In het weekend zelf was het black friday, dus heel druk. Op maandag waren erg nog steeds wel wat acties, maar het was in de stad lekker rustig. Erg fijn! Mijn vader ging voor nette kleding kijken bij de Only For Men. Daar hadden ze heel veel moois, dus daar slaagden we goed.

Mijn moeder en ik pasten een paar kledingstukken bij de Costes. Uiteindelijk kocht ik er alleen hemdjes (die zijn daar zo fijn!), mijn moeder een prachtige rib-broek. De broeken die we hierboven pasten werden het niet. Ik vond mijne prachtig, maar hij was low-waist, dat zit niet zo mooi bij mij. Jammer, verder was hij prachtig.

‘s Avonds keek ik naar Expeditie Robinson, leukste tv-avond van de week, vind ik!

Dinsdag zocht ik een nieuwe achtergrond uit voor mijn telefoon.

Mijn woonkamer moest nodig opgeruimd…

Zodat de adventskalenders uitgestald konden worden!

Ik kreeg een kerstkaart van Annemieke, met een code om haar kerstboek te downloaden! Het is een lekker kort, vlot geschreven verhaal, je vindt het boek hier, of hier op bol.

Aan het opruimen geslagen…

En klaar!

Deze deo kreeg ik opgestuurd en ik ben er zó blij mee. Het is een lavendel en vanille geur, ge-wel-dig! Van die geuren los van elkaar ben ik niet perse fan, maar de combinatie is goud! En het is een natuurlijke deo, dat vind ik ook wel een heel fijn idee. Ik gebruik hem nu een week of twee en ben er echt heel blij mee.

Mijn kalender met gedroogd fruit heeft het beste plekje.

Bij KoRo bestelde ik ook dit…

En het is su-per lekker. Met de code LISANNELEEFT krijg je 5% korting op je hele bestelling op KoRo.nl, mocht je het ook willen proberen.

De eerste dag van de adventskalender was top! Gedroogde mango, een lampje in de vorm van een ster, een heel mooi parelmoerachtig lakje van Essie, een kaarsje van Rituals en wenkbrauwgel van NYX.

Bij Action kocht ik deze twee prachtige koffiekopjes. Ik ben fan!

En dag 2 van de adventskalenders. Een douchefoam van Rituals, gepofte kersen, een rood klein lakje van Essie, oorbellen uit de Westwing kalender en een lekker theetje en chocolade.

En in dag 3 van Westwing zat een kussenhoesje.

Die heb ik meteen in gebruik genomen, superleuk toch?

In het weekend haalden we wat kerstspulletjes uit de berging tevoorschijn. Waaronder deze mokken. De rode is van vorig jaar van C&A.

We maakten de LEGO set af, dit is een kerstset. Ik maak er nog wel een keer een goede foto van!

En dag 4 van de adventskalenders! Weer een heerlijk kaarsje, met jasmijngeur. Ik denk dat ik die vanavond aansteek.

Uit de berging kwamen ook lampjes, die hebben we opgehangen. Zo veel gezelliger ineens. Echt heel fijn!

DELEN:

2 reacties

  1. Irene 5 december 2022 / 23:50

    Super leuk om te zien wat er in je adventskalenders zit!

  2. Naomi 6 december 2022 / 09:52

    Leuk, al die cadeautjes uit de adventskalenders. Heerlijk elke dag pakketjes openmaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.